Dukla Praha – Jihlava 1:2 (kon.) | Příbram – Ústí n. L. 2:0 (kon.) | Varnsdorf – Brno 0:2 (kon.)
Žižkov – Vlašim 1:2 (kon.)
konec
FK Příbram
2:0 (1:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 06.04.2022, 16:30 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Příbram zvládla důležitý souboj o záchranu, když na domácím hřišti jasně přehrála Ústí nad Labem a ukončila sérii tří zápasů bez vítězství. Hrdinou se stal obránce Stefan Vilotić, na jehož trefu po přestávce ještě navázal Tomáš Wágner. Domácí hráči vyhráli zaslouženě a hosty až na jednu výjimku k ničemu nepustili. Konec. 1.FK Příbram 2 FK Ústí nad Labem 0. (18:26:30)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tomáš Wágner hlavičkoval po pěkném centru z levé strany přesně k pravé tyči, Jan Plachý ho ale senzačně v závěru dnešního utkání vychytal!
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání bylo nastaveno 5 minut.
     
    89
    Alespoň čestný úspěch hostů mohla přinést hlavička po standardní situaci, Vojtěch Čítek ale hlavičkoval ze tří metrů nad bránu a domácí vedou stále o dva góly.
     
    88
    Poměrně dlouho se nehrálo, protože domácí brankář Martin Melichar musel být ošetřován. Martin Melichar se za potlesku fanoušků zvedl a pokračuje v zápase.
     
    85
    Karel Soldát předvedl hodně ostrý skluz, hosté ale dostali výhodu a ze střední vzdálenosti vystřelil na ose hřiště Filip Gedeon. Martin Melichar poté snadno zasáhl a domácí Karel Soldát dodatečně dostal žlutou kartu.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Ladislav Krobot (FK Ústí nad Labem).
     
    82
    Střídající Emmanuel Antwi mohl zvýšit na 3:0, když si na pravé straně šestnáctky naběhl na krásný pas za obranu, Jan Plachý se ale přehodit nenechal! Nádherná akce z produkce domácích.
     
    80
    Po rohovém kopu Příbrami vznikl v hostující obraně velký zmatek a střídající Karel Soldát mířil ze značky pokutového kopu vysoko nad!
     
    79
    Jonáš Jiránek si pomáhal hodně rukama, domácí akci ale nezastavil a zpětný přízemní centr z levé strany šestnáctky od Pavla Hájka byl sražen na rohový kop.
     
    76
    Ústí nad Labem mohlo snížit po rozehrání rohového kopu, na hranici malého pokutového území ale vyskočil do vzduchu Denis Halinský a hlavou míč odvrátil pryč.
     
    75
    Jonáš Jiránek byl na pravém křídle hodně důrazný a nakonec po souboji s Janem Kvídou vybojoval standardní situaci. Centr Jiřího Miskoviče byl odvrácen.
     
    74
    Fotbalisté Příbrami dnes hrají skvěle organizovaně. V obraně nepouští soupeře do absolutně žádné brankové příležitosti a směrem kupředu jsou hodně nebezpeční.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Daniel Procházka, přichází Emmanuel Antwi.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Pavel Hájek.
     
    70
    Příbram právě vstřelila branku!
    Dominik Gembický pěkně pronikl z levé strany do šestnáctky a poté naservíroval na hranici malého pokutového území zpětnou přihrávku TOMÁŠOVI WÁGNEROVI, který se nemohl mýlit a z blízkosti po zemi zamířil do prázdné brány! Branka až do kuchyně. Stav 2:0. Asistence: Dominik Gembický.
     
    69
    Bylo by to hodně kuriózní vyrovnání, protože Ústí nad Labem do této chvíle nemělo žádnou slibnou brankovou příležitost. Příbram spoléhá čím dál více na protiútoky.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 28. Vilotić, 70. Wágner

    Karty:   32. Vilotić (PRI), 85. Soldát (PRI) – 41. Kabancov (UNL), 46. Čičovský (UNL), 84. Krobot (UNL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 3:1. Rohy: 2:6.
    FK Příbram: Melichar – Kvída, Halinský, Fišl, Vilotić – T. Pilík (C) (71. Hájek), M. Čermák, Vávra (60. Gembický), D. Procházka (71. E. Antwi) – Novotný (60. Soldát), Wágner.
    Náhradníci: Smrkovský – Vokřínek, Petrák, Hájek, Soldát, E. Antwi, Gembický.

    Trenér: Marek Nikl

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: J. Plachý – Švanda, Kabancov, Čítek, Kurka – Emmer (66. Gonzalez), Gedeon, Miskovič (C), Jiránek – Čičovský (53. Tymošenko), Krobot.
    Náhradníci: D. Němec – Uličný, Havrda, Gonzalez, Strada, Pražák, Tymošenko.

    Trenér: David Jarolím

    Rozhodčí: Pavel Orel. Asistenti: Matěj Vlček, Zdeněk Arnošt

    Diváci: 721
    thejrc.org