Motorlet – Karlovy Vary 1:0 (kon.) | Sokolov – Admira Praha 1:1 (kon.) | Hostouň – Č. Budějovice B 1:2 (kon.)
Králův Dvůr – Přeštice 4:1 (kon.) | Domažlice – Povltavská 4:1 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
1:1 (1:1)
FK Admira Praha
Sobota 13.08.2022, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • Česká fotbalová liga (A) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:16:29)
     
    Zápas mezi Sokolovem a Admirou skončil nerozhodným výsledkem 1:1. Oba góly padly v průběhu prvního poločasu. Hosté se dostali do vedení zásluhou Viktora Záruby, na jehož trefu dokázal odpovědět hlavičkou po rohovém kopu Aboubacar Toure. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce měla lehce navrch pražská Admira, ale kýžené druhé branky se nedočkala.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední příležitost ke stržení vítězství na svoz stranu měla Admira. Po domácích na polovině hřiště ovšem balón doletěl pouze na hranici velkého vápna, kde sokolovská obrana zažehnala hrozící nebezpečí bez výraznějších problémů.
     
    90+2
    Kartónek žluté barvy putuje na konto Adama Čížka. Fotbalista pražské Admiry sáhl za záchrannou brzdu, po levé lajně utíkajícího soupeře zastavil nevybíravým skluzem.
     
    90+1
    Po centru z pravé strany došlo k zakončení hlavou, o nějž se postaral Martin Debellis. Balón nasměroval vedle levé tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Pěknou práci odvedl směrem do defenzivy Lukáš Václavík. Nejprve ve skluzu posunul míč do autu, o pár vteřin později obral kličkujícího Konejla a hrací předmět pro sebe udržel na hrací ploše.
     
    88
    Adam Švagr vybojoval balón do svého držení. Dlouho si ho ale neužil, pod tlakem byl nucen vyslat dlouhý nákop na útočnou polovinu.
     
    87
    Střídání v týmu FK Admira Praha:
    ze hřiště odchází Jáchym Trajhan, přichází David Konejl.
     
    87
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Rostislav Vokáč, přichází Radim Stehlík.
     
    86
    Aboubacar Toure opět ukázal, v čem jsou jeho přednosti. Vyskočil vysoko do vzduchu a nedal Petru Kuncovi šanci pomýšlet na úspěch.
     
    85
    S dlouhým nákopem za obranu neměl Martinic starosti. Míč posunul ke gólmanovi Kellerovi, jenž rozehrávku nezvládl a nahrál Václavíkovi, toho hostující defenziva zpacifikovala.
     
    84
    Žlutému trestu se nevyhnul Rostislav Vokáč. Po zbytek utkání si musí dávat na ostřejší zákroky dát velký pozor, pokud chce být na hřišti přítomen i v době závěrečného hvizdu.
     
    84
    Zápas opět probíhá na útočné polovině Admiry. Jakub Michálek naznačil kličku, aby místo toho sáhl k centru, pro ten si doběhl brankář Hrabačka.
     
    83
    Nejprve na sebe Martin Debellis navázal dva protihráče, aby následně středem posunul míč na Řezáče, technický pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    82
    Levou stranou vyzkoušel štěstí Adam Švagr. Ve finále akce volil střílený centr na přední tyč, hrací předmět rozvlnil boční síť.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Sokolov hraje s Admirou nerozhodně, vzhledem k aktuálnímu průběhu na hřiště by s bodem museli být spokojení hlavně domácí.
     
    80
    Sokolov se snaží uklidnit hru trpělivou kombinací kolem poloviny hřiště. Situaci jim ovšem vůbec nezlehčuje presink konkurenta, Šulc byl nucen hrát na Hrabačku.

    Milan Huppert

    Branky: 39. Toure – 11. Záruba

    Karty:   64. Strmiska (SOK), 68. Debellis (SOK), 84. Vokáč (SOK) – 31. Herc (ADM), 90+2. Adam Čížek I (ADM)


    FK Baník Sokolov: Hrabačka – Toure, Strmiska (66. Šulc), Rybař, Adam Čížek II (74. Švagr), Řezáč, Krlička (C), Kapolka (74. Václavík), Vokáč (87. Stehlík), Debellis, Peška.
    Náhradníci: Štrunc – Málek, Zázrivec.

    Trenér: Miloslav Janovský

    FK Admira Praha: Keller – Herc, Fric, Martinic (C), Venc, Čácha (73. Broda), Trajhan (87. Konejl), Douděra (46. Kunc), Mráz (66. Mlynka), Záruba (46. Michálek), Adam Čížek I.
    Náhradníci: Jungr – Skalický.

    Trenér: František Peřina

    Rozhodčí: Kastl – Kubec, Mazanec

    Diváci: 300
    thejrc.org