Hvězda Praha – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:7 (kon.) | Kladno – Slavia 2:9 (kon.)
Motor ČB – Jihlava 2:5 (kon.) | Přerov – Vítkovice 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Tábor – Mladá Boleslav 0:7 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (po pr.) | Poruba – Olomouc 5:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:7 (0:4, 0:2, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 17.09.2022, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (14:07:10)
     
    Je dobojováno. Druhá třetina patřila Pirátům, kteří se už střelecky prosadili, a to dvakrát. K nějakému dramatu to sice nevedlo, ale alespoň nepříznivý stav korigovali a na jejich kontě tak nesvítila nula v gólových statistikách. Hosté si z ledu Chomutova vezou tři body za výhru 7:2, domácí podruhé za sebou zůstávají bez zisku jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak se to přeci jen MATĚJI ZEMANOVI povedlo a vteřinu před koncem zápasu ještě upravuje skóre, když překonal Štěrbu – 2:7. Asistence: Tobiáš Pastor a Jakub Galnor.
     
    59:50
    Ještě jedna pohledná akce hostů, z bekhendu střílel Matěj Zeman, ale další zákrok Štěrby mu nedovolil sedmou branku Energie.
     
    59:11
    Zápas se už jen dohrává, nyní mají puk hosté a ještě se drali do útoku. Stopku jim vystavila píšťalka postranního sudího, jenž viděl postavení mimo hru.
     
    58:29
    Obrana Chomutova nepustila hosty do další akce před Štěrbou a vytáhla puk až na druhý konec kluziště. Piráti tam ale nic nevymysleli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Carlo Kurelović se těsně před hostující klecí natahoval holí po puku, ale nakonec na něj nedosáhl. Jinak by ho tečoval.
     
    56:48
    Chomutovští jsou při chuti, vycítili ještě šanci na úpravu skóre a dlouho operují před soupeřovou klecí.
     
    55:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se radují ze druhé přesné trefy. Po další souhře dostal na pravou stranu přihrávku DANIEL HALFAR a pohotovým zakončením pak podruhé rozvlnil síť za zády Michala Oršuláka – 2:6. Asistence: Jaroslav Pospíšil.
     
    54:14
    Po vstřeleném gólu domácí ožili a i nyní se pokusili ještě o další korekci ve skóre, ale proti byla pozorná obrana karlovarské Energie.
     
    53:48
    Jaroslav Pospíšil vypíchl soupeři puk a poté z pravé strany švihem prověřil pozornost hostujícího brankáře Oršuláka.
     
    53:20
    Matěj Zeman se prodral celým pásmem až do pravého kruhu a jeho následná pohotová střela nechala vyniknout Davida Štěrbu.
     
    52:32
    Souboj o puk ve středním pásmu zvládli Piráti a už se zase tlačí před klec Michala Oršuláka. Ten se už ve svém brankovišti připravuje k případnému zákroku.
     
    51:39
    Domácí se znovu dostali do pásma soupeře, kde vymysleli další pohlednou kombinaci, která však končí jen obranným zákrokem Energie.
     
    50:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácích a ti dávají čestný úspěch. Matěj Kalvoda projel takřka celým kluzištěm do pásma, poté zpětnou přihrávkou poslal kotouč do levého kruhu, odkud ho nechytatelnou střelou poslal za záda Oršuláka FILIP NASTOUPIL – 1:6. Asistence: Matěj Kalvoda.
     
    49:41
    Hosté jsou kompletní.
     
    49:19
    Jaroslav Pospíšil se prosmýkl obraně soupeře a dostal se na pravé straně z mírného úhlu do zakončení, ale i to bylo neúspěšné.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 51. Nastoupil (Kalvoda), 56. Halfar (Pospíšil) – 2. Zahejský (Dyk), 10. Zeman (Cipko, Dyk), 15. Váňa (Dyk, Zahejský), 18. Zeman (Postl), 23. Cipko (Wardas, Váňa), 35. Hynek (Pelikán, Poizl), 60. Zeman (Pastor, Galnor)


    Piráti Chomutov: Štěrba (Hájek) – Ibl, Švarc, Honzík, Malý, Snopek, Malcovský, Pokorný – Halfar, Sochor, Pospíšil (C) – Vaněk, B. Novák, Nastoupil (A) – Kurelović, Kalvoda, Grosskopf (A) – F. Novák
    Trenér: Radek Šíp

    HC Energie Karlovy Vary: Oršulák (Ebenstreit) – Postl, Hynek, Pelikán, Cipko, Holejšovský (C), Dyk – Š. Šilhan, Wardas, Poizl – D. Šilhan, Galnor, Zahejský – Pastor (A), Váňa, Zeman (A)
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Folk – Kurtin, Beneš

    Diváci: 96
    ocianews.com