Šamorín – Žilina B 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – Petržalka 0:0 (odl.)
odloženo
MFK Dynamo Dolný Kubín
0:0 (-:-)
FC Petržalka
sk Neděle 02.10.2022, 15:00MONACObet liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vážení čitatelia, aj tento zápas je, podobne ako niektoré včerajšie, odložený na neurčito z dôvodu nespôsobilej hracej plochy. Ďakujeme za pochopenie. (13:26:43)
     
    Futbalisti Dolného Kubína sa v nedávnom období dostali do slušnej formy, z posledných 5 ligových zápasov vyťažili 10 bodov, vďaka čomu sa odlepili z dna tabuľky. Zverenci Ladislava Pecka neinkasovali gól už vyše 200 minút a vytiahnuť sa zaiste budú chcieť aj proti najbližšiemu súperovi.

    Náboj zápasu dodáva skutočnosť, že Petržalka má v tabuľke len o bod menej než Dolný Kubín, momentálne sa nachádza na nelichotivom 15.mieste. Nespokojnosť s postavením v zostupovej zóne vyjadrilo vedenie klubu z hlavného mesta trénerskou výmenou, po prehre proti Šamorínu odvolalo Jána Haspru ml., ktorého nahradil Alexander Zachariáš. Nového šéfa petržalskej lavičky tak čaká súťažná premiéra.
     
    Vážení diváci, vítame Vás pri on-line prenose zo zápasu 11. kola druhej futbalovej ligy medzi tímami MFK Dynamo Dolný Kubín a FC Petržalka. Stretnutie sa začne o 15.00.

    Samuel Brecko

    Branky:


    MFK Dynamo Dolný Kubín:
    FC Petržalka:
    bahis siteleri