Letňany – Chomutov 3:2 (kon.) | Písek – Řisuty 6:4 (kon.) | Příbram – Děčín 2:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Vyškov 2:6 (kon.) | Kopřivnice – Znojmo 0:10 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Havířov – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Klatovy – Hronov 4:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Benátky n/J 8:3 (kon.)
Tábor – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kobra – Jablonec n/N 6:2 (kon.) | Cheb – Vrchlabí 0:4 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Letci Letňany
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Piráti Chomutov
Sobota 08.10.2022, 17:00 • ICE ARENA, Praha - Letňany • 2. liga skupina Západ • 6. kolo
Partner:
     
    Šlágr šestého kola přisuzuje tři body na stranu Letňan, které tak drží neporazitelnost! Chomutov byl sice hokejovější, ovšem začal střílet branky příliš pozdě. Naopak Letci soupeři ze severu Čech udělili lekci z produktivity, o čemž mluví i konečné skóre.

    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:15:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Ze středního pásma se snažil trefit opuštěnou branku Vojtěch Kropáček, ovšem jeho zakončení zamířilo pouze vedle pravé tyče.
     
    58:59
    Miroslav Hanuljak vystartoval na střídačku, Chomutov pouští do hry šestého bruslaře!
     
    58:20
    Severočeši jsou sice v útočném pásmu, jenomže o puk se bojuje spíše u hrazení. Letňany následně puk mířil do středního pásma.
     
    57:49
    Letci okamžitě vyhazují na zakázané uvolnění, Miroslav Hanuljak už čeká na pokyn ze střídačky.
     
    57:35
    Hostující hráči potřebovali vystřídat, a tak Roman Chlouba nahodil obloučkem puk na branku. Piráti tak vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    56:06
    Domácímu brankáři vypadl kotouč a Chomutov byl blízko vyrovnání! František Lukeš z předbrankového prostoru neprocedil černou gumu za brankovou čáru.
     
    55:47
    František Lukeš dlouhou přihrávkou hledal spoluhráče, ovšem puk byl tečován mimo hrací plochu. Navíc rozhodčí odpískali Chomutovu ofsajd.
     
    54:00
    Z pravé strany před branku mířil Jakub Matai, který byl při střele lehce potažen. Jeho pokus tak skončil na betonu Jaroslava Brázdila.
    53:05 Vít SEEMANN - 3:2
     
    53:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koncovka zápasu přinese obrovské drama! Od modré čáry se napřáhl VÍT SEEMANN, jehož pokus cestou do sítě ještě zacinkal o brankovou konstrukci – 3:2. Asistence: Josef Koláček.
     
    52:37
    Na pravé straně měl trochu více prostoru Erik Mežnar, který jen o kousek minul zadní vingl branky.
     
    52:00
    Chomutovu se nedařila rozehrávka a domácí celek mohl definitivně rozhodnout o vítězství. Vojtěch Kropáček přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil do Hanuljaka Libor Švec.
     
    51:00
    Miroslav Hanuljak vyklepal puk z lapačky a trefil soupeře. Kotouč skončil zpátky v brankovišti a jen díky štěstí Chomutov neinkasoval, protože blízko trefě byl Tomáš Labuzík.
     
    50:06
    Domácí celek se znovu usadil v útočném pásmu, ale se střelou si znovu poradil chomutovský brankář. Po vhazování další jejich střelu zablokoval Michal Žižka a následně přišlo vyhození na icing.
    49:38 Jakub CHRPA - 3:1
     
    49:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až v těchto momentech Chomutov překonal domácího brankáře! Viktor Hübl se protlačil před branku a trefil brankářův beton. Za důraznou dorážkou se hnal JAKUB CHRPA, jenž snížil na 3:1. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Váchal.
     
    49:11
    Chomutovští se hnali za další útočnou akci, kterou překazil pro ofsajd čárový rozhodčí.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 18. Kastner (Hozák, Kolářík), 38. Arnošt (Hozák, Pejchal), 47. Pejchal (Kellerstein, Kropáček) – 50. Chrpa (Hübl, Váchal), 54. Seemann (Koláček)


    HC Letci Letňany: Brázdil (Zeithaml) – Kolářík, Fiala, Havelka, Guryevsky, Chalupa – Kellerstein, Vacín, Kastner (A), Wojnar, Labuzík, Pejchal, Řepík, Hozák (C), Švec, Arnošt (A), Uhlík, Kropáček, Poul, Pejchal, Hrala
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Běhula) – F. Hynek, Havel (A), Váchal, Seemann, M. Žižka, Pavlát, Ferbas – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Matai, Koblížek, Chlouba – Mežnar, Koláček, Kostourek – Mála, Josef Rindoš, Zajíček
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Toman, Michal Janíček

    Diváci: 285
    thejrc.org