Pittsburgh – Buffalo 7:1 (kon.) | Detroit – Toronto 4:2 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
Edmonton – Seattle 5:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:0 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:3 (3:0, 1:3, 2:0)
Anaheim Ducks
Sobota 08.10.2022, 22:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přípravný duel mezi LA Kings a Anaheim Ducks je u konce a domácí v něm berou výhru 6:3. Vyšla jim zejména první a třetí třetina, v níž svému soupeři nadělili hned pět gólů. V zápase je ale musel podržet také jejich brankář Jonathan Quick, který předvedl mnoho dobrých zákroků.

    Přeji dobrou noc. (00:39:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Duel LA končí ještě jednou nebezpečnou střelou na Stolarze, ten ale odolal.
     
    57:15
    Závar před brankou Jonathana Quicka nyní přerušila až střela hostů do ochranné sítě. Nyní měl domácí gólman plné nohy práce, všechno ale zvládl.
     
    57:00
    Anaheimu už zbývají pouze tři minuty na to, aby vstřelili tři góly. Zatím to ale nevypadá, že by na hřišti měli o dva hráče navíc, LA totiž dobře brání.
     
    55:44
    Ducks hrají ve dvojité výhodě! V přesilové hře odvolali čtyři minuty před koncem třetí třetiny brankáře a zkoušejí to v šesti proti čtyřem. Vyloučen byl Kevin Fiala za hákování.
     
    53:02
    Ducks se v tomto přípravném duelu znovu ztratili. Po skvěle odehrané druhé třetině a velmi dobrém začátku v té třetí nyní nedokáží navázat na hru Kings a pouze sbírají puky ze své brány.
    52:24 FIALA - 6:3
     
    52:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    LA znovu navyšuje své vedení! KEVIN FIALA byl před brankou Stolarze úplně sám a neměl tak problém hostujícího brankáře střelou z první překonat. Tohle bránění bylo od Anaheimu trestuhodné. Asistence: Adrian Kempe, Anze Kopitar.
    49:47 DANAULT - 5:3
     
    49:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují své vedení! Po pěkné akci se prosadil PHILLIP DANAULT. Asistence: Viktor Arvidsson.
     
    48:00
    Poměr střel je stále velmi rozdílný – domácí Kings už na bránu svého soupeře vyslali 32 střel, zatímco Ducks jich vypálili pouze 20.
     
    46:10
    Kings v útočném výpadu, jejich střelu z úhlu ale Stolarz v klidu pokryl a následně obránci Ducks puk vyhodili do bezpečí.
     
    45:08
    Hra se nám teď trochu přiostřila a rukavice před brankou Jonathana Quicka míří hodně vysoko. Domácí si dotírání na svého gólmana nedají líbit.
     
    43:49
    A domácí gólman řeší další problémy! Skvěle teď při přesunu zasáhl svými betony, Ducks ale tlačí a chtějí tento zápas znovu srovnat.
     
    42:15
    Quick teď musel být pozorný, Anaheim totiž vybojoval puk v útočném rohu a okamžitě jej posílal na bránu.
     
    41:21
    Ducks nyní byli ve výhodné situaci 2na1, správný čas na přihrávku ale prováhali a z velké šance tak nebylo nic.
     
    40:18
    Anaheim pokračuje v chuti střílet góly a ihned po 18 vteřinách už pálil na branku Jonathana Quicka. Střela to byla dobrá, domácí brankář ale chytá.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Martina Schoupalová

    Branky a nahrávky: 3. Vilardi (Durzi, Kaliyev), 12. Kaliyev (Grundstrom, Edler), 15. Grundstrom (Kaliyev, Walker), 38. Durzi, 50. Danault (Arvidsson), 53. Fiala (Kempe, Kopitar) – 24. McTavish, 32. Jones (Regenda), 35. Terry (Zegras, Klinberg)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, Durzi, Edler, Roy, Walker – Anderson-Dolan, Anderson, Arvidsson (A), Byfield, Danault (A), Fiala, Grundström, Lafallo, Kaliyev, Kempe, Kopitar (C), Lizotte, Moore, Vilardi
    Trenér: Todd McLellan

    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Beaulieu, Drysdale, Fowler (A), Klinberg, Kulikov, Shattenkirk – Comtois, Grant, Henrique, Jones, Lundeström, McTavish, Regenda, Silfverberg (A), Strome, Terry, Vatrano, Zegras
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Kozari, Syvret – Gibbons, Gawryletz
    ocianews.com