Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Olomouc – Kladno 3:0 (kon.)
Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 2:3 (0:2 po s.n.) | Pardubice – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 09.10.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Patrik ZDRÁHAL - 4:1
     
    58:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali branky a korigují stav utkání. Rozjetý PATRIK ZDRÁHAL dostal kotouč do jízdy ve středním pásmu, hostující útočník se pak prosmýkl kolem bránící dvojice Doudera – Marinčin, aby následně po kličce do forhendu překonal brankáře Mazance! Asistence: Janis Jaks, Roberts Zile.
    50:07 Libor HUDÁČEK - 4:0
     
    50:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní výhodu sice Třinec nevyužil, v rovnovážném stavu hráčů na obou stranách už se však raduje. Daniel Voženílek s kotoučem na holi objel hostující brankou, krásným zpětným pasem přes brankoviště pak našel zcela nehlídaného LIBORA HUDÁČKA, který se před odkrytou brankou nemýlil! Asistence: Daniel Voženílek, Aron Chmielewski.
    07:17 Marko DAŇO - 3:0
     
    07:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sedm minut a sedmnáct vteřin stačilo MARKU DAŇOVI ke zkompletování čistého hattricku! Jeřábek poslal puk od modré na Nestrašila, ten jej chvíli podržel a předal MARKU DAŇOVI, který procedil puk skrz Zajíčka z téměř nulového úhlu! Asistence: Andrej Nestrašil, Jakub Jeřábek.
    05:39 Marko DAŇO - 2:0
     
    05:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chyba v hostující rozehrávce přináší druhou branku Třince. Roberts Zile si u modré zkomplikovat situaci, když se mu kotouč zamotal mezi nohami, toho dokázal využít napadající MARKO DAŇO, který si sebral kotouč a výstavní střelou o pravou tyč z mezikruží podruhé v utkání překonal Zajíčka! Bez asistence.
    01:30 Marko DAŇO - 1:0
     
    01:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Devadesát vteřin a Oceláři vedou! Hráči s drakem na prsou se drželi v útočné třetině, po rychlé předávce kotouče od Jana Jaroměřského se kousek od modré do puku opřel MARKO DAŇO, jehož bomba z první se odrazila od horní tyče za záda bezmocného Zajíčka. Asistence: Jan Jaroměřský.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Daňo (Jaroměřský), 6. Daňo, 8. Daňo (Nestrašil, J. Jeřábek), 51. Hudáček (Voženílek, Chmielewski) – 59. Zdráhal (Jaks, Zile)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, J. Jeřábek, Zahradníček, Jaroměřský – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Svačina, Dravecký (A), Kurovský.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (8. Godla) – Zile, Jaks, Freibergs, Šalda, Demel (A), Wesley, Zeman – Kudrna, Estephan, Zdráhal (A) – Abdul, Sukeľ, Š. Stránský – Berka, Gut, Hlava – Straka (C), Helt, Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek
    ocianews.com