Havířov – Technika Brno 4:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
AZ Havířov
4:7 (3:2, 1:5, 0:0)
Technika Hockey Brno
Neděle 09.10.2022, 12:00 • Gascontrol Aréna • Liga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    53:51
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Valouch – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    53:51
    Střelu Severa se snažil usměrnit do brány Erik Pospíšil. Puk propadl za záda domácího brankáře, až z brankové čáry kotouč vyhazoval Valouch. Puk vyletěl z hrací plochy, takže se bude vylučovat.
     
    52:30
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Gřegoř – 2 min., sevření puku rukou.
     
    46:56
    Hodně volného místa měl před sebou Přidal. Jeho střelu vyrazil Hamrozi před sebe, kde byl jeden z havířovských hráčů, který si málem puk dorazil do brány.
     
    34:16
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté znovu vedou o tři branky. Hamrozi si nepohlídal místo u tyče, kam vypálil LUKÁŠ PŘIDAL. Asistence: Jan Svoboda.
     
    33:02
    Erik Pospíšil jel sám na brankáře, ale ten jeho zakončení dokázal zastavit betonem.
     
    32:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí obklopili hostující branku. Na levé straně se ocitl nikým nehlídaný JAKUB BELAN, který zamířil do malé mezírky mezi vyrážečkou a betonem brněnského brankáře, který si myslel, že kotouč drží. Asistence: Mateusz Siekierka a Jakub Urbančík.
     
    28:54
    Technika právě vstřelila branku!
    Další pěkná souhra Techniky. Apolenář posunul puk na pravou stranu volnému KAMILU ŠKODÍKOVI, který zamířil nad ležícího Hamroziho, který se na střelu hostujícího útočníka nedokázal natáhnout. Asistence: Vítek Apolenář a Gergö Szemmelroth.
     
    26:15
    Střídání v týmu AZ Havířov:
    ze hřiště odchází Hořejší, přichází Hamrozi.
     
    26:15
    Technika právě vstřelila branku!
    Nečekaná střela JINDŘICHA SLADKÉHO proletěla za záda domácího brankáře, který se jen otočil, kde je puk. Asistence: Josef Holcman a Alan Žák.
     
    25:42
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná akce hostujícího celku. Erik Pospíšil posunul najíždějícímu LUKÁŠI PŘIBYLOVI, který si najel na pravou stranu a zvedl kotouč nad beton domácího gólmana. Asistence: Erik Pospíšil a Martin Adam.
     
    20:54
    Technika právě vstřelila branku!
    Máme znovu vyrovnáno. Erik Pospíšil přihrál před branku MARTINU ADAMOVI, který zamířil mezi betony hostujícího brankáře, který je nedokázal sklapnout včas. Asistence: Erik Pospíšil a Adam Čapka.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Adam – 2 min., krosček.
     
    15:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se však znovu dostává do vedení. Po přihrávce Plevky střílel DOMINIK KOLAT, který trefil místo za zády Málka. Asistence: Jakub Plevka a Adam Kreutz.
     
    14:48
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté ale rychle stav srovnali. Kotouč se odrazil k ERIKU POSPÍŠILOVI, který zametl puk do brány. Asistence: Antonín Pospíšil.
     
    13:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v posledních minutách aktivnější a využívají toho. Kolat posunul puk před branku a ADAM MIDDLETON ho doklepl do brány, kam se Málek nestihl přesunout. Asistence: Dominik Kolat a Jakub Plevka.
     
    13:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají. Lajoš viděl na pravé straně připraveného PAVLA MAKOVCE, který našel místo mezi rukou a tyčí hostujícího gólmana. Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    07:23
    Technika právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se postavil MATĚJ TRÖGNER, který se pomalu rozjížděl, pak předvedl několik kliček, kterými domácího gólmana zmátl, nakonec hostující útočník zasunul puk z pravé strany kolem betonu do brány.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Makovec – TS, držení.
     
    04:29
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Siekierka – 2 min., vysoká hůl.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 14. Makovec (Lajoš), 14. Middleton (Kolat, Plevka), 16. Kolat (Plevka, Kreutz), 33. Belan (Siekierka, Urbančík) – 8. Trögner, 15. E. Pospíšil (A. Pospíšil), 21. Adam (E. Pospíšil, Čapka), 26. Přidal (E. Pospíšil, Adam), 27. Sladký (Holcman, Žák), 29. Škodík (Apolenář, Szemmelroth), 35. Přidal (Svoboda)


    AZ Havířov: Hořejší (27. Hamrozi) – Valouch, Bílek (A), Brančík, Maršálek, Gřegoř, Kreutz, Lazár – Siekierka, Mikula, Makovec, Pohl, Lajoš, Lipka, Plevka, Ungr, Middleton, Urbančík (C), Kolat, Belan
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Technika Hockey Brno: Málek (Nešpůrek) – Blaško (C), A. Pospíšil, Žák, Holcman, Čapka, Svoboda, Juřík – Škodík, Trögner, Líska, Szemmelroth, Adam, Růžek, Sladký, Sever (A), Apolenář, Toman, Přidal, E. Pospíšil (A)
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Martin Konvička — Dominik Klimek, Martin Piskoř
    ocianews.com