Jihlava – Mountfield HK 6:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Třinec 6:3 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:5 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 29.10.2022, 16:15 • Sportovní hala Fortuna, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Partner:
     
    44:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    No, v Bubenči se nám začíná rodit debakl. Slabším zakončením k pravé tyči rozšiřuje listinu domácích střelců MICHAL VITOUCH, kterého si vítkovická obrana vůbec nepohlídala, a zvyšuje tak na rozdíl pěti branek – 6:1! Asistence: Ondřej Hrabík, David Senčák.
     
    37:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naděje hostů na bodový zisk se pomalu vytrácí, Pražané v závěru druhé třetiny odskakují do čtyřbrankového trháku! Senčák po vyhraném vhazování poslal puk FILIPU ŠINDELKOVI, jenž si nenápadnou střelou k bližší tyči zadělal na hattrick – 5:1! Asistence: David Senčák.
     
    31:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtvrtý domácí zásah je na světě! Hauser nahozením z modré čáry zasáhl jen clonícího Theimera a před brankovištěm Vítkovic následně vznikla chaotická situace, ve které se jako první zorientoval MICHAL VITOUCH! Bartošák na jeho následné zakončení nestačil zareagovat – 4:1! Asistence: Oto Theimer, Petr Hauser.
     
    26:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravský výběr nakonec přeci jen přesilovku využívá, znovu je to jen o dva góly! Za Voleveckého zaplulo nahození z mezikruží, které neslo rukopis MICHALA BYSTRONĚ, a strážce domácí svatyně tak přišel o čisté konto – 3:1! Asistence: Maxim Vehovský, Martin Kubík.
     
    25:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně bolestivá rána pro Vítkovice, které inkasují hned zkraje vlastní početní výhody! Nepozornosti hostující obrany využil PETR HAUSER, který vyrazil úplně sám na Bartošáka a svůj únik chladnokrevně přetavil v další gól – 3:0! Asistence: Michal Vitouch.
     
    13:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté herně propadli a jejich špatná hra se neobešla bez trestu, Pražané vedou o dva góly! Po souhře s Ducháčem a Theimerem se z bezprostřední blízkosti brankoviště na střeleckou listinu zapisuje PETR HAUSER – 2:0! Asistence: Oto Theimer, Filip Ducháč.
     
    03:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se už v polovině čtvrté minuty základní hrací doby ujímají vedení! Na pravém kruhu se uvolnil FILIP ŠINDELEK, jehož prudká rána cestou do sítě cinkla o tyč! Bartošák nestihl včas zareagovat – 1:0! Asistence: Andrej Fábry.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Šindelek (Fábry), 14. Hauser (Theimer, Ducháč), 26. Hauser (Vitouch), 32. Vitouch (Theimer, Hauser), 38. Šindelek (Senčák), 45. Vitouch (Hrabík, Senčák) – 27. Bystroň (Vehovský, Kubík)


    HC Sparta Praha: Volevecký (Přikryl) – David, Tůma, Šindelek, Böhm, Ducháč (C), Bartoň, Pavlák – Stepanchuk, Senčák, Červenka (A), Hrabík, Theimer, Fábry, Hauser, Höll, Vašíček, Žmola, Mácha, Vitouch.
    Trenér: Richard Žemlička.

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Irgl) – Chaloupka, Puchala, Bystroň (A), Bialy, Fibigr, Činčala, Smolka – Štiak, Pavelec, Vehovský, Macias, Milata, Krčmarský, Glas, Kubík, Slusarczyk, Přibyl, Kotásek (C), Chlán.
    Trenér: Pavel Trnka.

    Rozhodčí: Zavřel, Červenka – Komářek, Thuma.

    Diváci: 57
    thejrc.org