Tampa – Boston 3:5 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:5 (kon.) | New Jersey – Edmonton 5:2 (kon.)
Winnipeg – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – NY Islanders 2:3 (po pr.) | St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.)
Nashville – Arizona 4:3 (4:3 po s.n.) | Dallas – Colorado 2:3 (0:1 po s.n.) | San Jose – Ottawa 5:1 (kon.)
Vancouver – Vegas 4:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Edmonton Oilers
Úterý 22.11.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:45 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:2
     
    54:45
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    V Newarku je asi rozhodnuto! Barrie ztratil kotouč u obranné modré čáry. Zetterlund ho od červené posunul na JEGORA ŠARANGOVIČE, jenž si s pomocí stahovačky nechal odklouzat Kulaka a z pravého kruhu nechytatelně zavěsil k vzdálenější tyči. Asistence: Fabian Zetterlund.
    47:07 Tomáš TATAR - 4:2
     
    47:07
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Znovu je to o dva góly ve prospěch Devils! Po přihrávce Mercera z osy střílel TOMÁŠ TATAR a dostal i spoustu pozice na dorážku, kterou baseballovým způsobem uklidil puk za Skinnera. Asistence: Dawson Mercer, Nico Hischier.
    44:46 Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:2
     
    44:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Smithem osekávaný Draisaitl odvezl puk z rohu a předal ho Cecimu, po jehož střele od modré čáry čekala na RYANA NUGENTA-HOPKINSE jednoduchá dorážka do prázdné brány. Tu způsobil odraz od Puljujärviho. Asistence: Jesse Puljujärvi, Cody Ceci.
    28:45 Damon SEVERSON - 3:1
     
    28:45
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hughes se postaral o přechod do útočného pásma. Navázal na sebe několik hráčů a ošálil je přihrávkou naslepo k Brattovi. Švédský útočník celou akci vylepšil pasem na osu, odkud nad pravé rameno Skinnera vystřelil DAMON SEVERSON. Asistence: Jesper Bratt, Jack Hughes.
    25:15 Dawson MERCER - 2:1
     
    25:15
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Minela Skinnera! Gólman Edmontonu nedokázal hokejkou posunout puk na obránce u krátkého mantinelu. Hischier mu ho vzal a zleva namířil na prázdnou branku, u které slízl smetanu DAWSON MERCER. Asistence: Nico Hischier.
    13:02 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    13:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Siegenthalerův trest skončil předčasně. LEON DRAISAITL obdržel puk od McDavida. Zprava ho vracel k brankovišti a tam ho za Vaněčka hokejkou poslal Ty Smith, jenž vleže bránil Puljujärviho. Asistence: Connor McDavid, Evan Bouchard.
    02:25 Jesper BRATT - 1:0
     
    02:25
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hughes ladně zavezl puk do útočného pásma. Posunul ho k Hischierovi, který zleva nahrál do slotu a JESPER BRATT se nikým nerušen dočkal osmého gólu v sezoně. Asistence: Nico Hischier, Jack Hughes.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Bratt (Hischier, J. Hughes), 26. Mercer (Hischier), 29. Severson (Bratt, J. Hughes), 48. Tatar (Mercer, Hischier), 55. Šarangovič (Zetterlund) – 14. Draisaitl (McDavid, Bouchard), 45. Nugent-Hopkins (Puljujärvi, Ceci)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Br. Smith – Zetterlund, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Haula – Mercer, J. Boqvist, Šarangovič – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Ceci, Nurse, Bouchard, Kulak, Barrie, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Janmark – Foegele, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins (A) – Puljujärvi, R. McLeod, Kostin – Ryan, Malone, Holloway.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Kelly, Alphonso

    Diváci: 16 514
    thejrc.org