Německo – Česko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Německo
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Česko
Pondělí 26.12.2022, 16:00 • Sportzentrum Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to všechno. Díky za pozornost a těším se u dalších přenosů zase někdy příště. Na počtenou! (18:19:23)
     
    Utkání je u konce. Nakonec ho zvládli Češi, kteří srovnali zásluhou Štancla 13 vteřin před koncem, a pak v prodloužení rozhodl o jejich výhře v 64. minutě druhým gólem v utkání Holčák. Češi tak zvládli první utkání na tomto turnaji, byť s problémy. Druhé utkání odehrají svěřenci trenéra Petra ve středu proti Slovensku. I z tohoto utkání vám přineseme podrobný online přenos.
     
    Konec zápasu.
    63:12 HOLČÁK - 2:3
     
    63:12
    Česko právě vstřelilo branku! A je hotovo! Češi vítězí! Jeden z německých hráčů jel sám na Kasala, ale při zakončení zlomil hůl. K puku se dostal u mantinelu Holčák, který zadovkou poslal puk na Petra. Ten mu puk vrátil a TOMÁŠ HOLČÁK svou druhou trefou v utkání prostřelil z pravého kruhu Ankirchnera a rozhoduje o českém vítězství. Asistence: Dominik Petr.
     
    62:38
    Puk mají na hokejkách Němci, ale Češi dobře brání a nepouští je do příležitosti.
     
    61:23
    Na druhé straně zásah pro Kasala a vhazuje se před jeho bránou.
     
    61:16
    Až teď se poprvé přerušuje. Ankirchner má totiž puk v lapačce.
     
    61:05
    První minuta prodloužení nepřinesla žádnou šanci.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Českému týmu se dlouho ve třetí třetině nepodařilo vstřelit vyrovnávací gól, až se to nakonec podařilo při hře bez brankáře třináct vteřin před koncem. Po krátké pauze tak bude následovat prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:47 ŠTANCL - 2:2
     
    59:47
    Česko právě vstřelilo branku! Čechům se na poslední chvíli povedlo srovnat! Po vyhraném německém buly se puk dostal na hůl JAKUBA ŠTANCLA, který si najel kousek před pravý kruh a tvrdou ranou propálil Ankirchnera. Bez asistence.
     
    Oddechový čas pro tým Německo.
     
    59:27
    Češi hrají bez brankáře!
     
    59:05
    Oddechový čas pro tým Česko.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:36
    Po dalším zásahu Ankirchnera se znovu vhazuje před jeho bránou.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 4. Ruckdäschel (Kühnhauser), 22. Brandl (Niehus, Panocha) – 34. Holčák (Felcman, Štancl), 60. Štancl, 64. Holčák (Petr)


    Německo: Ankirchner (Willerscheid) – Bosecker, Tropmann (C), Panocha, Niehus, Mayer, Kukuk, Seidel, Kühnhauser – Tschwanow, Schreiner, Ruckdäschel, Sumpf, Brandl, Münzenberger, Greil, Rieke, Kopietz, Samanski, Khaydarov, Vinzens
    Trenér: Alexander Dück

    Česko: Kasal (Matěcha) – Matějíček, Jiříček, Kočí, Dominik Badinka, Vochvest, Kubíček, Hamrla – Heš, Petr, Štancl (C), Csabi, Felcman, Holčák, Daniel Badinka, Fiala, Pérez, Pavelec, Fábry, Vehovský, Scafari
    Trenér: Jakub Petr

    Rozhodčí: Piechaczek, Gäumann – Meusy, Allenspach
    thejrc.org