Pacifická divize – Centrální divize 4:6 (kon.) | Atlantická divize – Metropolitní divize 10:6 (kon.) | Atlantická divize – Centrální divize 7:5 (kon.)
konec
Tým Atlantické divize
10:6 (4:3, 6:3)
Tým Metropolitní divize
Sobota 04.02.2023, 22:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL All-Star Game
Partner:
    Druhým finalistou jsou hráči Atlantické divize
     
    Centrální divizi vyzve ve finále Tým Atlantické divize! Gólově bohaté druhé semifinále nabídlo šestnáct gólů, přičemž svěřenci kouče Montgomeryho jich nasázeli dvojnásobný počet. Metropolitní divize měla slibně nakročeno postupu, v jednu chvíli vedla 6:4, ale od té doby úřadoval soupeř, jenž ve zbytku střetnutí nasázel šest gólů v řadě. Do zápasových statistik se zapsal i David Pastrňák, který gólový účet utkání uzavřel a na jednu branku asistoval. (23:12:43)
     
    Konec zápasu.
    19:47 David PASTRŇÁK - 10:6
     
    19:47
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Dočkal se i DAVID PASTRŇÁK! Obral Ovečkina a nerozhodila ho ani ruským útočníkem hozená hůl. Třetí nejproduktivnější hráč NHL si zkušeně roztáhl Sorokina a v pravý čas mu puk poslal mezi betony. Bez asistence.
    19:00 Dylan LARKIN - 9:6
     
    19:00
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    S velkou pravděpodobností je rozhodnuto! DYLAN LARKIN projel po pravém mantinelu do středního pásma, odkud bezpečně poslal kus černé gumy do odkryté soupeřovy klece. Bez asistence.
     
    18:47
    Ani teď to nevyšlo. Jack Hughes si vytvořil palebnou pozici zpoza kruhů, zápěstím nasměroval hrací předmět vysoko nad břevno.
     
    18:30
    Hokejisté Metropolitní divize zkouší powerplay! Alexandr Ovečkin nahrával do předbrankového prostoru, kde Sidney Crosby pozdě přiložil hokejku k ledu.
     
    17:59
    Opět si Artěmij Panarin řekl o slovo. Samostatný únik neproměnil, bekhendový blafák Vasilevskij očekával a zakročil pravým betonem.
     
    17:23
    Artěmij Panarin si vyměnil puk se Sidneym Crosbym a střílel z první, volný prostor u pravé tyčky těsně minul.
    16:49 Matthew TKACHUK - 8:6
     
    16:49
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Hattrick i na straně Atlantické divize! Barkov posunul puk na spoluhráče z klubu MATTHEWA TKACHUKA, který v úniku nevymýšlel žádné složitosti, napřáhl k tvrdé střele a puk nasměroval nechytatelně do pravé šibenice.
    15:51 Nick SUZUKI - 7:6
     
    15:51
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Během vteřiny David Pastrňák zrychlil a odpoutal se kolem Crosbyho. Poté vyslal křižný pas k pravé tyčce na NICKA SUZUKIHO, útočník Montrealu nastavil hokejku a nasměroval puk za Sorokina. Asistence: David Pastrňák a Rasmus Dahlin.
     
    15:35
    Podobně jako Pastrňák je na tom i Rasmus Dahlin. Talentovaný švédský zadák si počkal na správnou příležitost, forhendem však zvedl touš příliš vysoko.
     
    15:24
    Na první kanadský bod čeká David Pastrňák. Nedočkal se ani v tomto případě, forhendem vyslal tvrdou ránu nad horní tyč.
     
    14:57
    Alexandr Ovečkin periferně viděl Sidney Crosby, ale ve finále podcenil jeho rychlostní schopnosti, spoluhráči nahrál za brusle.
    14:31 Nikita KUČEROV - 6:6

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. M. Tkachuk (Barkov, B. Tkachuk), 5. Larkin (M. Tkachuk, B. Tkachuk), 7. B. Tkachuk (M. Tkachuk, Barkov), 8. Suzuki (Marner, Ullmark), 14. M. Tkachuk (Marner, Larkin), 15. Kučerov (Marner), 16. Suzuki (Pastrňák, Dahlin), 17. M. Tkachuk (Barkov, B. Tkachuk), 19. Larkin, 20. Pastrňák – 6. Gaudreau (Panarin), 6. Gaudreau (Panarin, Hayes), 7. Crosby (Ovečkin), 11. Gaudreau (Panarin, Hayes), 12. Crosby (Ovečkin), 13. Ovečkin (Fox, Crosby)


    Tým Atlantické divize: Ullmark (11. Vasilevskij) – Dahlin – Barkov, Kučerov, Larkin, Marner, Pastrňák, Suzuki, B. Tkachuk, M. Tkachuk.
    Trenér: Jim Montgomery

    Tým Metropolitní divize: Šesťorkin (11. Sorokin) – Fox – Crosby, Gaudreau, Hayes, J. Hughes, Nelson, Ovečkin, Panarin, A. Svečnikov.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison

    Diváci: 19 256
    thejrc.org