Osasuna – Real Sociedad 0:2 (kon.)
konec
CA Osasuna
0:2 (0:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 28.04.2023, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (22:55:39)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 12:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:15.
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Real Sociedad odjíždí z Osasuny s vítězstvím 2:0.

    Hosté vstoupili do první pětačtyřicetiminutovky s velkým elánem a záhy byli odměněni. Silva rozběhl přihrávkou na levou stranu Berrenetxeu, který hledal ve vápně Fernándeze. Ten sice na balon nedosáhl, ale nešťastný zákrokem si míč do sítě srazil brankář Sergio Herrera. Další zajímavý okamžik přišel až těsně před přestávkou. Sporný zákrok v pokutovém území zkoumalo video, ale nakonec se penalta nepískala.

    Dlouhé minuty po změně stran se nemohl ani jeden z týmů prosadit do šance. Až v 68. minutě měl na kopačce gól David Silva, ale Herrera se vyznamenal skvělým zákrokem. Podobně skvěle si vedl i o několik minut později proti střele Sörlotha. Definitivní tečku dal za utkáním Takefusa Kubo, který po přihrávce Merina prostřelil obránce před sebou i brankáře Herreru.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hosté měli k dispozici ještě jeden rohový kop. Ten už však Méndez rozehrál jen do kombinace, aby nedal domácím více šancí na zisk balonu a rychlý kontr.
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    O zisku třech bodů je definitivně rozhodnuto. Ze skrumáže ve středu pole získal míč pro hosty Méndez, následně si ve vápně vedl velmi zkušeně TAKEFUSA KUBO, který z levé strany prostřelil Herreru.
     
    90
    Jak se hrálo téměř celý zápas bez karet, tak v samotném závěru se tento trend mění. Také Moncayola je potrestán žlutou kartou.
     
    90
    Takefusa Kuba na malou chvíli zavařil domácí obraně. Japonský fotbalista zkoušel obejít posledního bránícího Hernándeze, ale na střelu už mu nezbyla energie.
     
    89
    Žlutou kartu za taktický faul ve středu pole vidí také Igor Zubeldia.
     
    88
    Álex Remiro si došel pro skákavý balon až ke hranici velkého vápna. Následně doběhl Budimir, ale Remiro byl u míče o něco dříve.
     
    87
    Po závaru v pokutovém území se zkoumala hra rukou od Le Normanda. Hlavní sudí si vše nechal posoudit u kolegů u videa a ani nyní penaltu nenařídil.
     
    86
    Po centru Ávily byli domácí natlačeni v malém pokutovém území. Ani tentokrát však Remiro zasahovat nemusel.
     
    85
    Za tvrdý skluz u postranní čáry na Kuba je potrestán žlutou kartou Manu Sánchez.
     
    85
    Po dlouhé době musela hostující obrana řešit složitější situaci. Prvotní centr odvrátil Zubeldia, následně střílel jen do spoluhráče Gómez.
     
    84
    O obstřel za hranice vápna se pokoušel Takefusa Kubo. Japonský fotbalista nemířil špatně, ale balon jen prolétl kolem vzdálenější tyče.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Real Sociedad i nadále drží jednobrankové vedení z první půle.
     
    81
    Mikel Oyrzabal se nyní dožadoval odpískání faulu po souboji s Rubénem Garcíou. Hlavní rozhodčí však nařizuje pouze autové vhazování pro hosty.
     
    80
    Oba trenéři mají již deset minut před koncem zápasu vyčerpány všechny možnosti ke střídání. Hernández si zahrál v nebezpečné pozici s rozehrávkou, ale nakonec udržel míč pro spouhráče.

    Vít Schück

    Branky: 6. S. Herrera (vla.), 90+1. Kubo (Merino)

    Karty:   69. J. Cruz I (OSS), 85. M. Sánchez (OSS), 90. Moncayola (OSS) – 89. Zubeldia (RSC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 12:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:15.
    CA Osasuna: S. Herrera – R. Peña (70. Rubén García), A. Hernández, J. Cruz I, M. Sánchez – Oroz (75. Ibáñez), I. Muñoz (74. Torró), Moncayola – Barja (C) (70. Ávila), K. García (61. Budimir), Mo. Gómez.
    Náhradníci: A. Fernández, Valencia – N. Vidal, Unai García, Benito.

    Trenér: Jagoba Arrasate

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Elustondo (C) (78. Gorosabel), Zubeldia, Le Normand, A. Muñoz – Merino, Zubimendi, Barrenetxea (64. Kubo) – D. Silva (79. Méndez) – C. Fernández (64. Sörloth), Cho (46. Oyarzabal).
    Náhradníci: Zubiaurre – Sola, Illarramendi, Guevara, R. Navarro, J. Pacheco, Turrientes.

    Trenér: Imanol Alguacil

    Rozhodčí: Pizarro – Tresaco, Granel
    bahis siteleri