Varnsdorf – Bohemians 1905 2:3 (kon.) | Cracovia – Ružomberok 3:1 (kon.) | Slavia – Dynamo 1:1 (kon.)
Sparta – Ludogorec 1:0 (kon.) | FC Košice – Slovácko 1:3 (kon.) | Malmö – Liberec 1:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
1:0 (1:0)
PFK Ludogorec Razgrad
Úterý 07.07.2015, 18:00 • hřiště SK Bad Wimsbach 1933 • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Sparta nakonec poráží bulharského mistra tím nejtěsnějším možným rozdílem. Jediným úspěšným střelcem tohoto mače se stal Marco Paixao, který po Frýdkově přihrávce překonal brankáře Borjana a připsal si první přesnou trefu v dresu Pražanů. Druhá půle nám příliš fotbalové krásy nenabídla a Letenští si i přes závěrečný tlak svého soupeře vedení pohlídali. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a někdy příště na počtenou! (19:49:50)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Wanderson ovšem nezamířil mezi tři tyče, Bičík vůbec nemusel zasahovat.
     
    89
    Ještě jedno nebezpečí čeká Spartu. Polom těsně před vápnem zatáhl za dres Petrova a je z toho volný přímý kop z velice nebezpečné vzdálenosti!
     
    88
    Juliš se hnal dopředu po levé straně, ale nevšiml si vracejícího se Cicinha, který ho o míč tvrdě, ale čistě připravil.
     
    87
    Další hrubice obrany Pražanů! Tentokrát na druhé straně zaváhal Mareček, ale vše nakonec vyřešil David Bičík, který poté pořádně hlasitě napomenul své spoluhráče.
    85. Neuznaný gól
     
    85
    Razgrad nyní dostal míč za brankovou čáru, ale gól kvůli ofsajdu není uznán! Costa hloupě přišel o míč a nabídl Cicinhovi moře volného prostoru. Ten krásným centrem našel Vasileva, který překonal Bičíka, ale dle názoru pomezního sudího stál v ofsajdu.
     
    83
    Litsingi neustál souboj s Petrovem, jenž se chtěl vrhnout do protiakce, kterou ovšem taktickým faulem přerušil Lukáš Vácha.
     
    82
    Čunčukov zahrál ve vápně Pražanů rukou, čehož si rozhodčí všiml a píská. Zpět do hry uvede míč David Bičík.
     
    81
    Steinhöfer si hezky obhodil Angula a měl před sebou celou pravou stranu volnou. Nakonec se dostal i k centru, ale trefil pouze nohu připraveného Terzijeva. Škoda, z toho mohlo vzniknout daleko víc.
    79.
    Šance Wandersona
     
    79
    Tak teď měli Pražané kliku jako hrom! Wanderson se dostal do vynikající příležitosti, chtěl si položit Bičíka, jenže toho včas zastoupil Lukáš Vácha, který ovšem ve snaze odkopnout balón málem trefil vlastní branku.
     
    78
    Sparta přispěchala s dalším útočným snažením, ale nakonec se kombinace přesunula přes celé hřiště zase zpět až k Davidu Bičíkovi.
     
    76
    Po Dočkalově centru se opět v šanci ocitl Konaté, ale tentokrát svá mířidla neseřídil přesně a zamířil vysoko nad horní tyč.
     
    74
    Pěkná individuální akce v podání Tiémoka Konatého. Ten přešel přes jednoho z bránících hráčů, naznačil střelu, posunul si míč na levačku a prověřil, zda Borjan dává v brance pozor.
     
    73
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Holek, přichází Juliš.
     
    71
    Rozhodčí opět poskytl hráčům chvilku na odpočinek a na občerstvení, nyní už jsou všichni připraveni a můžeme pokračovat.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 31. Paixao


    AC Sparta Praha: Bičík – Mareček, Holek (73. Juliš), Polom – Steinhöfer, Dočkal, Vácha, Hušbauer (62. Konaté), Breznaník (46. Costa) – Paixao (46. Litsingi), Frýdek (46. Krejčí)
    Náhradníci: Štěch – Costa, Shala, Krejčí, Konaté, Litsingi, Juliš

    PFK Ludogorec Razgrad: Borjan – Cicinho, Angulo, Terzijev, Sasha, Anicet, Vasilev, Petrov, Wanderson, Lukoki, Čunčukov.
    bahis siteleri