Znojmo – Sparta 4:6 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Opava – Kladno 6:0 (kon.)
Třinec – Litvínov 3:5 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (po pr.) | Jihlava – Motor ČB 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Vítkovice – Ústí n/L 4:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 18.09.2010, 13:15 • Sareza Ostrava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce. Hráči se až do sirény ukončující tento zápas, z rohu kluziště nevymanili, a tak si vítkovičtí připisují tři body za těsnou výhru 4:3. Hosté si uměli vypracovat hodně šancí, ale chybělo jim štěstí a hlavně jim stál v cestě výborně chytající Bartošák. Obě mužstva se však prezentovala dobrou hrou a diváky musel dnešní zápas bavit. Loučíme se s Vámi z Ostravy a přejeme příjemné odpoledne, jestli ale máte chuť, můžete od 16:45 sledovat onlajn ze zápasu staršího dorostu, ve kterém se utkají domácí Vítkovice s Kometou Brno.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Domácí Kolouch vhazování vyhrál, nicméně teď se o puk bojuje v rohu u vítkovické klece, zároveň z trestné lavice naskakuje Hruzík.
     
    59:45
    Vhazování po levé ruce vítkovického gólmana.
     
    59:11
    Do hry naskakuje potrestaný Žvátora, ve stejné chvíli spintuje na střídačku hostující gólman.
     
    59:00
    Drtivý tlak ústeckých stále nenese své ovoce.
     
    58:43
    Vítkovickým se nedaří vyhodit, byť jen do středního pásma, dobrá přihrávka na Vávru, ale ten netrefil puk podle vlastních představ.
     
    58:23
    Domácí gólman má plné ruce práce, střely Pořického, Krupičky nebo Kuchynky zavánějí gólem, ale bartošák drží.
     
    57:11
    Vítkovičtí se budou bránit ve třech, rozhodčí vylučuje domácího Žvátoru.
     
    56:38
    Bartošák v domácí brance kouzlí, zdánlivě odkrytá klec se na poslední chvíli vždy "ucpe" některou z částí Bartošákovy výstroje.
     
    56:04
    Domácím se podařilo dostat puk do středního pásma, tři vítkovičtí si pak vyšlápli do útoku, Kolouch se Slovákem v situaci dva ne jednoho, prvně jmenovaný nahrál křižně na Slováka, ale ten vypálil jen do betonu.
     
    55:52
    Ústečtí drtí bránící čtveřici vítkovických, dobrou nahrávku dostal Drahorád, ale nevystřelil pořádně, takže se skóre nemění.
     
    54:47
    Domácí obránce Hruzík si vykoledoval trest na 2 + 2 minuty za sekání a vražení na hrazení. Ústečtí mají možnost čtyř minutové početní výhody.
     
    53:29
    Vítkovičtí rozjeli rychlý útok do pásma, Kolouch se Slovákem se však neprosadili.
     
    52:33
    Hráči Ústí se probojovali přes modrou, rozestavěli se před gólmanem, Chládek dostal krásnou přihrávku, ze které mohl skórovat, ale Bartošák spíše instinktivně vystřelil vyrážečkou a puk vyrazil do bezpečí.
     
    50:32
    Hosté se drží v pásmu, ale Bartošák je připraven.
     
    48:43
    Vítkovičtí se probojovali do pásma, ale Maliník nemířil přesně.
     
    48:00
    Ústečtí si dokáží vypracovat šance, ale chybí jim i trochu štěstí.
     
    46:30
    Kolouch sprintuje na střídačku, ústecká přesilovka končí.
     
    46:23
    Ústečtí mohli srovnat, když jeden z hostujících hráčů nahrál před prázdnou branku Vítkovic, naštěstí pro domácí však na hůl Richtera, který odpaluje puk do středního pásma.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 10. Vrána (Galajda, Řehák), 24. Řehák (Galajda), 36. Walker (Kolouch), 45. Řehák (Vrána) - 3. Racek (Žák, Pořický), 16. Drahorád (Daráš), 28. Bříza (Vávra)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák - Pavelka, Kovář, Pociecha, Žvátora, Klimíček, Hruzík - Walker, Vrána, Řehák, Slovák, Kolouch, Mareček, Maliník, Kilnar, Richter, Šebesta, Včíslák, Galajda
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek - Bulva, Drahorád, Smetana, Hříval, Burkovec, Grin, Novotný, Humpolíček, Krupička, Kuchynka, Hošek, Vávra, Chládek, Daráš, Bříza, Žák, Pořický, Fusek, Keltner, Racek
    bahis siteleri