Vsetín – Kometa Úvoz 4:4 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 3:5 (kon.) | Šumperk – Přerov 10:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:4 (1:3, 2:0, 1:1)
HC Kometa Úvoz
Pátek 01.10.2010, 16:30Liga juniorů
Partner:
     
    Po třetí ze čtyř zápasů skončilo letos domácí utkání juniorů VHK Vsetín remízou. Vzhledem k průběhu utkání je remíza asi spravedlivá. Vsetín sice byl po většinu utkání lepším celkem, ale vzhledem k tomu, že v 16. minutě prohrával již 0:3, může být rád aspoň za to, že se mu povedlo toto manko smazat. Kometa se předvedla jako bruslařsky kvalitní celek s poměrně dobrým zakončením a ukázala, že její prozatimní 1. místo v ligové tabulce není náhoda. Ze Vsetína přejeme hezký páteční večer. (18:51:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    A na závěr zápasu tu máme bitku. Beránek se zjevným záměrem naskočil do domácího brankáře, což si domácí nenechali líbit. Jakub Martyčák pak v pěstním souboji vyhrál i přesto, že se ležící hráč hostů snažil bojovat rukama nohama. Oba kohouti dostali dvouminutový trest za hrubost.
     
    59:40
    Hraje se v okolí hostující branky.
     
    59:19
    A je po přesilovce. Zavadil se dopustil nedovoleného bránění, závěr zápasu se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:52
    Vsetín vyhazuje.
     
    58:50
    Oddechový čas domácích.
     
    58:50
    Kubo proti nájezdu hostujícího hráče zvedl loket výše, než se líbilo rozhodčímu a je vyloučen na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    58:01
    Závar před brankou Komety obrana hostů zvládla.
     
    57:41
    Po chybě domácích teď Valachy podržel brankář. Sedláček se na něj po křídle řítil sám, prostřelit jej ale nedokázal.
     
    57:10
    Ne. Přesilovky dnes Vsetínu opravdu nejdou. Kometa je v plném počtu.
     
    56:30
    Vsetín zatím honí puk po rozích, ke střele se nemůže dostat.
     
    55:30
    Skyba dorážel do boční konstrukce.
     
    55:10
    Hosté si sami zbytečně komplikují situaci. Pospíšil teď přípo před rozhodčím strčil rukama do domácího hráče, pokoušejícího se zpracovat padající puk. Nemůže tudíž následovat nic jiného než dvouminutový trest za napadení.
     
    53:45
    Nyní je to Kometa, kdo je častěji u puku, zatím ale bez šance.
     
    52:07
    Tak na tuto přesilovku pět na tři Valaši nebudou vzpomínat v dobrém. Vyjma pokusu Tomáše Martyčáka z blízka, který bravurně zneškodnil Guštafík, nepředvedli domácí v této dvojnásobné výhodě zhola nic.
     
    51:00
    Zatím to ale Vsetínu nejde
     
    50:07
    Vsetín bude hrát dvě minuty pět na tři. Nejprve si faulem musel vypomoci Hrmim a v signalizované výhodě jeden jeho spoluhráč zcela zbytečně fauloval domácího útočníka a je vyloučen také, za napadení.
     
    49:16
    Hosté nyní v rozehrávce zazmatkovali a v podstatě bezdůvodně poslali puk na zakázané uvolnění.
     
    48:27
    Vsetín se ubránil bez problémů, vyloučený Zbranek je na ledě.
    Marken.cz

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 18. Martyčák T. (Gromus.), 21. Vítek (Martyčák J., Žabčík), 32. Valigura (Vítek, Martyčák J.), 46. Vítek (Tyralík) - 12. Hákl (Hájek, Krytinář), 12. Krytinář (Křen, Lysoň), 16. Harmim (Bažant), 43. Křen (Harmim)


    VHK ROBE Vsetín: Šenk (Svoboda) - Ondra, Studený, Urban, Galia, Kubo, Zbranek, Stupka, Skyba, Vítek, Pokus, Gromus, Tyralík, Žabčík, Lechner, Martyčák T., Valigura, Motloch, Martyčák J., Romanov.
    HC Kometa Úvoz: Guštafík (Štilárek) - Lysoň, Novoměstský, Pospíšil, Krytinář, Hájek, Sedláček, Farsa, Hemala, Novák, Bažant, Březa, Hákl, Zavadil, Beránek, Křen, Prokeš, Vít, Sedláček, Lainka, Harmim.
    thejrc.org