Havlíčkův Brod – Kadaň 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 4:1 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:1 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Znojmo – Jihlava 3:1 (kon.) | Tábor – Třebíč 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Chrudim 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (-:-, -:-, -:-)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 02.10.2010, 17:00 • Petružálek - Zavřel, Svoboda • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Havlíčkův Brod nakonec těsné vedení i přes kadaňský nápor ubránil, připisuje si tak 3 body za těsné vítězství 3:2. Severočeši se domů vrací s prázdnou. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:31:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Hosté sáhli ke hře bez brankáře, hrají v 6 bruslařích a s prázdnou bránou!
     
    59:37
    Všetečka napřáhl na vrcholu levého kruhu, gólman Suchan měl však nekrytý výhled a tvrdou ránu bez větších problémů lapil do nastavené náruče. Po odpískání si Kadaň vyžádala oddechový čas.
     
    59:02
    Kadaň drží hru v útočném pásmu a snaží se probít do dobré pozice, jež by jí zajistila vyrovnání.
     
    58:00
    Bursík tvrdě vypálil z jízdy na vrcholu levého kruhu, jeho rána jen těsně minula vzdálenější horní růžek Suchanovy branky!
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po tvrdé ráně z hole Mariána Moravy dotlačil zblízka kotouč za Jarinova záda JIŘÍ ONDRÁČEK, jenž se pohotově zorientoval v nepřehledné situaci před brankou a posílá Rebely do vedení! Asistence: Marián Morava, Jan Knotek.
     
    56:34
    Vypjatá atmosféra přerostla v pořádnou bitku, jež se odehrála v rohu kadaňského pásma. Gólman Jarina zajel dost nevybíravě do havlíčkobrodského útočníka v blízkosti zadního mantinelu a k následné šarvátce, do níž se zapojila spousta hráčů, rázem nebylo daleko.
     
    55:51
    Vše je již v pořádku a může se začít opět hrát.
     
    55:51
    Světelná tabule na chvíli vypověděla poslušnost a rychle se měnící údaje na ní se s nadsázkou mohou rovnat světelným efektům osvětlení na zimním stadionu v Kotlině.
     
    54:28
    Balász si nabruslil do útočného pásma a v ideální palebné pozici z levého kruhu ostře vypálil zápěstím těsně vedle pravé tyčky Suchanovy branky.
     
    53:57
    Meidl využil svých dlouhých rukou v blízkosi kadaňské branky, když nejdříve naznačil pohybem pokus o její objetí, následně se však vrátil zpět a k bližší tyčce zasouval puk bekhendem neúspěšně. Brankář Jarina byl na místě a navíc přišel o masku.
     
    52:56
    Tvrdou střelu od modré čáry zlikvidoval Suchan svým pravým betonem a Rebelové založili hbitý brejk, na jehož konci stál Švaňhal. Ten se s pukem na holi prokličkoval až do předbrankového prostoru, v tísni však nedokázal nebezpečně zakončit.
     
    52:40
    Po několika nepřesnostech na obou stranách barikády vyhodili Rebelové kotouč na zakázané uvolnění, po kterém proběhne buly po levé ruce gólmana Suchana.
     
    51:48
    Kadaň vytrvávala v tlaku, jenže Rebelové jí při kombinaci nedopřáli dostatek potřebného prostoru a záhy se puku sami zmocnili. Při rychlém protiútoku střílel z mezikruží M. Ondráček, gólman Jarina neudržel v náručí puk a havlíčkobrodský útočník neuspěl ani z následné dorážky.
     
    50:38
    Útočník Rohan postupoval kolem brodských beků do Suchanovy blízkosti, při přechodu přes modrou čáru se však dostal do postavení mimo hru.
     
    49:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Marián Morava, JAN KNOTEK vložil mezi kruhy puku do cesty svou hůl a jemnou tečí usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Jariny! Asistence: Marián Morava, Michal Kempný.
     
    49:18
    Herecký kousek nám teď předvedl mezi kruhy jeden z kadaňských hráčů, po němž putuje Voj. Němec (HBR) na trestnou lavici v rámci osobního desetiminutového trestu za nesportovní chování kvůli protestům.
     
    48:47
    Kadaň se svědomitě brání a daří se jí přerušovat brodský tlak častými vyhozeními.
     
    48:00
    Všetečka (KAD) vyfasoval 2 minuty za hrubost.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Šenkeřík (Třetina, M. Ondráček), 50. Knotek (Morava, Kempný), 58. J. Ondráček (Morava, Knotek) - 25. Hlubuček (Boušek, Mikšovic), 44. Eiselt (Hlubuček, Mikšovic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Kempný, Šekeřík, Sova, Morava, Vosmik, Jelínek, Soldán, Zítka - Meidl, Třetina, Němec Voj., Hlinka, Knotek, Ondráček M., Ondráček J., Zábranský, Švaňhal, Hadrava, Fiedler, Zohorna.
    Sportovní klub Kadaň: Jarina (Kaššák) - Schmidt, Szakal, Všetečka, Hlubuček, Trefný, Mazanec, Hájek - Balázs, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Boušek, Rohan, Fiala, Radulay, Ton K., Freiberg, Mužík
    thejrc.org