Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:4 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:4 (kon.)
Litvínov – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Slavia 1:2 (po s.n.)
Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 19.10.2010, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Nyní se bude hrát 4 na 4. Bryan McGregor se totiž nechal vyloučit za hákování.
     
    54:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Beru zpět. Jsou to právě Třinečtí, kdo si právě zkomplikoval situaci. Lojek na modré čáře propadl a dal tak příležitost PETRU POHLOVI, který samostatný únik zakončil nejlépe jak mohl. Asistence: Petr Vrána.
     
    54:04
    Vítkovice si velmi komplikují závěr třetí třetiny. Sýkora si vyšlápl na Květoně a oslabuje svůj tým, když musí na dvě minuty opustit ledovou plochu za podražení.
     
    43:41
    Lukáš Kucsera si počínal nedovoleně v útočném pásmu a je potrestán menším trestem za podražení.
     
    41:00
    Roman Tomas měl na holi snížení na nejtěsnější rozdíl, jenže jeho bomba z mezikruží trefila pouze obránce, který Hamerlíkovi zakrýval výhled.
     
    28:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostujícímu celku se podařilo rychle odpovědět na inkasovanou branku a zůstat tak ve hře o body. PETR POHL se u pravé tyče dostal k puku a nenápadnou přízemní střelou překonal Hamerlíka. Asistence: Lukáš Klimek, Petr Vrána.
     
    27:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Duo Radek Bonk - VÁCLAV VARAĎA nyní soupeři udělilo lekci z produktivity, když si výše uvedení borci vyměnili puk a přidali třetí zářez.
     
    21:10
    Několik dobrých pokusů domácích, nejlepší proporce měla Zíbova pumelice z mezikruží, ale pavouci v Málkově kleci zůstali nevymeteni.
     
    20:40
    Další nepříznivý fakt pro Vítkovice - Pavel Trnka jde na dvě minuty za katr, protože se provinil hákováním.
     
    17:20
    Zajímavá situace. Jeden z vítkovických útočníků se prodíral podél pravého mantinelu, ale byl podražen Lukášem Krajíčkem, který tak svlj tým posílá do tří. Vítkovičtí ale místo aby puk odevzdali a získali tak co nejdelší dvojnásobnou přesilu, dále kombinovali a nakonec se dokonce dostali do ofsajdu.
     
    15:58
    Martin Adamský je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    15:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ukázkové využití přesilovky! Varaďa ukázal velkou šikovnost, když dokázal z první poslat tečovaný a poskakující pas od Kohna přímo na hůl JIŘÍHO POLANSKÉHO, který se před prázdnou bránou nemohl zmýlit. Asistence: Václav Varaďa, Ladislav Kohn.
     
    13:33
    Poměrně přísné vyloučení. Michal Barinka měl hůl výše, než by bylo záhodno, a proto je nucen opustit hřiště na dvě minuty.
     
    4:48
    Oceláři poté uprkli s kotoučem do soupeřova pásma, kde vybojovali první přesilovou hru. Za držení protihráče je na dvě minuty vyloučen Michal Barinka.
     
    4:40
    Ujčík s Hlinkou se dostali do situace 2 na 1, prvně jmenovaný se rozhodl zakončit sám, ale nezamířil přesně.
     
    1:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN PETEREK jakoby se nechumelilo projel s pukem na holi modrou čáru podél levého mantinelu a příklepem vypálil. K údivu nejen všech diváků v aréně, ale i samotného Málka, skončil kotouč v brance. Asistence: Lukáš Zíb.
    Marken.cz

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 2. Peterek (Zíb), 16. Polanský (Varaďa, Kohn), 28. Varaďa (Bonk) - 29. Pohl (Klimek, Vrána), 55. Pohl (Vrána)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Zíb, Lojek, Hořava, Krajíček, Kania, Vágner, Hrabal - Polák, Bonk, Varaďa - McGregor, Polanský, Kohn - Květoň, Peterek, Adamský - Hrňa, Ostřížek, Orsava

    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Voráček, Trnka, Rehák, Ficenc, Barinka, Punčochář, Kucsera, Ovčačík - Svačina, Burger, Huna - Tomas, Hlinka, Ujčík - Vrána, Klimek, Pohl - Káňa, Sýkora, Szturc

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Jelínek, Pešek

    Diváci: 4370
    thejrc.org