Třinec – Sparta B 3:0 (kon.) | Most – Zlín 3:1 (kon.) | Vlašim – Sokolov 0:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:0 (1:0)
AC Sparta Praha B
Sobota 23.10.2010, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje.
Kapacita: 2000 diváků. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Loučím se s váma z moravskoslezských Beskyd a příští týden při derby utkání s Karvinou naviděnou na stadionu Rudolfa Labaje. (13:30:17)
     
    Třinečtí porazili Spartu rozdílem třídy. Utkání rozhodlo vyloučení brankáře Švengera v prvním poločase. V závěru půle se domácí dostali do vedení a Spartě nezbývalo nic jiného, než do druhého poločasu otevřít dveře. Domácí po změně stran ukázali divákům několik brejků, ale pouze dva skončily brankou, naopak Sparta třineckou svatyni téměř neohrozila.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Fanoušci už skandují na své hráče HOŠI DĚKUJEM!
     
    90
    Rozhodčí nastavil tak jako v prvním poločase dvě minuty.
     
    90
    Gólu se nakonec mohla dočkat i Sparta. Jirouš pronikl po levé straně až před Lipčáka, prudce vypálil, ale třinecký gólman je dnes neprůstřelný.
     
    90
    Tu zahrával Ceplák a Mokrohajský míč sebral do náručí.
     
    90
    Malíř byl faulován u postranní čáry. Třinečtí už kontrolují zápas a čekají na poslední hvizd. Ještě však přijde standardka.
     
    88
    Poslední střídání zápasu. Na hřiště se podívá i Onuchukwu, který vystřídal střelce první branky Štyvara.
     
    87
    Glaser odcentroval z pravé strany a nehlídaný Jirouš hlavičkoval do středu brány. Bylo to však zbytečné, neboť sudí odmával offside.
     
    86
    Centr z levé strany odvrac do bezpečí odkopem z první obránce Lisický-
     
    84
    Mokrohajský už nestačil chytit míč před rohovou lajnou a domácí mají možnost rohového kopu. Mokrohajský však nechtěl dát Třinci balón a za zdržování vidí i on žutou kartu.
     
    84
    Druhé střídání Třince. Poprvé se v letošní sezóně dostal na hřiště Martin Surynek a nahradil Radzinevičiuse.
     
    83
    Byrtus špatně odkopl balón a na pravé straně se dostal do šance Ivan Hašek. Na jeho přízemní křížnou střelu si počkal Martin Lipčák.
     
    81
    Třinec právě vstřelil branku!
    PAVEL MALÍŘ střelou do právé poloviny ranky proměnil penaltu a domácí vedou 3:0!
     
    80
    Radzinevičius utekl mladé obraně, byl faulován na hranici, nebo už v šestnáctce a sudí nařizuje penaltu. Žlutou kartu uviděl za faul Krch.
     
    77
    Poslední střídání hostů. Hřiště opustil Smetana a do útoku nastoupil Martin Jirouš, autor hattricku z před dvou let v dresu Sokolova v utkání Třinec - Sokolov (1:4).
     
    75
    Velká šance Třince nazvýšení náskoku. Malíř se nenechal lapit do offsidové pasti, ukázal Sparťanům záda, ale Mokrohajský jeho následnou kličku vystihl a míč rukou vypíchl.
     
    73
    Menšího zmatku v obraně Sparty domácí nevyužili. Radzinevičius sice u rohového praporku vybojoval míč, ale následným pasem po lajně Štyvar netrefil brankáře Mokrohajského. Ten bude odkopávat od branky.

    Igor Mainka

    Branky: 44. Štyvar, 59. Ceplák, 81. Malíř (pen.)

    Karty:   29. Ceplák, 45. Štyvar - 80. Krch, 84. Morkohajský   32. Švenger


    FK Třinec: Lipčák - Lisický, Hupka, Kuděla, Joukl - Malíř, Rehák, Maroši (68. Byrtus), Ceplák - Radzinevičius, (84. Surynek), Štyvar (88. Onuchukwu). Náhradníci: Bruk - Hanus, Doležal, Surynek, Onuchukwu , Chlebek, Byrtus. Trenér: Lubomír Luhový
    AC Sparta Praha B: Švenger - Hašek, Krch, Rada, Smetana (76. JIrouš) - Kadeřábek (46. Putz), Glaser, Pavelka, Krejčí - Třešňák, Kraják (35. Mokrohajský). Náhradníci: Mokrohajský - Jirouš, Putz, Doležal, Čerňan, Sus. Trenér: Zdeněk Svoboda

    Rozhodčí: Adámek - Handlíř, Szarowski

    Diváci: 526
    bahis siteleri