Kadaň – Olomouc 3:0 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 1:4 (kon.) | Třebíč – Písek 3:4 (po s.n.) | Tábor – Ústí n/L 2:3 (po pr.)
Vrchlabí – Chomutov 3:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 06.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod opět potvrdil, že Kotlina je pro něj nedobytnou tvrzí. Benátky nad Jizerou odjíždějí domů s porážkou 2:5. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. (19:31:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    M. Hlinka se ocitl v situaci 2 na 1, najel si k benátecké brance a hledal křížnou přihrávkou na druhé straně volného M. Ondráčka, jenže byl už příliš blízko gólmanu Nedvídkovi, jenž ukryl puk pod svým tělem a přerušil hru.
     
    59:00
    Kolmann přiťukl kotouč na modré čáře spoluhráči Pavlů, jenž střelou zápěstím z pravé strany nechal vyniknout u bližší tyčky včas připraveného gólmana Suchana, jenž ukryl kotouč v náruči a přerušil hru.
     
    58:14
    Přesně uprostřed levého kruhu zůstal ležet otřesený Voj. Němec a za doprovodu spoluhráčů odjíždí na střídačku. Rozhodčí vylučovat nebude, pokračuje se stále ve hře 5 proti 5.
     
    57:35
    Rebelové zaujali postavení v útočném pásmu a po několika přihrávkách na sebe upozornil obránce Kempný, jehož rána od modré čáry skončila na Nedvídkovu betonu, od něhož se odrazila mimo branku do rohu pásma.
     
    56:18
    Na hřišti zaplály vášně. Za Nedvídkovou brankou se do sebe pustili Kajínek (BEN) a M. Ondráček. Oba si odnesli dvouminutové tresty za hrubost.
     
    55:57
    Krejčík se vymanil hbitým pohybem z obležení havlíčkobrodských hráčů a z vrcholu úpravého kruhu zápěstím vypálil, ztroskotal však na pozorném brankáři Suchanovi, který stál uprostřed brankoviště a ukryl puk v nachystané náruči.
     
    55:24
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Na trestnou lavici poslal sudí Mrkvičku (BEN), který se provinil vysokou holí.
     
    55:00
    J. Ondráček vyvezl z obranného pásma puk a probil se přes benáteckou přesilu až do útočného pásma, kde chvilku zdržel hru a ušetřil cenné vteřinky ze Sovova trestu.
     
    54:25
    Rebelům se podařilo vytlačit hru až do středního pásma. Hosté si budou hledat přes zkonsolidovaný obranný val Havlíčkova Brodu cestu zpět do útočných pozic.
     
    53:47
    Obránce Sova (HBR) musel zatáhnout proti rozjetému útočníkovi hostů za záchrannou brzdu. Dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    53:37
    Ihned po vyhrané buly v útočném pásmu střílel z levého kruhu útočník Sedlák, který mířil k bližší tyčce, kde číhal připravený gólman Nedvídek a puk ukryl ve své náruči.
     
    53:00
    Nevyhoštěného střelu od pravého mantinelu ještě mezi kruhy lehce tečoval Pabiška, ale puk z jeho hole zamířil těsně vedle vzdálenější branky gólmana Suchana.
     
    52:05
    V brankovišti hostů došlo ke změně, gólmana Jiřího Stejskala nahradil jeho kolega Michal Nedvídek.
     
    52:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Střelu Vojtěcha Němce vyrazil gólman Stejskal jen do prostoru vedle sebe, kam dojel VÁCLAV MEIDL a kotouč ležící na hranici brankoviště pohotově doklepl do sítě! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    52:00
    Hostům se nepodařil přechod do ofenzivní fáze, když vyhodili přes všechny čáry puk až na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude v benáteckém pásmu.
     
    51:35
    Utkání přihlíží 1200 diváků.
     
    50:56
    Děj hry se rychle přesunul na opačnou stranu ledového kolbiště, kde se Rebelové vehementně snažili dostrkat puk za záda rozhýbaného gólmana Stejskala, ale střážce benátecké branky odolal.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Meidl (Kempný), 6. Pavlík (Rytnauer, M. Ondráček), 9. Voj. Němec (Meidl, Kempný), 33. Voj. Němec, 53. Meidl (Voj. Němec) - 5. Kica (Bárta), 23. Urban


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Benátky nad Jizerou:

    Diváci: 1200
    ocianews.com