Jihlava – Třinec 3:2 (po s.n.) | Motor ČB – Hr. Králové 6:2 (kon.) | Písek – Pardubice 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.) | Zlín – Vsetín 1:2 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:5 (kon.)
K. Vary – Litvínov 1:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 17.11.2010, 14:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC KOMTERM Písek: Havelec (Havelka) - Jirků, Bernad, Vlček, Ciboch, Reiniš, Švanda, Turek, Záhora, Janásek, Vlk, Lejsek, Krcho, Pícha, J. Paukner, Vejda, Šmejkal, F. Paukner, Matiášek, Chalupský.

    HC Eaton Pardubice: Bernard (Veselý) - Pištora, Schneider, Voženílek, Pilný, Mládek, Petira, Fridrich, Řezníček, Havel, Vachutka, Poulíček, Moučka, Chmelař, Mejtský, Bureš, Zelinger, Moravec.

    Rozhodčí: Šmíd - Černý, Suchánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté jdou rychle do vedení a jejich první akce končí gólem. Havelce prostřelil DANIEL VACHUTKA. Asistence: Martin Havel, Jakub Řezníček.
     
    06:32
    Domácí Vlček orazítkoval levou tyč pardubické branky.
     
    11:01
    Písek právě vstřelil branku!

    Po sérii šanci na domácí straně přichází vyrovnání. Přihrávku od obránce Píchy přetavil v prví branku domácích FILIP VLČEK. Asistence: Miroslav Pícha.
     
    14:22
    Po šanci na obou stranách. Pardubický Petira pálil z dobré pozice jen do boční konstrukce, poté střílel od modré domácí Bernad, hostující gólman našel puk v lapačce.
     
    16:16
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté jdou opět do vedení. Pardubickému celku vrací vedení stejní hráči, kteří se podíleli na prvním gólu. Po střele Vachutky dorazil puk do písecké klece JAKUB ŘEZNÍČEK. Asistence: Daniel Vachutka, Martin Havel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První část je u konce. Vyrovnané utkání přineslo v prvních dvacei minutách tři branky a vzhledem k tomu, že dvě z nich vystřelil hosté, vedou po první třetině 2:1. Prostřední část začne přibližně v 15:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    32:56
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Třetí branku Pardubic přidává TOMÁŠ PIŠTORA, který dorazil za Havelce střelu kapitána Chmelaře. Asistence: Adam Chmelař.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Na začátku druhé části se musel Bernard hodně ohánět, aby udržet těsné vedení svého týmu. Nejprve střílel z vrcholu kruhu Šmejkal a pardubický brankář vytěsnil puk ramenem. Následně si v průběhu početní převahy vytvořili střeleckou pozici Pícha a Vlček, proti střelám z nápřahu však hostující brankář odolal.
     
    Hosté však nezůstali v produkci šancí dlouho pozadu a také před Havelcem bylo nejednou velmi rušno. Písecký brankář úspěšně čelil opakovanému zakončení Moučky nebo nájezdům aktivního Vachutky. Na další puk už ale nestačil. Z vrcholu kruhu střílel kapitán Chmelař a doklepnout puk do branky se podařilo Tomáši Pištorovi.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    53:34
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Ihned po vyhraném vhazování vystřelil z nápřahu ADAM CHMELAŘ a puk se od tyčky osdrazil do branky. Asistence: Patrik Moučka.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:22
    Zápas se už jenom dohrává.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Do třetího dějství vstoupili domácí náporem a nejblíže snížení byl Ciboch, který se samostatnou akcí probojoval až před Bernarda, zakončením vleže na pardubického brankáře nevyzrál. Více střel si vyprodukoval ve třetí části tým z jihu Čech, radost z gólu však prožili hosté. Po vyhraném vhazování kapitán napřáhl Adam Chmelař a jeho pokus se od pravé tyče odrazil do branky domácích. Stav 1:4 setrval až do záverečné sirény a celek z Pardubic si tak ve dnešním utkání došel za poměrně hladkým vítězstvím. Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Příjemný zbytek svátečního dne Vám z Písku přeje Petr Košatka. (16:32:42)

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 12. Vlček (Pícha) - 1. Vachutka (Havel, Řezníček), 17. Řezníček (Vachutka, Havel), 33. Pištora (Chmelař), 54. Chmelař (Moučka)


    IHC Králové Písek: Havelec (Havelka) - Jirků, Bernad, Vlček, Ciboch, Reiniš, Švanda, Turek, Záhora, Janásek, Vlk, Lejsek, Krcho, Pícha, J. Paukner, Vejda, Šmejkal, F. Paukner, Matiášek, Chalupský.
    HC Dynamo Pardubice: Bernard (Veselý) - Pištora, Schneider, Voženílek, Pilný, Mládek, Petira, Fridrich, Řezníček, Havel, Vachutka, Poulíček, Moučka, Chmelař, Mejtský, Bureš, Zelinger, Moravec.

    Rozhodčí: Šmíd - Černý, Suchánek
    thejrc.org