Jihlava – Tábor 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 02.12.2010, 15:00 • Horácký zimní stadion Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:31
    Tábor jde dopředu , Jihlava se brání. Jan Michálek (TAB) se ale provinil proti pravidlům a je vyloučen an dvě minuty za sekání. Hraje se 4 na 4.
     
    49:09
    Za podražení je vyloučen Jaroslav Hotař (JIH)
     
    39:26
    Nadvakrát teď doráželi puk pod Štekrem jihlavští hráči. A strhla se mele, vzduchem létají pěsti. Rozhodčí nakonec posílá na trestnou lavici Patrika Hlaváče (TAB) a Jaroslava Hotaře (JIH) - oba za hrubost.
     
    30:28
    Za podražení je vyloučen Štěpán Kadilak (TAB).
     
    12:27
    Tak to vypadá na pořádné vzrůšo. Znovu se otevírají dvířka na trestné lavici. Za faul kolenem je vyloučen jihlavský Jan Brussmann. Távor bude hrát chvíli přesilovku 4 proti 3.
     
    12:08
    A znovu se vylučuje. Po většinu táborské přesilovky drželi puk na hokejkách hráči Jihlavy. Jan Michálekj (TAB) podrazil za bránou jihlavského hráče a jde si odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    10:47
    A přece se něco děje! Tým Dukly Jihlavy je potrestáno dvěma minutymi za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jiří Severa.
     
    06:38
    Mandát zkouší střílet bekhendem, je ale hákován. Aleš Nevolný (TAB) je vyloučen na dvcě minuty.

    Zdeněk Drla

    Branky a nahrávky: 20. Mandát (Cívka), 24. Mandát (Kovářů, Szathmáry), 38. Mandát (Kovářů), 56. Szathmáry (Mandát, Kovářů) - 25. Kubička (Veselý)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Čermák, Brussmann, Szathmáry, Cívka, Port, Kochánek - Kovářů, Mandát, Severa - Kašpar, Mahút, Beran - Hotař, Anděl, Klaus - Dvořák, Bambula, Kutlák
    HC Tábor: Štekr (Petřík) - Šašek, Novotný, Hlaváč, Veselý Hlaveš, Hájek, Duben - Rejthar, Pospíchal, Michálek, Straka, Maxa, Blažek, Škrdleta, Kadilak, Fencl, Koutský, Brož, Kubička, Nevolný

    Rozhodčí: Kopeček - Lisa, Štěpánek

    Diváci: 40