Třinec – Kladno 2:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:1 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 10:2 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Slavia – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 10.12.2010, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítkovice i potřetí v sezoně poráží karlovarskou Energii, podruhé až v nastaveném čase. Nutno uznat, že v zakončení byly dnes mnohem přímočařejší a dokázaly lépe využívat své šance. Domácí si možná bod navíc zasloužili více, ale stále je sráží malá produktivita. (20:35:38)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    40:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté využívají přesilovku a rychle ukončují prodloužení. Od modré se pod víko trefil obránce MICHAL BARINKA. Asistence: Petr Vrána, Marek Malík.
     
    40:22
    Barinkovu ránu od modré vlastím tělem vykryl Gřegořek. Po zásahu do stehna kulhá na střídačku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Zásahy brankářů v poměru 12:12 naznačují, že třetí třetina byla hodně vyrovnaná. Její první část patřila hostům, moji domněnku o nedostatku sil však energetici vyvrátili slušným závěrem, ve kterém se v přesilovce nakonec i vrátili do zápasu. Čeká nás pětiminutové prodloužení, na jehož začátku budou hosté dohrávat přesilovou hru.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:36
    Malíkova střela zápěstím skončila na Mensatorových betonech.
     
    59:00
    Rozhodnutí měl na holi David Hruška. Ve středním pásmu vypíchl puk protihráči, v situaci jeden na jednoho přetlačil protihráče, protlačil se až před Málka, ale na toho už nevyzrál!
     
    58:37
    Domácí v závěru třetiny čeká oslabení. Václav Skuhravý (KVA) vyloučen za zdržování hry. Opět se jednalo o vyhození puku z obranného pásma.
     
    58:17
    Procházka od modré nechal vyniknout Málkovu lapačku.
     
    58:01
    Ihned po vhazování před Málkem promáchl Pech. Na druhé straně se hosté dostali do ofsajdu.
     
    57:49
    Hra se po velkém tlaku domácích trochu uklidnila. Po zakázaném uvolnění Vítkovic se vhazuje po Málkově levici.
     
    56:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Za pět minut dvanáct domácí vytasili svou největší zbraň. V přesilové hře zatáhl Hruška puk za branku, v ideální moment nahrál sjíždějícímu PETRU GŘEGOŘKOVI, který se z kruhů trefil přesně pod víko. Asistence: David Hruška, Lukáš Pech.
     
    55:49
    Marek Malík (VIT) se z vlastního pásma trefil do skupinky fotografů a odchází na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    54:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Na sílící tlak Energie odpovídají hosté nejlepším možným způsobem. Pohl si vybruslil od bočního mantinelu, v kruhu si kličkou připravil pozici a trefil se mezi Mensatorovy betony. Domácí gólman puk pouze zpomalil. Asistence: Marek Malík.
     
    53:36
    Kumstát se od zadního mantinelu protáhl před branku a svou dlouhou holí zkoušel puk zasunout k vzdálenější tyči. Znemožnili mu to dva obránci, kteří se na něj doslova pověsili.
     
    53:00
    Po několika sporných zákrocích domácí obecenstvo bouří. To je po tiché druhé třetině příjemná změna stejně jako fakt, že se tentokrát vylučovat nebude.
     
    52:37
    Málek likviduje Skladaného střelu z otočky.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 2. Melenovský (Mucha), 4. Skuhravý (Košťál, Kumstát), 57. Gřegořek (Hruška, Pech) - 20. Burger (Tomas), 35. Huna (Malík), 55. Pohl (Malík), 41. Barinka (Vrána, Malík)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Mucha, Čutta, Sloboda, Gřegořek, Kokko, Přindiš, Dobroň, Rohan - Kumstát, Skuhravý, Košťál - D. Hruška, Pech, Zaťovič - Skladaný, Melenovský, Procházka - Sailer, T. Klíma, Dej
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Punčochář, Barinka, Ovčačík, Trnka, Malík, Voráček, Rehák - Huna, Burger, Klimek - Pohl, Húževka, Ujčík - Szturc, J. Sýkora, Tomas - Vrána, Strapáč, Káňa - Hlinka

    Rozhodčí: Polák, Kis - Hrubý, Prchal
    thejrc.org