Zvolen – Poprad 4:5 (kon.) | Nitra – Martin 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.)
HC Slovan – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Skalica 8:2 (kon.)
konec
HC Košice
8:2 (2:0, 2:1, 4:1)
HK Skalica
sk Neděle 12.12.2010, 17:30 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:41:34)
     
    59:17
    Košice dali gól! Nikto iný si to dnes nezaslúžil viac ako PETER BARTOŠ, ktorý po presnej strele strieľa hetrik a zvyšuje na celkovo 8:2.
     
    58:40
    Vylúčenie domáceho tímu minútu a dvadsať sekúnd pred koncom riadneho hracieho času, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Homér za hákovanie.
     
    56:57
    Košice dali gól! Nádherná individuálna akcia JAROSLAVA KRISTEKA, ktorý prebral po chybe jedného z hráčov Skalice puk v strednom pásme, krásne sa predral až pred bránu kde ešte krajšou kľučkou prekonáva bezradného skalického brankára, krása.
     
    55:05
    Steel arénou sa teraz neozýva nič iné len --- júúúúúúúúúlo hudáááááááček, nakoľko aj toto trestné strieľanie dokázal košický brankár zneškodniť.
     
    55:05
    Hlavný rozhodca práve nariadil druhé trestné strielanie v dnešnom stretnutí, tentoraz sa bude o šťastie pokúšať Jurík.
     
    53:34
    Košice dali gól! Využitá presilová hra, keď sa nakoniec predsa pred bránou aj keď na 2x presadil ako správny kapitán PETER BARTOŠ, jeho gól tak mierne napravil chybu, keď oceliari inkasovali v početnej výhode.
     
    52:34
    Košice varili varili až skoro uvarili svojho súpera vo vlastnej šťave, Peter Bartoš v megašanci však zaváhal a už nestihol doklepnúť puk od odkrytej skalickej brány, domáci však pokračujú v útočnom pásme.
     
    51:55
    Peter Gula si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za pád pod nohy, Košice tak budú hrať viac ako minútu 5 proti 3.
     
    51:29
    Skalica dala gól! Druhý gól Skalice v početnej nevýhode, keď po zaváhaní oceliarov v strednom pásme prebral puk rozbehnutý TIBOR VIŠŃOVSKÝ, ktorý sa zoči-voči pred hudáčkom nepomýlil.
     
    50:55
    Vylúčenie Skalice na trestnú lavicu si odchádza sadnúť za podrazenie René Školiak.
     
    50:21
    Košice dali gól! Pekná individuálna akcia MICHELA MIKLÍKA, ktorý cítil, že má pred sebou až veľa priestoru, natlačil sa pred bránu kde šikovnou strelou pod hornú tyč zvyšuje na 5:1, asistencia : Vorel.
     
    49:21
    Domáci hokejsiti za súčasného potlesku divákov na štadióne "ovládajú" ľadovú plochu a dnes si už zrejme oceliari nepripustia drámu a budú takto hrať do konečného hvizdu.
     
    47:51
    Skalica sa drží v početnej výhode v útočnom pásme, nedarí sa jej však odlepiť od mantinelu a streľba na Hudáčka = minimum.
     
    46:43
    Vylúčenie domáceho tímu, na trestnú lavicu si sadá Martin Frolík - príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    44:39
    Košice prakticky od začiatku tejto tretiny nepustili svojho súpera k puku, oceliari sa nikde neponáhľajú len poctivou prácou čakajú na svoju príležitosť do otvorenej skalickej obrany, ktorá musí otvoriť hru aby mala šancu niečo s výsledkom dnes ešte spraviť.
     
    43:05
    Obraz hry je naďalej veľmi podobný, domáci hokejisti kontrolujú priebeh stretnutia, Hudáček v tejto časti zápasu ešte prakticky nezasahoval.
     
    41:18
    Pomalší úvod do tretiny, mierne aktívnejší sú domáci hokejisti, ktorí prevažnú väčšinu času držia puk vo svojej moci.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 9. Dravecký (Bartoš), 20. Dravecký (Bartoš, Jenčík), 29. Haščák, 40. Bartoš (Jenčík), 51. Miklík (Vorel), 54. Bartoš, 57. Kristek, 60. Bartoš - 33. Višňovský (Školiak René), 52. Višňovský


    HC Košice: Hudáček (Halász) - Homér, Tabaček (A), Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Gmitter - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš (C), Jenčík, Dravecký - Andrašovský (A), Frolík, Haščák - Huba, Baláž a Chovan.
    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Školiak, Grundling, Gula, Kloz, Jankovič, Magušin, Grman - Zálešák (A), Školiak (A), Višňovský (C) - Kutálek, Jarolín, Štepán - Lušňák, Mikušovič, Prokop - Jurík, Novák a Konečný.

    Rozhodčí: Kubuš - Rovenský a Tornay

    Diváci: 5640
    thejrc.org