K. Vary – Slavia 3:2 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 2:1 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Motor ČB – Třinec 4:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 3:1 (kon.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
Neděle 30.01.2011, 16:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Rozhodující samostatný nájezd vstřelil VÁCLAV SKUHRAVÝ.
     
    58:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Branka trochu překvapivě platí. DAVID NOSEK z úhlu prostřelil Kopřivu a puk u levé tyče o několik milimetrů překročil brankovou čáru. Asistence: Václav Skuhravý, Petr Kumstát.
     
    57:05
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia se bere své vedení zpět po pohledné Vašíčka. Ten z modré perfektně našel u tyče volného TOMÁŠE SVOBODU, který udělal dva kroky na střed a po zemi se trefil k vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Vašíček, Vladimír Roth.
     
    51:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Když už i nejvěrnější fandové lámali nad přesilovkou Energie hůl přichází vyrovnání. Střelu od modré na hranici brankoviště bekhendem dorazil PETR SAILER do odkryté klece. Asistence: Lukáš Pech, David Nosek.
     
    18:57
    Slavia právě vstřelila branku!

    Z protiútoku po níže popisované sporné situaci si Sklenář vybruslil z rohu do kruhu, nahrál k druhé tyči, odkud zcela volný TOMÁŠ POSPÍŠIL zakončil do prázdné klece. Mensator se nestačil přesunout. Asistence: Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 52. Sailer (Pech, Nosek), 59. Nosek (Skuhravý, Kumstát), 66. Skuhravý - 19. Pospíšil (Sklenář), 58. Svoboda (Vašíček, Roth)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Čutta, Nosek, Dobroň, Gřegořek, Sloboda, M.Rohan, Prošek, Přindiš - Kumstát, Skuhravý, Košťál - Sailer, Pech, Zaťovič - Skladaný, T.Klíma, Dej - Vachovec, Zucker, T.Rohan
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Žižka, Kuboš, Jeník, Tomica, Roth, Vašíček, Barák, Krejčík - Svoboda, Vondrka, Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Krenželok, Poletín, Micka, Doležal, Kolařík, Třetina, Sklenář

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek - Lederer, Gebauer
    thejrc.org