Kometa Brno – Slavia 1:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:4 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:4 (1:2, 2:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 20.02.2011, 18:10 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hra byla u domácí branky, ke kotouči se však dostal Vrána, který nahrál na obrannou modrou na Klimka, ten přihrál na útočnou modrou PETRU POHLOVI, kterému na záda dýchal Krajíček - vítkovický útočník vyškolil Hamerlíka a strhává vedení na stranu Vítkovic - 5:4. Asistence: Lukáš Klimek, Petr Vrána.
     
    50:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno - Káňa se dostal do mezikruží, ale byl tísněn, poslal kotouč zadovkou na Malíka, který se nikým nehlídán napřáhl, Hamerlík si vyjel až na hrot brankovičtě, připravený PETR POHL dostal puk do odkryté klece - 4:4. Asistence: Marek Malík, Jan Káňa.
     
    37:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po pravém křídle si do pásma najel Klimek, nahrál na PETRA VRÁNU, který snižuje na rozdíl jediného gólu! - 3:4. Asistence: Lukáš Klimek, Lubomír Vosátko.
     
    35:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po přesné nahrávce Vosátka se z kruhu trefuje a snižuje tak PETR VRÁNA - 2:4. Asistence: Lubomír Vosátko, Marek Malík.
     
    28:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují další početní výhodu, když se do téměř prázdné klece trefil VÁCLAV VARAĎA - 1:4. Asistence: Martin Růžička, Daniel Seman.
     
    22:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí potrestali Malíkovu hrubku, napodruhé dostal kotouč do branky VOJTĚCH POLÁK - vítkovičtí v této situaci Šindelářovi vůbec, ale vůbec nepomohli - 1:3. Asistence: David Květoň, Lukáš Zíb.
     
    19:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly poslal Bonk kotouč na lépe postaveného VÁCLAVA VARAĎU, který neměl problém zakončit do odkryté klece - 1:2. Asistence: Radek Bonk.
     
    15:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno!! JIŘÍ BURGER dostal přihrávku do levého kruhu, dokázal přehodit ležícího hráče, který před něj padl a Hamerlík se za svou lapačkou jen otočil - 1:1. Asistence: Marek Malík.
     
    09:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující fanoušci mohou slavit. Od vítkovické klece nehrával do kruhu Peterek, najíždějící MARTIN RŮŽIČKA se napřáhl a propálil Šindeláře - 0:1. Asistence: Jan Peterek, Václav Varaďa.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 16. Burger (Malík), 36. Vrána (Vosátko, Malík), 38. Vrána (Klimek, Vosátko), 51. Pohl (Malík , Káňa), 52. Pohl (Klimek, Vrána) - 10. Růžička (Peterek, Varaďa), 20. Varaďa (Bonk), 23. Polák (Květoň, Zíb), 29. Varaďa (Růžička, Seman)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) - Punčochář, Malík, Ovčačík, Trnka, Rehák, Voráček, Vosátko - Hlinka, Huna, Ujčík, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Burger, Sýkora, Szturc, Šedivý, Vrána, Húževka
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Štefl) - Seman, Hrabal, Zíb, Richter, Hudec, Lojek, Kania, Krajíček - Peterek, Kohn, Zagrapan, Varaďa, Bonk, Polák, McGregor, Hrňa, Orsava, Polanský, Květoň, Růžička

    Rozhodčí: Polák, Barvíř - Vengřín, Brázdil

    Diváci: 8 047
    bahis siteleri