Liberec – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 22.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí čtvrtfinálová bitva je u konce a opět se radují havlíčkobrodští Rebelové, kteří v dnešním krásném duelu, kterému nechybělo snad vůbec nic, zvítězili nad olomouckými Kohouty 3:2. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. Zítra se vám z Kotliny znovu ozveme o čtvrtého utkání série, v níž vede Havlíčkův Brod 3:0. (19:56:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Olomouc neusnesla závěr zápasu a naprosto zbytečně přilévá oheň do ohně, když se její hráči nesmyslně pustili do Rebelů ve středním pásmu.
     
    59:48
    Koma pálil sám z prostoru v levém kruhu, jenže neseštěloval si přesně mířidla a svou ránu poslal jen do ochranné sítě! Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    59:40
    Hosté hrají power-play. olman Prusek zůstal na střídačce Olomouce a hosté hrají v šesti s prázdnou bránou.
     
    59:40
    Brankář Suchan po oddechovém času Olomouce přerušil olomoucký útok, když nahozený puk ukryl pod svou lapačkou před dojíždějícími útočníky. Rebelové si vyžádali oddechový čas.
     
    59:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je krutá rána pro Hanáky! Rebelové se nastěhovali při rychlém útoku do útočného pásma, kde Marian Morava našel svým přesným pasem hůl najíždějícího VOJTĚCHA NĚMCE, který při svém individuálním průniku obešel hned několik protihráčů a po ledě za pomoci nešťastné teče olomouckého hráče dopravil puk do Pruskovy svatyně! Asistence: Marian Morava.
     
    58:00
    Zábranský se na druhé straně kluziště v prostoru mezi kruhy rychlými kličkami vymanil z tísně olomluckých zadáků a posílal nahrávku k tyčce na volného Holce, ale ten to nečekal a nenajel si proti letícímu puku.
     
    57:10
    Ministr našel zpoza branky najíždějícího Kucharczyka, který byl ale před brankou rychle dojet brodskými obránci a připraven o puk dříve, než mohl nebezpečněji zakončit.
     
    56:31
    Rebelům nevyšel přechod do ofenzivní fáze, když po zisku kotouče vyhodili jen na zakázané uvolnění, jímž darovali hostům bez boje buly ve svém pásmu.
     
    56:11
    Při dlouhé snaze Rebelů se dostal puk do prostoru mezi kruhy na hůl Zohorny, který se rychle otočil kolem vlastní osy a hezkou ranou zápěstím o kousek minul pravou Pruskovu tyčku.
     
    55:23
    Vondráček zkoušel štěstí se svým střeleckým pokusem z prostoru mezi kruhy, jímž ale nastřelil jen pravý Pruskův beton, od kterého se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    55:00
    Po obrovské chybě při rozehtrávce se ujal puku v levém kruhu Mikel a okamžitě hledal po ledě před brankou volného Ministra, jenže ten byl o trochu rychlejší než letící puk, který skončil v rohu pásma.
     
    54:36
    Hanáci drželi puk na svých holích a svírali Rebely v hloubi jejich obranného pásma, jenže jejich dlouhá snaha s sebou žádné ovoce v podobě nebezpečnějšího zakončení nepřinesla.
     
    53:48
    Havlíčkův Brod hýří útočnou aktivitou a hledá si neustále cestu k ohrožení brankáře Pruska. Olomouc ale pro jeho ofenzivní nadšení nemá pochopení a odráží jeho útoky jako vysoká zeď.
     
    53:03
    Zábranský získal puk v útočném pásmu a z mírného úhlu na pravé straně hledal skulinku mezi betony gólmana Pruska, jíž sice našel, ale olomoucká opora mezi tyčemi puk dále nepustila a přerušila hru.
     
    52:52
    Kotlina sledovala další dvě dlouhá vyhození Rebelů, kteří závěrečnou část svého oslabení zřejmě stráví v klidném prostoru útočného pásma.
     
    52:09
    Moravané si stále neúspěšně hledají cestu přes pevný a aktivní brodský val do útočného pásma a manipulují s pukem hlavně ve středu hřiště.
     
    51:37
    Olomouc pod tlakem rozehrávala puk od svého brankáře Pruska, jenže neporozuměla si a vyhodila jen na odpískané zakázané uvolnění.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Endál, 39. Morava (Holec, Meidl), 60. Voj. Němec (Morava) - 8. Vyrůbalík (Ministr, Kucharczyk), 9. Černý (Polodna)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, M. Ondráček.
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Mikel, Ondrušek, Tesařík, Vyrůbalík (A), Koma, Nedbálek, Bartoň - Ministr (A), Szturc, Polodna, Šedivý, M. Černý, Brančík (C), Řípa, Zbořil, Domin, Kolouch, M. Hlinka, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Tomáš Horák, Petr Přikryl - Jiří Svoboda, Kamil Zavřel.

    Diváci: 1893
    bahis siteleri