Nymburk – Jindř. Hradec 5:7 (kon.) | Milevsko – Lev Benešov 3:6 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 1:4 (kon.)
Klatovy – Most 1:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 3:1 (kon.) | Přerov – Karviná (Baník) 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Piráti Chomutov
Středa 23.02.2011, 18:00Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Velmi zajímavý zápas je za námi. Třešničku na dortu tomu dala situace dvě sekundy před koncem, kdy se o to postaral především Radek Duda. Nesmíme samozřejmě opomenout také hattrick hradeckého útočníka Jiřího Kadlece, který dostal cenu nejlepšího hráče utkání. Za Chomutov toto ocenění přebírá David Hruška. Další zápas, který pokračuje v sobotu, budou mít Severočeši mečbol, jelikož se dnes zmocnili vedení v sérii 3:1. To je ode mne pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera. (20:39:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Pojďme si zrekapitulovat tresty. Za Chomutov dostává pochopitelně Radek Duda 2+2 min. za hrubost. Severočechy nadále oslabí Tomáš Slovák 2 min. taktéž za hrubost. Hradecké tresty jsou následující. Aleš Křetínský 2 min. za hrubost. A Martin Koudelka osobní trest do konce utkání.
     
    59:58
    Ovšem na výsledku dnešního zápasu to již nic nezmění.
     
    59:58
    Teď se nehraje, jelikož se sčítají tresty a zřejmě jich nebude málo.
     
    59:58
    Poslední závar před chomutovskou brankou! Radek Duda opět předvádí extempore. Po odpískání nepochopitelně atakoval Martina Koudelku, kterého situace tak rozlítila, že ho museli zastavovat rozhodčí, aby se na Dudu nevrhl.
     
    59:49
    Střela Chmelíře v brance neskončila, zdá se, že už se nic nestane.
     
    59:40
    Ještě jeden trest. Chomutov dnes již poněkolikáté dostává taxativní trest, nyní za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    59:20
    Hosté mohli přidat další branku! Skořepa přihrával Jírovi, ale ten tentokráte na Luňáka nevyzrál.
     
    58:26
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Početní výhodu využívá také Chomutov. Zdeněk Skořepa naservíroval přihrávku na JAKUBA GROFA, jenž se na vrcholu kruhu opřel do puku a posílá tak Severočechy do dvoubrankového vedení. Asistence: Zdeněk Skořepa, Radek Duda.
     
    57:40
    Chomutov v pěti.
     
    57:37
    Hradecké naděje opět pomalu hasnou. Na trestnou lavici totiž usedá Martin Vágner za hrubost.
     
    57:26
    Nedbal nahodil od modré čáry a puk skončil ve výstroji Pavlase.
     
    56:41
    Kadlec zavezl puk do útočného pásma, tam jako vždy dával před branku, ale nikdo z hradeckých útočníků o puk nejevil zájem.
     
    56:15
    Chomutovští vyhazují přes všechny čáry.
     
    55:40
    Nadechne se Hradec k obrovskému tlaku? Bude k tomu mít příležitost. Milan Kraft vyhodil puk ve své třetině mimo hrací plochu a dostává tak dvě minuty za zdržování.
     
    55:20
    Teď měl Chomutov neuvěřitelné štěstí! Moskal zpoza branky dával na Jana Hrušku, který minul snad jen o deset centimetrů! Později se puk odrazil od zadního mantinelu přímo pod dezorientovaného Hyláka, ale ten si lehl a přerušil hru!
     
    55:04
    Jan Hruška nahazoval takovým padajícím listem, který zasáhl jeden z chomutovských hráčů vysokou holí, vhazování v pásmu hostů.
     
    54:30
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 1418 diváků.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 18. Kadlec (Moskal), 33. Kadlec (Moskal, Křetínský), 46. Kadlec (Moskal, Hruška J.) - 4. Hřebejk (Pavlas, Havíř), 10. Duda (Hruška D.), 29. Hrdel (Hruška D., Duda), 44. Duda (Grof, Hruška D.), 59. Grof (Skořepa, Duda)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Křetínský, Kozák, Vágner, Nedbal, Chmelíř, Hendrich, Horák - Hruška J., Moskal, Kadlec - Valášek, Koudelka, Volráb - Kubica, Záhorovský, Čermák - Havlíček, Jindřich, Berger - Budínský
    Piráti Chomutov: Hylák (Jarina) - Schnabel, Grof, Havíř, Pavlas, Slovák, Mudroch, Kántor - Procházka, Kraft, Hřebejk - Duda, Hrdel, Hruška D. - Seman, Skořepa, Jíra - Selingr, Radulay, Davídek

    Rozhodčí: Horák, Zubzanda - Suchánek, Brejcha
    bahis siteleri