Šternberk – H. Benešov 5:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Středa 23.02.2011, 17:40 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po skrumáži u mantinelu se puk dostal k Richardu Jarešovi, který vystřelil, puk vypadl před Horčičku a nejblíže byl JAKUB ČERNÝ, který dorazil do odkryté branky! Asistence: Richard Jareš.
     
    41:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Straka zadovkou našel PAVLA VOSTŘÁKA, který vystřelil puk se od boční síťky a od obránce Guly odrazil do volného prostoru na zadní tyči kam dojížděl Vlasák, ale ještě dřív než on zasáhl puk Jakub Černý, který napálil puk za Volkeho! Asistence: Martin Straka.
     
    39:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jen patnáct vteřin stačilo na to, aby se Chemici vrátili do vedení o dvě branky! IVAN ŠVARNÝ vystřelil od modré a díky teči dostal puk za Horčičku! Asistence: Peter Jánský.
     
    37:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté v přesilovce snižují! Straka přihrál PAVLU VOSTŘÁKOVI, který o Skuhrovcovu brusli poslal puk do branky. Asistence: Martin Straka, Jaroslav Modrý.
     
    10:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští jdou do vedení a hosté jsou v šoku! Od modré vypálil MATĚJ STŘÍTESKÝ a Horčičkovi propadl puk pod rukou do branky! Asistence: Peter Jánský.
     
    0:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po obrovské chybě obránce Hanzlíka se k puku lacino dostal JAKUB ČERNÝ, po vyjel před branku, vystřelil, Horčička vyrazil. Černý ale puk ještě vybojoval a posílá Litvínov do vedení! Asistence: Roman Vopat.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 1. Černý (Vopat), 11. Stříteský (Jánský), 40. Švarný (Jánský), 55. Černý (Jareš) - 38. Vostřák (Straka, Modrý ), 42. Vostřák (Straka)


    HC VERVA Litvínov: Volke (Brzobohatý) – Švarný, Gula, Jareš, Stříteský, Skuhrovec, Kubát, Martinka – Jánský,Hübl, Lukeš - Černý, Vopat, Trávníček – Rindoš, Heinisch, Maxa – Majdan, Gerhát, Kafan.
    HC Škoda Plzeň: Horčička (Salfický) - Jeřábek, Hanzlík, St. Pierre, Modrý, Benák, Frolo, Dresler - Vostřák, Straka, Vlasák - Stránský, Kovář, Heřman - Lammers, Slaney, Johnson - Rachůnek, Plášek, Dvořák - Petruška.

    Rozhodčí: Fraňo, Jeřábek - Bláha, Kostka

    Diváci: 5745
    bahis siteleri