Košice – Nitra 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 0:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HK Nitra
sk Čtvrtek 24.02.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:53
    Košice dali gól!
    1:07 pred koncom riadneho hracieho času vzal zodpovednosť na svoju hokejku JAROSLAV KRISTEK, ktorý si počkal a bekhendom posiela svoj tím opäť do vedenia, Nitra si okamžite berie oddychový čas.
     
    55:31
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si sadá Samir Saliji za hákovanie.
     
    54:12
    Jaroslav Kristek sa dostal do vynikajúcej príležitosti, osamotený pred bránou však nedokázal nič vymyslieť, Ján Laco opäť veľmi pokojne..
     
    45:56
    Zbytočná strata puku a následný faul Košíc, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Homér za hákovanie.
     
    44:52
    Vylúčenie na strane hostí, keď si na trestnú lavicu sadá za faul kolenom Miroslav Duben.
     
    39:53
    Nitra dala gól!
    Július Hudáček dnes nieje v ideálnej forme, keď opäť inkasuje gól, ktorý nemusel padnúť, do streleckej listiny sa opäť zapisuje KORHOŇ, ktorý prekvapil košického brankára strelou medzi nohy.
     
    39:28
    Zbytočné vylúčenie Košíc na koni tejto tretiny, keď si na trestnú lavicu sadá za seknutie Miroslav Zálešák.
     
    38:25
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michal Novák za faul lakťom (5+DK), Novák už odišiel z ľadovej plochy, čakať sa musí ešte na úpravu ľadovej plochy po tom čo Gron nechal trochu krvi na ľade.
     
    35:34
    Nitra dala gól!
    Július Hudáček dostáva ďalší gól z kategórie lacnejších, keď si opäť nedal pozor na priestor medzi betónmi a po tvrdej strele z väčšej vzdialenosti opäť musí loviť puk zo svojej siete.
     
    32:59
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnej lavici už sedí Michel Miklík za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    27:55
    Košice dali gól!
    Ďalší z kategórie šťastnejších gólov, keď sa opäť predstavila v útoku dvojica Jenčík - ZÁLEŠÁK a opäť druhý menovaný s veľkou dávkou šťastia spoza brány, trafil do nitrianskeho brankára, ktorý si smolne poslal puk za vlastný chrbát.
     
    23:49
    Vylúčenie na strane hostí, keď si za napadnutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Miroslav Kováčik.
     
    23:37
    Dnešné stretnutie sleduje 4356 platiacich divákov, mierne sklamanie z môjho pohľadu.
     
    20:34
    Krátko po úvode druhej tretiny si na trestnú lavicu odchádza sadnúť hráč s číslom 95 Garip Saliji za nedovolené bránenie v hre.
     
    19:40
    Košice dali gól!
    Nepríjemná situácia pre hostí, ktorí sa celú tretinu držali a až v závere inkasovali dva góly, tento má na starosti dvojica Jenčík - ZÁLEŚÁK, keď práve druhý menovaný po dobrej práci Jenčíka z bekhendu prekonáva svojho súpera v bráne a 1x dostáva svojich spoluhráčov do vedenia.
     
    18:57
    Košice dali gól!
    Gól z kategórie šťastnejších no aj také platia v hokeji, keď len tak tak zadržal puk v útočnom pásme RADEK DEYL, ktorý po pár sekundách vyslal smerom na bránu skackavý puk, ktorý dokonale prekvapil nitrianskeho brankára a v Steel aréne je hneď veselšie.
     
    11:24
    Obrovská šanca Nitry, keď sa po dobrej kombinačnej akcii dostal do šance jeden z hráčov hostí, ten mal pred sebou už len ležiaceho brankára, ktorý excelentným zákrokom zmaril túto šancu!
     
    10:32
    Vylúčenie na domácej strane, keď si za hákovanie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Jaroslav Kristek.
     
    10:09
    Nitra dala gól!
    Hostia sa nečakane dostávajú do vedenia, keď po nenápadnej akcii strieľa gól DANIEL ŠTUMPF, ktorý si vošiel do útočného pásma, namieril to medzi betóny košického brankára, ktorý nedokázal tomuto pokusu zabrániť a musel 1x v dnešnom stretnutí loviť puk zo svojej siete.
     
    5:42
    Obrovská šanca domáceho tímu, keď sa do šance, dovolím si povedať 100% dostal Vladimír Dravecký, domáci útočník však nenadvihol puk do dostatočnej výšky a nechal tak vyniknúť aspoň brankára svojho súpera.
     
    3:42
    Hostia sa teraz zbytočne pripravili o jedného hráča, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Michal Novák za nedovolené bránenie v hre.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 19. Deyl, 20. Zálešák (Jenčík), 28. Zálešák (Jenčík), 59. Kristek - 11. Štumpf, 36. Korhoň, 40. Korhoň


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Vorel - Pašek, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Jenčík, Zálešák, Fabuš - Huba, Frolík a Haščák.
    HK Nitra: Laco - Fabian, Konig, Novák, Duben, Gabriš, Ďurák, Janík - Ručkay, Štefanka, Saliji - Podstavek, Hrnka, Korhoň - Slovák, Kováčik, Saliji - Štumpf, Uhnák a Šumichrast.

    Rozhodčí: Baluška Vladimír, Kubuš Jozef, Gajan Rastislav, Orolin Tomáš

    Diváci: 4356
    bahis siteleri