Košice – Nitra 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 0:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HK Nitra
sk Čtvrtek 24.02.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:22:32)
     
    59:43
    Tlak Košíc vyústil 16 sekúnd pred koncom k vylúčeniu hostí, na trestnú lavicu si sadá Ladislav Gábriš, stretnutie je však už zrejme rozhodnuté.
     
    58:53
    Košice dali gól!
    1:07 pred koncom riadneho hracieho času vzal zodpovednosť na svoju hokejku JAROSLAV KRISTEK, ktorý si počkal a bekhendom posiela svoj tím opäť do vedenia, Nitra si okamžite berie oddychový čas.
     
    58:02
    Hlásateľ na zimnom štadióne ohlásil posledné dve minúty riadneho hracieho času, snaha sa momentálne ubrať oceliarom nedá ale keď to nejde tak to nejde.
     
    57:31
    Pred koncom riadneho hracieho času nám ostávajú necelé tri minúty, skóre na informačnej kocke je stále nerozhodné, za stavu 3:1 by veľa domácich fanúšikov nečakalo takúto drámu o prvý bod v tejto sérii.
     
    56:28
    Minúta z presilovej hry je už preč a domáci hokejisti ešte ani len nevystrelili smerom na bránu, oceliarom sa nedarí ich nátlaková hra.
     
    55:31
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si sadá Samir Saliji za hákovanie.
     
    54:12
    Jaroslav Kristek sa dostal do vynikajúcej príležitosti, osamotený pred bránou však nedokázal nič vymyslieť, Ján Laco opäť veľmi pokojne..
     
    53:23
    Nervozita z hokejok domácich hokejistov neopadáva, pred koncom riadneho hracieho času ostáva necelých 7 minút a skóre naďalej nerzozhodné.
     
    52:40
    Pekné zakončenie Petra Hubu z bekhendu, Ján Laco však opäť pozorný, nenechal sa zaskočiť a v Stel aréne je to naďalej 3:3.
     
    51:09
    Náznak šance hostí, Hudáček však nakoniec musel zasahovať, no jeho zákrok stačil na zakončenie jedného z hráčov hostí.
     
    50:11
    Košičania sa teraz musia brániť počas početnej nevýhody, na trestnú lavicu si sadol Marcel Haščák.
     
    49:09
    Stretnutie má veľmi dobrú zápletku, úvodný gól hostí, tri presné zásahy domáceho tímu a opäť je vyrovnané, zápas môže byť do konca stretnutia ešte veľmi napínavý čo je pre diváka vždy dobré, záležať bude aj na konečnom stave.
     
    47:10
    Pekná strela Michela Miklíka spoza protihráča, Laco je však v dnešnom stretnutí vo väčšej pohode ako domáci brankár a takáto strela mu nemohla spraviť väčšie problémy.
     
    45:56
    Zbytočná strata puku a následný faul Košíc, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Homér za hákovanie.
     
    44:52
    Vylúčenie na strane hostí, keď si na trestnú lavicu sadá za faul kolenom Miroslav Duben.
     
    43:43
    Ďalší vynikajúci zákrok nitrianskeho brankára, ktorý behom pár sekúnd zmaril niekoľko vynikajúcich šancí domáceho tímu.
     
    43:16
    Peter Bartoš vo vynikajúcej situácii pred bránou nechal vyniknúť súperovho brankára a jeho rýchlu lapačku, Košice sa tak mohli opäť dostať do vedenia.
     
    41:57
    Kanonáda smerom na bránu hostí, ani jeden puk však neprešiel hradbou tiel hosťujúcich hráčov, Nitra tak naďalej odoláva.
     
    40:25
    Ján Tabaček si vypracoval sľubnú príležitosť, jeho strelu však s pokojom angličana zmaril Ján Laco, puk tak opäť smeruje do stredného pásma.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 19. Deyl, 20. Zálešák (Jenčík), 28. Zálešák (Jenčík), 59. Kristek - 11. Štumpf, 36. Korhoň, 40. Korhoň


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Grman, Slimák, Vorel - Pašek, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Jenčík, Zálešák, Fabuš - Huba, Frolík a Haščák.
    HK Nitra: Laco - Fabian, Konig, Novák, Duben, Gabriš, Ďurák, Janík - Ručkay, Štefanka, Saliji - Podstavek, Hrnka, Korhoň - Slovák, Kováčik, Saliji - Štumpf, Uhnák a Šumichrast.

    Rozhodčí: Baluška Vladimír, Kubuš Jozef, Gajan Rastislav, Orolin Tomáš

    Diváci: 4356
    thejrc.org