Jablonec – Hr. Králové 7:0 (kon.) | Č. Budějovice – Bohemians 1905 1:1 (kon.) | Ústí n. L. – Slovácko 2:0 (kon.)
Slavia – Teplice 4:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:1 (2:0)
FK Teplice
Neděle 13.03.2011, 17:00 • Synot Tip Arena, Praha • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Sešívaní navázali na výhru z Liberce a připsali si i výhru proti Teplicím. Severočechy pochopitelně nejvíce nalomily dvě slepené branky, které po půlhodině otevřely účet dnešního zápasu. U dalšího utkání se těšíme na shledanou. (18:49:56)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Kisel hledal unikajícího Vlčka, našel ho ale v ofsajdu.
     
    90
    "Pro Zorana Milutinoviće byla tato branka vůbec první, kterou za pražský tým vstřelil a vychází tak ze souboje hráčů z Bosny a Hercegoviny lépe než jeho krajan Čajić"
     
    88
    Slavia právě vstřelila branku!

    Po velké šanci, kdy z míst pro rozehrání pokutového kopu pálil Vlček, se míč odrazil za šestnáctku k ZORANU MILUTINOVIĆOVI, který ho pumelicí poslal přesně k levé tyči zkoprnělého Slavíka!
     
    88
    Dlouhý nákop Matuly domácí lehce odvrátili.
     
    85
    Karol Kisel se nejspíše včera díval na televizi a viděl branku Tzavellas z Frankfurtu, který ji dal z více jak 70 metrů. Jeho pokus byl sice jen z padesáti, ale vyběhnutého Slavíka vyděsil asi tolik jako medvěda mravenec. Slavík si zacouval a míč pohodlně zachytil.
     
    86
    Milan Černý se sice po levé straně nedostal přes Vachouška, získal alespoň pro sešívané autové vhazování.
     
    84
    Vondrášek založil rychlý teplický protiútok, poslal balón do strany na Mareše, který se po kličce do středu hřiště rozhodl pro střelu. Tu ale zablokoval Čelůstka.
     
    84
    Rohový kop Mareše vypadal, že skončí daleko mimo vápno, ale místo toho se snesl přesně na hlavu Hoška, který stál u levé tyče Vaniakovy branky. Jeho hlavička však neměla dostatek rasance a domácí brankář ji bez problémů zachytil do rukavic.
     
    82
    Kalivoda se s balónem natlačil před Hubáčka, doběhl až do vápna, odkud chtěl vystřelit, ale Hubáček se dobře vrátil a ve skluzu střelecký pokus vykopl na roh.
     
    80
    Milutinović jde jako poslední hráč na hřiště, vystřídá Koreše.
     
    78
    Po tlaku hostí následovaly dva protiútoky Slavie. První skončil nepřesným centrem Trubily, který místo před bránu poslal míč skoro mimo stadión. Druhý zase ukončil pomezní sudí. Vlčkům samostatný běh na Slavíka vznikl díky ofsajdu.
     
    77
    Vachouškův přímý kop téměř z poloviny hřiště před Vaniakem jemně tečoval Mareš, domácí brankář ale rychle změnil směr a balón zastavil bezpečně před brankovou čárou.
     
    77
    Dnešnímu pohlednému duelu přihlíží 6 898 platících diváků.
     
    76
    I trenér Plíšek sahá ke střídání: Jungr míří na hrací plochu za Rosa.
     
    76
    Unaveného střelce první branky Pospěcha střídá Stanislav Vlček.
     
    75
    Kalivodova pumelice z dvaceti metrů zaplachtila metr vedle Vaniakovy pravé tyče.
     
    74
    Slavii se nabízí velké množství brejkových situací. Teď chtěl Jarolím vyslat rozběhnutého Trubilu, dal ale do přihrávky příliš moc razance.
     
    74
    Z protiútoku se do rozevřené obrany Teplic řítilo kvarteto domácích, ale Pospěch pokazil finální přihrávku na Kisela a míče se zmocnil Slavík.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Branky: 32. Pospěch, 34. L. Jarolím, 66. L. Jarolím, 88. Milutinović - 61. Mahmutović

    Karty:   67. Janda (SLA) - 65. Čajić (TEP)


    SK Slavia Praha: Vaniak - Dostál, Hubáček, Čelůstka, Trubila - Koreš (80. Milutinović), Janda (69. M. Černý), Jarolím, Hora - Kisel - Pospěch (76. Vlček).
    FK Teplice: Slavík - Rosa (76. Jungr), Smejkal, Hošek, Matula - Verbíř (53. Vondrášek), Čajić, Vachoušek, Mareš - Lácha (57. Kalivoda), Mahmutović

    Rozhodčí: Matějek - Ubias, Košec

    Diváci: 6898
    thejrc.org