Žižkov – Znojmo 2:1 (kon.) | Karviná – Hlučín 3:1 (kon.) | Čáslav – Kladno 3:1 (kon.)
konec
MFK Karviná
3:1 (1:1)
FC Hlučín
Neděle 13.03.2011, 14:30 • Městský stadion • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo nám utkání 17. kola druhé fotbalové ligy mezi MFK OKD Karviná a FC Hlučín, v němž domácí zvítězili 3:1 po brankách Zdeňka Látala, Radzinevičiuse a Milosavljeva, čestný úspěch hostí vsítil Bogdáň. Karvinští v dnešním utkání sice zvítězili o dvě branky, předvedená hra se ovšem domácím fanouškům příliš nezamlouvala a prohra o dvě branky je pro hosty docela krutá. S přáním krásného zbytku neděle se s Vámi loučím z Karviné.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavovat se bude pouze jedna minuta.
     
    90
    Bogdáňovu tvrdou střelu vyrazil Kafka, následně další útočné snažení hostů zastavil zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího Patáka - ofsajd.
     
    89
    Do listiny střelců se mohl zapsat Martin Opic, když po centru Cikua hlavičkoval míč těsně vedle pravé tyče Václavíkovi brány.
     
    86
    Hostující Štefek se pokusil o střelecký pokus z dálky. Jednalo se však spíš o střelu ze zoufalství než o pokus ohrozit Kafkovu bránu.
     
    84
    Vzápětí po rozehrání další faul, tentokrát fauloval Železník Hoffmanna. Míč si staví Milosavljev, jehož centr se po pár hlavičkách ve vápně dostal k Mrázovi, jenž poslal míč vysoko nad.
     
    83
    Cvernův faul na Marcela Pavlíka přesně uprostřed hřiště.
     
    82
    Sudí Adámek píská nebezpečnou hru vysokou nohou Vrány, hosté rozehrávájí od vlastního vápna.
     
    80
    Tutovka domácích, Vladan Milosavljev našel svou přihrávkou z pravé strany zcela volného Pavla Vránu, jenž odmítl zvýšit náskok domácích a nastřelil pouze do noh dobře vyběhnutého gólmana Václavíka.
     
    79
    Poslední střídání na straně domácích. Antonína Presla vystřídala ikona domácího celku - Martin Opic, jenž za aplausu domácích fanoušků naskočil do hry na posledních zhruba 12-14 minut.
     
    76
    Karviná právě vstřelila branku!
    Parádní akce domácích, když Presl vyslal do šance MILOSAVLJEVA, jenž v zakončení nezaváhal a křižnou střelou podél gólmana Václavík poslal Karvinou do dvoubrankového vedení.
     
    75
    Akce po ose Ciku - Milosavljev - Ciku končí dalším rohovým kopem Karviné.
     
    73
    Cikův střelecký pokus zblokován obranou Hlučína, Václavík míč chytil až za čárou. Karviná rozehrává rohový kop, ovšem bez výraznější šance.
     
    72
    Bartošákovu střelu z osmnácti metrů vyškrábnul Kafka na rohový kop.
     
    71
    Hosté naposledy střídají, místo Motala nastupuje na hrací plochu Koubek.
     
    69
    Milosavljev vystrašil svou střelou Václavíka. Míč však letěl nad.

    Dalibor Knapik

    Branky: 8. Látal, 58. Radzinevičius, 76. Milosavljev - 27. Bogdáň

    Karty:   59. Radzinevičius (KAR), 67. Presl (KAR) - 0. P. Pavlík (HLU)


    MFK Karviná: Kafka - Hoffmann, Mráz, Štajer, Knötig - Ciku, M. Pavlík, Gajdoš - Látal, Radzinevičius, Presl. Náhradníci: Pulen, Opic, Jursa, Talián, Vrána, Horváth, Milosavljev. Trenér Karel Kula.
    FC Hlučín: Václavík - Cverna, Bogdáň, Kašpar, P. Pavlík - Mozol, Bartl, Bartošák, Motal, Hrtánek - Žondra. Náhradníci: Hampel, Skwarczek, Koubek, Wludyka, Štefek, Železník. Trenér Jiří Bartl.

    Rozhodčí: Adámek - Wilczek, Paták

    Diváci: 2124
    thejrc.org