Magnitogorsk – Omsk 3:6 (kon.) | Ufa – Kazaň 2:1 (po pr.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:6 (2:0, 1:2, 0:4)
Avangard Omsk
Neděle 13.03.2011, 13:00 • Aréna Magnitogorsk, Magnitogorsk • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z KHL pro dnešek vše, ale už zítra play off této souteže pokračuje a já vás provedu zápasem mezi Atlantem Mytišči a SKA Petrohrad, do té doby nashledanou. (15:22:04)
     
    Tak třetí třetinu ovládli jednoznačně hosté z Omsku, kteří dali hned čtyři branky, velký obrat nastaroval Roman Červenka, který srovnával po přihrávce Jaromíra Jágra na 3:3, už předtím mohlo být srovnáno, jenže sudí Buloanov Volkovovu branku neuznal. Omsk po v yrovnání ožil a to potvrdil brankou Popova, která nakonec byla vítězná. Poté se ještě dvakrát prosadil Pěrežogin, kterému u poslední branky asistoval Martin Škoula.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Tak to je šok pro celé hlediště v Aréně Magnitogorsk. Spousta diváků už opouští svá místa.
     
    57:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další gól v síti Magnitogorsku! A další využitá přesilovka! Branku si připisuje na své konto opět ALEXANDR PĚREŽOGIN! Asistence: Martin Škoula a Vladimir Pěrvišin!
     
    57:25
    Další početní výhoda pro Avangard! Za nedovolené bránění vyloučen Čistov.
     
    56:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Jen jedenáct vteřin stačilo na zužitkování početní výhody. Kaljužnyj si nabruslil před Gelašviliho, přihrál do druhé vlny na ALEXANDRA PĚREŽOGINA, který zvyšuje na 3:5! Asistence: Alexandr Kaljužnyj.
     
    55:53
    Za hákování vyloučen domácí Varlamov.
     
    55:45
    Tomáš Rolinek prohrál souboj o puk a do útoku mohou opět hosté.
     
    54:30
    Domácí jsou zaskočení po vedoucí brance, nedaří se jim ani jednoduché kombinace.
     
    52:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po chbyě Kontioly se nabídla hostům možnost zaútočit, kterou Omsk využívá! Souhra na jejímž začátku byl Anton Bělov a na jejím konci střelec čtvrté branky ALEXANDER POPOV, který popálil Gelašviliho mezi betony! Asistence: Igor Volkov a Anton Bělov.
     
    52:23
    Kuzněcov opět musí vytáhnout jeden ze svých zákroků. Zpoza branky vyjížděl Kajgorodov.
     
    51:06
    Stanislav Čistov si nabruslil mezi kruhy a tvrdě vypálil, Kuzněcova lapačka byla připravená.
     
    50:46
    Pivcakin nahazuje puk do útočného pásma.
     
    49:50
    Rolinek se vydal do útoku, ovšem jeho spoluhráči šli střídat, takže ho Škoula s Angellem obrali o touš.
     
    48:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak teď už je vše v pořádku a je vyrovnáno. Ukázalo se že spravedlnost není slepá a hosté tedy mohou slavit třetí gól. Jaromír Jágr vypálil od mantinelu, Gelešvili vyrazil puk betonem jen do strany na hokejku ROMANA ČERVENKY, který srovnává na 3:3! Asistence: Jaromír Jágr.
     
    48:08
    Na ledě se objevuje opět kompletní český útok dresu Omsku..
     
    47:06
    Kuzněcov se vydal z branky aby pomohl obráncům.
     
    45:17
    Hosté vstřelili gól, Kuljaš napálil bombu od modré a puk se odrazil od brusle Volkova do branky a právě v té brusli je největší problém, sudí Bulanov říka kapitánu Omsku Kaljužnému, že to bylo úsmyslné kopnutí, přitom Volkov bruslí ani nepohnul. Omsk byl obrán o gól, který byl naprosto regulérní!
     
    45:03
    Vlasenkov napadla rozhervku, Mišarin raději přihrál NIskalovi, který zavezůl puk za branku a uklidnil hru, častý herní prvek domácích hráčů

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 13. Klimenko (Kontiola), 18. Aaltonen (Birjukov, Klimenko), 33. Malenkich (Kontiola) - 32. Kuljaš (Vlasenkov), 37. Pivcakin, 49. Červenka (Jágr), 53. Popov (Volkov, Bělov), 57. Pěrežogin (Kaljužnyj), 58. Pěrežogin (Škoula, Pěrvišin)


    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Lisutin) - Niskala, Mišarin, Malenkich, Ljubušin, Aťušov, Varlamov, Birjukov - Kvaša, Fedorov, Čistov, Chlystov, Platonov, Edunov, Kontiola, Aaltonen, Kajgorodov, Rolinek, Klimenko, Abdullin, Potechin.
    Avangard Omsk: Rämo (32.Kuzněcov) - Angell, Kuljaš, Škoula, Bondarev, Pěrvišin, Bělov, Pavcakin - Červenka, Vampola, Pěrvušin, Volkov, Popov, Averin, Pěrežogin, Kalinin, Semin, Šiškanov, Vlasenkov, Jágr, Kaljužnyj.

    Rozhodčí: Bulanov, Odinš -
    bahis siteleri