Mytišči – Ufa 2:3 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 12.04.2011, 17:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyrovnaný duel rozhodli hosté sedm minut před koncem základní hrací doby, kdy se prosadil Thoresen. Atlant již na soupeřovu branku reagovat nedokázal. Ufa tak vede již 3:0 na zápasy ve finálové sérii a ve čtvrtek může rozhodnout. Děkuji za pozornost. (19:49:57)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Radulov opět trestuhodně minul prázdnou bránu od modré čáry! Ufa drží puk na svých holích, je zřejmě rozhodnuto.
     
    59:02
    Rozběhla se poslední minuty základní hrací doby, Obšut pálil od modré čáry. Jeho střela byla zblokovaná mimo.
     
    58:32
    Kotouč skončil za mantinelem, domácí celek se dožaduje vyloučení hostující hráče, který bez cizího zavinění poslal puk mimo hřiště. Trenér Miloš Říha důrazně protestuje u hlavního sudího, vylučovat se ovšem nebude. Vhazování v útočné třetině Atlantu.
     
    57:58
    Mozjakin ztratil puk ve střední třetině a Radulov mohl zakončovat do prázdné bránky, ovšem minul jí o půl metru.
     
    57:03
    Vhazování v útočném pásmu domácích, Barulin zůstává na střídačce a Atlant to zkouší v šesti!
     
    57:03
    Hostující trenér Miloš Říha si vyžádal oddechový čas.
     
    56:52
    Zjuzin zpoza vlastní brány rozehrál na Obšuta, ten z dálky pálil a Ersberg přerušuje hru.
     
    55:41
    Hosté drží puk na svých holích, soupeř bezvýsledně napadá. Z hlediště se snáží pískot.
     
    54:00
    Hra rázem dostává potřebný náboj, domácí se musí tlačit kupředu, pokud chtějí pomýšlet na vyrovnávací trefu. Zatím se však hraje především ve středu hřiště.
     
    52:45
    Ufa právě vstřelila branku!

    Šťastná trefa zajišťuje hostujícímu celku sedm minuty před koncem základní hrací doby vedení! Radulov ihned po vhazování vystřelil na bránu a jeho pokus tečoval PATRIK THORESEN do sítě. Asistence: Radulov - 2:3.
     
    52:31
    Ufa zvyšuje své útočné usílí a se svým sokem vyrovnala hru. Zleva střílel Radulov, Barulin v rozkleku zastavil puk na hrudi.
     
    51:02
    První větší vzruch na ledové ploše přinesla až šance Viktora Kozlova, který se obtočil kolem bránícího protihráče a z otočky pálil jen těsně vedle domácí brány.
     
    50:20
    Častěji u kotouče jsou hokejisté domácího celku, Ersberg si nyní připsal další jednoduchý zákrok po nahození od modré čáry.
     
    49:14
    Mytišči znovu kostrbatě kombinuje v útočném pásmu, na větší příležitost ve třetí třetině však stále čekáme. Ani jeden z týmu nechce udělat chybu, hraje se hodně opatrně.
     
    48:04
    Ihned po buly střílel Saprykin, ovšem na brankáře Atlantu si opět nepřišel.
     
    48:01
    Ščastlivyj střílel od mantinelu, Barulin vyráží. Domácí vzápětí vyhazují na zakázané uvolnění, vhazovat se bude u domácího gólmana.
     
    45:52
    V útočné třetině se drží také domácí celek, Gluchov delší čas motal hostující zadákům hlavy svými kličkami. Ale šanci pro svůj celek nevytěžil, u kotouče je Ufa.
     
    44:24
    Atlant v pěti.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 12. Obšut (Mozjakin, Bulis), 29. Nurislamov (Musatov) - 4. Zinovjev (Vja.Kozlov, Radulov), 23. Saprykin (Svitov), 53. Thoresen (Radulov)


    Atlant Mytišči: Barulin (Koval) - Zjuzin, Obšut, Semjonov, Nurislamov, Bykov, Rukavišnikov, Gorochov - Mozjakin, Lewandovskij, Něprjajev, Petrov, Musatov, Upper, Fjodorov, Gluchov, Irgl, Kablukov, Bulis, Marek, Lee.
    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Kolcov, Blaťák, Proškin, Kutějkin, Kondratěv, Kalinin - Nilsson, Svitov, Klepiš, Taratuchin, Sčastlivyj,Vik. Kozlov, Grigorenko, Vja. Kozlov, Thoresen, Zinovjev, Radulov, Saprykin.

    Rozhodčí: Odinsh, Karabanov - Birini, Shikhanov

    Diváci: 7300
    thejrc.org