Spartak – Porto 2:5 (kon.) | Eindhoven – Benfica 2:2 (kon.) | Twente – Villarreal 1:3 (kon.)
Braga – Dynamo Kyjev 0:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
2:5 (0:2)
FC Porto
Čtvrtek 14.04.2011, 19:00Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    Přestože již po prvním čtvrtfinálovém duelu bylo s největší pravděpodobností o postupujícím jasno, druhá bitva obou celků přinesla hezkou podívanou. Spartak dnes nebyl horším týmem, chvilkami jednoznačně diktoval tempo hry. Ovšem na silnější soka nestačil, Porto poctivě bránilo a v útoku předvedlo znovu velkou produktivitu. Portugalský tým nasázel svému soupeři za dva vzájemné zápasy deset branek! Přeji příjemný zbytek večera a u dalších online přenosů se těším na počtenou. (20:54:33)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    V posledních vteřinkách zápasu drží Spartak míč na svých kopačkách.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu.
     
    89
    Porto právě vstřelilo branku!

    Portugalský tým navyšuje v poslední minutě základní hrací doby svůj velký nások. Po zmatcích v domácí defenzivě se dostal míč k RUBÉNU MICAELOVI, který zaslal prudkou střelu k tyči - 2:5.
     
    87
    Alex poslal k zemi Guarína, hosté budou z poloviny hřiště rozehrávat.
     
    86
    Střelecký pokus si připsal také hostující Cristian Rodríguez, ale zleva pálil nepřesně. Míč nezasáhl ideálně a bránu minul.
     
    85
    Slabá přízemní střela Yakovleva z dálky končí u připraveného Heltona, tlak domácích mírně polevil.
     
    83
    Domácí ovšem zapomněli na zadní vrátka, čehož mohl využít Hulk. Z nadějné pozice uvnitř domácí šestnáctky ale pálil pouze do brankáře Dykana.
     
    80
    Yakovlev nepřetlačil soupeře v souboji u rohového praporku, rozehrávat bude brankář Helton.
     
    78
    Série přihrávek v okolí hostující brány skončila nepřesnou finální přihrávkou, po které se míč ocitl v zámezí. Po dlouhé době se tak s kulatým nesmyslem mohou pomazlit také hosté.
     
    77
    Dzyuba pálil z bezprostřední blízkosti a jeho rána byla sražena na další roh. Spartak má nyní velký nápor.
     
    75
    Zápas dostal tempo, domácí nic nevzdávají a stále se tlačí do zakončení. Z pravé strany před malým okamžikem přispěchal do pokutového území Alex, jeho přihrávka je zblokovaná na roh.
     
    74
    Ari měl o dvě minuty později na kopačce třetí branku svého týmu, tentokrát uháněl sám na brankáře. V rozhodujícím okamžiku si však ve sprintu míč příliš předkopl, čímž se připravil o brankovou příležitost.
     
    72
    Spartak právě vstřelil branku!

    Fotbalisté Moskvy se opět svému sokovi přibližují na dvoubrankový rozdíl. ARI FERREIRA se prosmýkl až před Heltona, který poměrně odvážně vyběhl daleko z malého vápna. Domácí borec jej jednoduchou kličkou obelstil a zakončil do prázdné brány - 2:4.
     
    69
    Spartak střídá, Rafaela Cariocu nahrazuje Ibson.
     
    67
    Těsný ofsajd zastavuje rozběhnutého Dzyubu.
     
    66
    Yakovlevovi scházel půlkrok k tomu, aby zasáhl míč letící pokutovým územím na zadní tyči! Domácím dnes chybí také potřebné štěstí.
     
    64
    Na delší čas sevřel protivníka před vlastní svatyní také hostující tým, po nedovoleném zákroku Makeeva zahrávali hosté standardku. Centr si brankář Dykan pohlídal.
     
    63
    Yakovlev ztratil míč u postranní čáry, hosté budou vhazovat na vlastní polovině hrací plochy.

    Lukáš Šonský

    Branky: 52. Dzyuba, 72. Ari - 27. Hulk, 45+2. Cristian Rodríguez, 47. Guarin, 54. Falcao, 89. Rubén Micael

    Karty:   25. Dzyuba (SPM)


    FK Spartak Moskva: Dykan - K.Kombarov (46.D.Kombarov), Suchý, Sheshukov, Makeev - McGeady, Rafael Carioca (69.Ibson), Alex, Yakovlev - Dzyuba, Welliton (64.Ari)
    FC Porto: Helton - Alvaro Pereira, Otamendi, Rolando, Fucile (28.Säpunaru) - Cristian Rodríguez, Moutinho (46.Rubén Micael), Fernando, Guarín, Hulk - Falcao.

    Rozhodčí: Kassai - Erös, Ring
    bahis siteleri