Slavia – Sparta 2:5 (kon.) | HC Kladno – Jihlava 3:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:4 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 5:1 (kon.)
Znojmo – Olomouc 1:5 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 29.09.2011, 18:00 • Werk aréna Třinec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí pokračovali v přesilovce, kterou dělovkou od modré využil ADRIAN BUMBÁL! Asistence: David Roupec, Filip Bajtek.
     
    54:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají krok! JAN KÁŇA te´d pořádně proškolil domácí obranu! Hostující útočník se na modré dostal k puku, udělal si dobrý den ze dvou protihráčů a vystřelil! Kotouč zapadl přesně pravého horního rohu Chvostkovy branky! Asistence: Jan Křivohlávek.
     
    43:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Kometa dramatizuje vývoj utkání! Hosté pokračovali v tlaku, ze kterého se nakonec dokázali prosadit! Nakonec to byl JAN KŘIVOHLÁVEK, který podruhé prostřelil Chvostka a snížil na rozdíl jediné branky! Asistence: Jan Káňa, Ondřej Dlapa.
     
    35:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a korigují stav! Nahození Ondřeje Dlapy tečoval JAN KÁŇA! Kotouč se tak dostal mimo Chvostkův dosah a zapadl do třinecké sítě! Asistence: Ondřej Dlapa
     
    25:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do tříbrankového trháku! Po rychlé akci na jeden dotek se puk od Jakuba Tepera dostal k MARTINU KASPERLÍKOVI, který jej uklidil do hostující branky! Asistence: Jakub Teper.
     
    12:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá protiakce domácích znamená druhou branku v síti Komety! Jakub Herman zavezl puk za branku, odkud přihrával mezi kruhy! Na jeho pas si najel TOMÁŠ FRANEK, který z první prostřelil brankáře Baruse! Asistence: Jakub Herman, Filip Bajtek.
     
    11:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu a jdou do vedení! Bezuška objel branku, poté se snažil najít své spoluhráče! Kotouč se dostal k JANU DIVIŠOVI, který jej poslal mezi nohami brankáře Baruse do sítě! Asistence: Peter Bezuška.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Diviš (Bezuška), 13. Franek (Herman, Bajtek), 25. Kasperlík (Teper), 61. Bumbál (Roupec, Bajtek) - 36. Káňa (Dlapa), 44. Křivohlávek (Káňa, Dlapa), 55. Káňa (Křivohlávek)


    HC Oceláři Třinec: Chvostek D. (Carbol) - Kurzok, Hurtík, Teper, Roupec, Burzala, Bezuška - Pargáč, číhal, Franek, Bajtek, Kasperlík, Juhász, Bumbál, Hegyi, Diviš, Herman, Kapica, Kajaba, Matuš, Rufer
    HC Kometa Brno: Barus (Zelenka) - Dujsík, Peslar, Koukal, Dlapa, Šidák, Dittrich, Bilčík - Wasserbauer, Hnilička, Křivohlávek, Pospíšil, Zemánek, Kozák, Zbořil, Novák, Maša, Káňa

    Rozhodčí: Mikula - Barteček, Moravec
    bahis siteleri