Kometa Brno – Pardubice 1:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Kladno 1:4 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:5 (kon.)
Zlín – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 02.10.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký nedělní podvečer z třinecké Werk arény! V Třinci se pomalu schyluje k začátku dalšího utkání Tipsport extraligy. Dnes proti sobě nastoupí Oceláři Třinec a Rytíři Kladno! Utkání začíná v 17 hodin!


    Oceláři Třinec v posledním utkání přivítali na svém ledě pražskou Slavii. Zápas byl velmi vyrovnaný, po čtyřiceti minutách byl stav bezbrankový. Oceláři se pak ale chopili gólové iniciativy a čtyřmi brankami z poslední části rozhodli o vítězi zápasu. Třinci v tabulce zatím patří devátá příčka, když svěřenci trenérů P. Marka a B. Kopřivy získali sedm bodů. Do sestavy mistra se po zranění vracejí Daniel Seman a Mario Cartelli, kádr Ocelářů naopak opustil Petr Hořava který se vrátil do prvoligového Ústí.


    Rytíři Kladno v průběhu letní přestávky změnili majitele a hlavního sponzora. Tým majitele Jaromíra Jágra vstoupil do sezóny výhrou v prvních třech kolech. Pak se kladenským trochu zadrhla střelecká mašina a prohrami v posledních třech zápasech klesli na sedmou příčku, když mají devět bodů, nutno však podotknout, že Rytíři sehráli o zápas víc než jejich dnešní sok. V sestavě Kladna dnes nefiguruje obránce Pavel Skrbek.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Davison, Lojek, Cartelli Seman, Hudec, Richter - Marosz, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Havel, Peterek, Chovan - Hrňa, Valčák, Orsava

    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Kameš, Diviš, Růžička, Toman, Procházka, Piskáček, Lepine - Hlaváč, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Knotek, Kuchler - Bicek, Melka, Kafka - Lukáč.

    Rozhodčí: Husička, Minář - Bryška, Novák.
     
    Hosté jsou již na ledové ploše. Za bouřlivého potlesku vstupují na led také domácí hráči.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:25
    První buly pro hosty. Kladenští se ale s pukem moc dlouho nepomazlili, domácí jim ho rychle sebrali. V útočném pásmu operovali Květoň s Maroszem, ti se ale nedostali k zakončení.
     
    0:57
    Hosté dojeli až k Hamerlíkovi, tam ale ztroskotali na domácí obraně. Na druhou stranu se poté vydal Květoň, který poprvé vyzkoušel brankáře Kladna.
     
    1:15
    Adamský s Kohnem bojují o puk před Cháberou. Hosté tam ale byli v přesile a kotouč jim sebrali.
     
    1:30
    K Hamerlíkovi se vydal Kalla. Nejproduktivnější Kladeňák dokázal vystřelit, kotouč minul branku.
     
    2:04
    Oceláři opět útočí. Od modré pálil Seman, jeho střelu ještě tečoval Havel. Brankář Chábera drží puk pod svými betony.
     
    2:28
    Hrňa se snažil objet branku a zakončit. Domácímu útočníkovi v posledním okamžiku kotouč sklouzl z čepele. Hosté se pak vydali do protiakce, ta kočí neúspěchem.
     
    2:57
    Za brankou Hamerlíka operoval Patera. Hostující kapitán se snažil rozehrát ke svým spoluhráčům, třinečtí mu v tom zabránili.
     
    3:18
    První velká šance pro hosty- Jiří Bicek dostal přihrávku před branku, tam z první vystřelil. Hamerlík kryje puk.
     
    3:33
    Další Hamerlíkův zákrok, tentokráte jej prověřil Hlaváč. Domácí brankář vyrazil střelu Hlaváče do rohu.
     
    3:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají stav zápasu! Jan Hlaváč našel volného MARKA HOVORKU, který z pravé strany poslal puk na branku! Kotouč se odrazil od tyče a zapadl do třinecké sítě! Asistence: Jan Hlaváč.
     
    4:18
    Oceláři se opět dostali pod tlak, celou situaci raději vyřešili icingem.
     
    4:39
    Kladenští pokračují v dobývání třinecké branky. Kotouč se dostal ke Cartellimu, který jej chtěl odpálit do střední třetiny. ROzhodčí přerušili hru pro Cartelliho vysokou hůl.
     
    4:57
    Patrik Valčák táhl třinecký útok. Centr čtvrté lajny objel branku, pak naservíroval puk Hrňovi. Ten vystřelil, kotouč ale, po teči Kladna, letěl do ochranné sítě.
     
    5:20
    Hosté se opět dostali před Hamerlíka, tam ale nic nevymysleli. Oceláři míří do útoku.
     
    5:46
    Ten končí střelou Marosze. Domácí forward trefil jen betony Chábery. Hosté pak rychle přenesli hru. Hamerlíka se snažil překonat Kalla, domácí brankář mu zmařil jeho pokus.
     
    6:35
    Chovan s Peterkem útočí! Chovan poslal puk Peterkovi, ten ani nadvakrát nedokázal překonat brankáře Cháberu!
     
    7:00
    Hosté pak sebrali puk a vyrazili na druhou stranu kluziště. Kladenští se nedostali k zakončení,
     
    7:20
    Na druhé straně pálil Orsava. Kotouč letěl k levé tyči, tam jej zastavil Chábera.
     
    8:00
    Rytíři se opět dostali před Hamerlíka. Kotouč vedl Jan Hlaváč. Hostující forward si najel na modrou, odkud vystřelil. Jeho střelu srazili domácí obránci do rohu.
     
    8:21
    Hosté pak pokračovali v útočné snaze, což jim přináší ovoce v podobě první přesilovky zápasu. Na trestnou lavici byl poslán Lukáš Zíb, který hákoval soupeře.
     
    8:35
    Hosté vyhráli buly a započali kombinaci. Ta končí nepřesným pasem, po kterém Oceláři vyhodili puk.
     
    9:00
    Kladenským se přesilovka zatím nedaří. Po další chybě Rytířů se puku zmocnil Květoň, který jej odpálil k Cháberovi.
     
    9:30
    Hosté mají obrovské problémy s přechodem střední třetiny. Oceláři skvěl napadají, navíc se nebojí jít do šancí. Ke střele se dostal Kohn, který napálil puk do Chábery.
     
    10:00
    Hosté jsou před Hamerlíkem. Tam prozatím jen kombinují a hledají prostor pro střelu.
     
    10:21
    Zíb se vrací do hry, Oceláři přečkali první oslabení bez úhony. Kotouč míří do pásma Kladna...
     
    10:50
    Tam jej sbírají hráči v bílých dresech. Kladno zakládá další útok.
     
    11:09
    Také ten končí dalším neúspěchem. Hosté ale nemusí smutnit, jelikož se hra vrací před Hamerlíka. Marosz si nepohlídal červenou čáru a poslal puk za branku Kladna ještě z vlastní poloviny.
     
    11:35
    Eberle se snažil překvapit Hamerlíka. Kotouč, vystřelený z Eberleho hokejky, ale nedoletěl ani do poloviny cesty mezi ním a brankou.
     
    11:50
    Po tvrdém střetu s jedním z třineckých zůstal u střídaček ležet Vladimír Kameš. Ke Kamešovi přispěchali lékaři kladenského celku.
     
    11:50
    Kameš vstal a odjel na střídačku, doufejme, že bude v pořádku.
     
    12:11
    Vyložená šance pro Třinec! Josef Hrabal, coby falešný útočník, operoval za brankou. Hrabal pak našel najíždějícího Lukáše Zíba! Bek Ocelářů vystřelil, kotouč mu ale nesedl a letěl nad branku!
     
    12:31
    O kotouč se bojovalo u hrazení ve střední třetině. Rozhodčím se nakonec puk ztratil z dohledu a přerušili proto hru. Ta bude pokračovat po krátké pauze.
     
    12:46
    Havel poslal puk Chovanovi, ten vystřelil. Kotouč letěl jen do nohou padajícího obránce. Oceláři ale pokračují v útočení.
     
    12:58
    Třinečtí se do toho pustili s takovou vervou, že se jim podařilo překlopit branku na nebohého Cháberu. Vypadá to ale, že kladenský brankář bude v pořádku. Buly v pásmu Kladna.
     
    13:13
    Nepřesnosti v hostující rozehrávce znamenají buly před Cháberou.
     
    13:37
    Zíb se snaží odstavit od kotouče Lukáče. Na pomoc mu tam ještě přispěchal Hrabal. Hosté však zatím drží puk...
     
    13:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A jejich snažení končí druhou brankou v Hamerlíkově síti! Kotouč se z rohu nakonec dostal k VÍTĚZSLAVU BÍLKOVI, který jej napálil přímo do třinecké svatyně! Bez asistence.
     
    14:11
    Kladenští zvyšují aktivitu. Do další šance se hnal Eberle. Hostující forward vystřelil od hrazení, kotouč letěl nad branku.
     
    14:40
    Obrovské štěstí na straně Kladna! Po střele jednoho z domácích se kotouč od Chábery odrazil k Milanu Tomanovi! hostující bek jej nedokázal zpracovat na první pokus a málem jej poslal za bezmocného Cháberu! Naštěstí pro Kladno dokázal Toman zastavit puk před brankovou čárou!
     
    15:27
    Hosté se vydali do další akce, tu zastavil ofsajd.
     
    15:50
    Hrabal obral o puk Hlaváče. Třinecký obránce pak ale nedokázal přesně nahrát. Kotouč se dostal na hole Kladna. Ti jej posílají do pásma Ocelářů.
     
    15:57
    Třinečtí se snažili rozehrát rychlou akci, ta se jim ale nepovedla. Kotouč končí v icingu.
     
    16:30
    Polanský pospíchal v před spolu s Květoněm. Třinečtí forwardi se ale nedohodli a odevzdali kotouč Kladnu.
     
    16:54
    Dobrá akce v podání Ladislava Kohna! Třinecké křídlo se prodralo až před Cháberu, tam se Kohn snažil zakončit. Puk nakonec skončil pod Cháberovými chrániči!
     
    17:23
    Kladenští se pustili do dalšího útoku. Ten nakonec končí střelou Marka Hovorky od modré čáry. Kotouč zaplachtil do Hamerlíkovy lapačky.
     
    17:35
    Parádní zákrok Petera Hamerlíka! Před slovenským gólmanem se zcela sám ocitl Pavel Patera! Hostující kapitán udělal kličku a bekhendem chtěl poslat puk pod Hamerlíkovými betony! Brankář Třince ale kotouč zastavil!
     
    18:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korigují na rozdíl jediné branky! Rychlý protiútok Třince končí brankou! Kotouč se dostal na modrou k ROBU DAVISONOVI, který vystřelil na branku! Puk propadl Cháberovou lapačkou a od tyče zapadl do branky! Davison vsítil svůj první extraligový gól! Bez asistence.
     
    18:40
    Třinečtí ožili a vrhají se do dalších šancí. Ke střele se dostal Květoň, Chábera kryje.
     
    18:59
    Třinecké útoky budou na chvíli pozdrženy. Na trestnou lavici byl totiž poslán Mario Cartelli, který podrazil unikajícího hráče Kladna.
     
    19:20
    Hlaváč hledal Pateru, jeho úmysl ale přečetl Zíb a sebral mu puk. Oceláři jej následně dostali do pásma Kladna.
     
    19:31
    Třinečtí napadali kladenskou rozehrávku tak aktivně, že donutili hosty vyhodit puk mimo kluziště. Buly před Cháberou.
     
    19:40
    Adamský nahazoval na branku. Před brankou ještě tečoval Peterek, kotouč letěl do rohu kluziště.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut dnešního utkání. O krok blíže ke třem bodům jsou zatím hráči Kladna. Ti vedou po první periodě 2:1. Skóre otevíral Marek Hovorka, na 2:0 pak zvyšoval Vítězslav Bílek. Oceláři se v závěru zmohli na odpověď, když první extraligovou branku vsítil Rob Davison. Střely na branku v první třetině: 14:13 Druhá třetina začne přibližně v 17:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Hosté jsou za brankou Hamerlíka, tam se snaží vybojovat puk...
     
    20:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a vrací se do dvoubrankového vedení! Bickovu střelu Hamerlík vyrazil jen k PAVLU PATEROVI, který měl snadnou úlohu v podobě doťuknutí puku do odkryté branky! Asistence: Jiří Bicek, Jason Lipine.
     
    21:16
    Rob Davison mohl vsítit druhou branku! Domácí bek se ocitl sám před Cháberou, kotouč z jeho hole ale letěl jen do betonů brankáře Kladna! Davison pak přepadl přes Cháberu, rozhodčí vykazují hru do střední třetiny.
     
    21:38
    Richter se snažil poslat puk do pásma, nevšiml si však, že jeho spoluhráči stojí v ofsajdu. Buly ve střední třetině.
     
    21:50
    Šance Chovana a Peterka! Každému se podařilo ohrozit branku, gól ale nepadl.
     
    22:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno kontruje a jde do tříbrankového trháku! Rychlý protiútok Rytířů zakončil přesnou střelou MICHAL LUKÁČ! Bez asistence.
     
    22:34
    Oceláři se snažili o rychlý přechod do útoku, ten se jim ale nepovedl. Hosté posílají puk k Hamerlíkovi.
     
    22:45
    Třinečtí se rychle vrátili před Cháberu. Tam se ale puku zmocnil Jan Piskáček, který jej vyhodil mimo mantinely. Rozhodčí mu udělili dvě minuty.
     
    22:45
    Domácí střídají gólmana. Do branky nastupuje Martin Vojtek.
     
    23:18
    Oceláři rozehráli svou přesilovkovou kombinaci. Na jejím konci stál Martin Lojek, který střílel od modré. Kotouč letěl do plastronu brankáře Chábery.
     
    23:38
    Květoň si najel do své oblíbení pozice, tentokrát se mu ale nepodařilo zavěsit. Hosté vyhazují k Vojtkovi.
     
    24:10
    Další Lojkova střela, třinecký bek tentokráte mířil mimo tři tyče.
     
    24:40
    Neskutečné! Od modré pálil Cartelli, před Cháberou doráželi Peterek s Chovanem! Ani jeden ale nepřekonal ležícího brankáře Kladna!
     
    25:10
    Hosté jsou kompletní. Kotouč je v pásmu Třince, tam se o něj bojuje u hrazení.
     
    25:29
    Rozhodčím se nakonec puk ztratil z dohledu a přerušili tak hru. Buly před Vojtkem.
     
    25:40
    Před Vojtkem se z ničeho nic zjevil Jan Eberle! Kladenský forward pálil z první, Vojtek vyrazil puk betonem!
     
    25:52
    Domácí dostali puk do středního pásma, tam se ho zmocnili opět Kladenští. Ti založili další útok, ten zastavuje ofsajd.
     
    26:20
    Hlaváč s Paterou ohrozili Vojtka, domácí gólman si s oběma pokusy poradil.
     
    26:55
    Velké věci před Vojtkem! Seman si nedal pozor na najíždějícího Kuchlera, ten se tak zadarmo dostal do šance! Vojtkovi stínili ve výhledu dva hráči, Kuchler tak mohl pálit do skrumáže! Rozhodčí nakonec pískají pro postavení útočníka v brankovišti.
     
    27:22
    Polanský zastavil rozehrávku Kladna a vydal se do útoku. Jeho akce končí za brankou hostů, kde třinecký forward přišel o puk.
     
    27:54
    Hra se na chvíli přesunula do střední třetiny. Tam měli územní převahu hosté, Kladenští se ale nedostali do pásma Třince.
     
    28:17
    Obrovská šance pro Petra Kafku! Kladenský útočník se dostal ke střele bekhendem, Vojtek ležel na ledě! Kafka ale nedokázal zvednout puk na Vojtkovu lapačku!
     
    28:34
    Hosté ostřelují domácí branku, zatím ale nejsou schopni překonat brankáře Vojtka.
     
    28:52
    Oceláři se dostali do pásma. Kladenští, s úmyslem zastavit jejich kombinaci, vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    29:20
    Marosz se snažil dostat do zakončení, to mu znemožnili obránci hostů. Kladenští míří do protútoku.
     
    29:45
    Dvě velké šance pro Pavla Pateru! Hostující kapitán se dostal ke dvěma střelám, ani jednou ale nepřekonal gólmana Ocelářů!
     
    30:05
    Adamský táhl třineckou protiakci, ta končí kotoučem v Cháberově lapačce.
     
    30:19
    Peterek kombinoval v rohu kluziště. Třinecký matador se nakonec rozhodl nahodit puk na Cháberu. Kotouč se odrazil od betonů hostujícího brankáře do jeho lapačky.
     
    30:45
    Cartelli s Peterkem udrželi pásmo. Do jejich akce se přidal Hrňa, která nyní drží puk za kladenskou brankou.
     
    31:09
    Před Cháberou byl Seman, třinecký bek ale netrefil branku. Hosté následně vyhazují do pásma Třince.
     
    31:44
    Hosté stále útočí. Bílek hledal své spoluhráče, kotouč se ale dostal jen k domácím hráčům. Ti odvracejí hru na druhou stranu.
     
    32:01
    V příštích dvou minutách se hlavně bude hrát před Cháberou. Na trestnou lavici totiž usedl Antonín Melka, který držel protihráče.
     
    32:05
    Bonk tečoval Zíbovo nahození, kotouč ale jen olízl boční síť a zamířil do rohu. Tam jej sebrali hosté...
     
    32:30
    Kladenští dokázali vyhodit k Vojtkovi. Domácí zakládají další akci.
     
    32:50
    Další Zíbův pokus. DOmácí bek tentokráte trefil jen nohy obránce.
     
    33:10
    Hosté se opět zmocnili puku a poslali jej k Vojtkovi. Domácím zbývá 50 vteřin do konce přesilovky.
     
    33:40
    Hrňa zavezl puk do pásma, tam jej předal Peterkovi. Domácí útočník se snažil najít Chovana, kotouč ale tečoval brankář Chábera.
     
    33:53
    Marek Hovorka mohl vsítit pátou branku Kladna! Hovorka se mezi dvěma obránci propracoval až do zakončení, v gólové radosti mu perfektním zákrokem zabránil Martin Vojtek.
     
    34:20
    Hosté jsou kompletní Hra pokračuje v útočném pásmu Třince, domácí ale nemohou vystřelit.
     
    34:37
    Aktivita domácích bude pozdržena. Na trestnou lavici byl poslán Michal Chovan, který podrazil Vítězslava Bílka. Dvouminutová přesilovka Kladna.
     
    35:00
    Oceláři vyhráli buly a poslali puk k Cháberovi. Tam jej sebrali hosté a vrátili se před Vojtka.
     
    35:20
    Od modré pálil Růžička. Kotouč se od Vojtka odrazil do střední třetiny.
     
    35:40
    Hosté se bleskově vrátili do pásma Třince. Tam kombinuje Dragoun s Hovorkou, ani jednomu se zatím nedaří vystřelit.
     
    36:02
    Oceláři se zmocnili puku a vyrazili do pásma Kladna. Tam střílel Adamský, Chábera kryje puk v lapačce.
     
    36:29
    Toman vybídl ke střele Hovorku. Ten se napřáhl na modré, puk ale trefil jen připraveného Vojtka.
     
    36:41
    Třinečtí jsou kompletní. Ke konci přesilovky ještě mohl zahrozit Eberle, toho ale vychytal Vojtek.
     
    37:12
    Kotouč je za brankou Vojtka, tam jej drží Hrabal. Třinecký obránce jej expeduje do útočné třetiny.
     
    37:38
    Tam se kotouče zmocnili hosté, kteří jej vracejí před Vojtka.
     
    38:00
    Oceláři jim nedovolil zakončit. Na druhou stranu se vydali Chovan s Květoněm. Jejich akci zastavuje ofsajd.
     
    38:24
    Bonkovu chybu v rozehrávce se snažil využít Jiří Bicek. Hostující forward se dostal do sólového úniku, kotouč z jeho hole ale letěl jen do ochranné sítě.
     
    38:56
    Nepřesná rozehrávka Třince znamená buly před Vojtkem. Do konce třetiny zbývá poslední minuta.
     
    39:21
    Patera se snažil vybojovat puk u hrazení. Rozhodčí přerušili hru a vykazují ji do střední třetiny.
     
    39:45
    Domácí rozehráli asi poslední akci druhé třetiny. Hrňa se ale nedohodl s Havlem a puk putuje na hole Kladna.
     
    39:51
    Kladenským se ale nepovedla rozehrávka a puk končí mimo kluziště. Na trestnou lavici usedá Michal Lukáč, který odpálil puk z vlastní třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou čtyřicet minut dnešního střetnutí a blíže ke třem bodům jsou hosté z Kladna. Rytíři ve druhé třetině postupně navyšovali vedení až na stávajících 4:1. Branky v této periodě stříleli Pavel Patera a Michal Lukáč. Střely na branku ve druhé třetině: 12:14. Třetí třetina začne přibližně v 18:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Oceláři pokračují v přesilovce z minulé části. Květoň nedokázal zachytit puk, hosté vyhazují.
     
    40:39
    Třinečtí se rychle vrátili před Cháberu, hosté se ale opět zmocnili puku a vyhodili jej.
     
    41:02
    Domácím se tato přesilovka vůbec nedaří. Kladenští potřetí vyhazují.
     
    41:28
    Od modré pálil Cartelli. Kotouč byl před Cháberou tečován, kladenský brankář se nenechal překvapit a ukryl puk v lapačce.
     
    41:51
    Přesilovka Třince je u konce. Od modré ještě tvrdě pálil Hrabal, kotouč letěl do kotníku obránce Tomana. Kladenský bek se těžce zvedá z ledu.
     
    42:20
    Polanský se snažil přejít modrou čáru, jeho postup ale zastavuje ofsajd. Buly ve středním pásmu.
     
    42:32
    Po chybě hostů se ke střele od modré dostal Richter. Třinecký bek tvrdě vystřelil, Chábera ale jen mávl lapačkou a zastavil puk.
     
    42:55
    Bonk s Maroszem bojovali o puk, úspěšnější nakonec byli hosté, kteří se následně dostali do pásma Třince.
     
    43:20
    Tam ale moc dlouho nepobyli. Na druhou stranu spěchal Peterek, jeho střela letěla mimo tři tyče.
     
    43:53
    Domácí mají puk ve vlastní třetině. Kladenští dobře brání střední pásmo a nedovolují třineckým útočné výpady.
     
    44:16
    Naopak se kladenští dokázali dostat do šance. Za modrou napřáhl Dragoun, kotouč letěl mimo branku. Hosté se pak vystavili do ofsajdu,
     
    44:42
    Rychlý protiútok Rytířů končí střelou Melky mimo branku. Oceláři sbírají puk a vyrážejí do další akce.
     
    45:08
    Zakončovat mohl Hrabal, Kohn či Orsava, ani jeden ale nepřekonal brankáře Cháberu. Hosté následně vyhodili přes všechny čáry.
     
    45:39
    Jan Hlaváč nestíhal Květoňovi, hostujícímu útočníkovi tak nezbývalo nic jiného, než Květoně zastavit faulem. Oceláři si zahrají další přesilovku.
     
    46:01
    Kotouč drží Havel, ten se zatím nemůže rozhodnout, co udělá.
     
    46:20
    Havel nakonec nahazoval na Cháberu. Kotouče se zmocnili hosté a odpálili jej k Vojtkovi.
     
    46:47
    Bonk se snažil projít středem kluziště, jeho pohyb ale zastavil obranný val Kladna. Hosté opět vyhazují.
     
    47:16
    Květoň si nabruslil před Cháberu. Třinecký útočník se snažil překonat brankáře Kladna mezi jeho betony, Chábera mu v tom zabránil svým zákrokem.
     
    47:39
    Hosté jsou kompletní. Kotouč míří k Vojtkovi, tam jej sbírá Zíb.
     
    48:00
    Třinecký bek se snažil rychle rozehrát, kotouč však směřoval jen na hostující hole. Kladno pospíchá do útoku.
     
    48:20
    Ten končí střelou mimo tři tyče. Oceláři dostali puk do pásma Kladna, tam se jej snažil vybojovat Polanský. Kladenští ale byli v přesile a puk mu odebrali.
     
    48:29
    Hosté se pak nedohodli v rozehrávce a poslali puk přes všechny čáry. Hra bude pokračovat po krátké pauze.
     
    48:52
    Kotouč je za brankou Kladna, tam jej kontroluje Peterek. Třinecký forward hledal najíždějícího Valčáka. Tomu se podařilo vystřelit, kotouč ale letěl vysoko nad.
     
    49:23
    Marosz hledal Bonka, kotouč však skončil na holích Kladna. Hosté posílají hru do pásma Třince.
     
    49:50
    Tam se ke kotouči dostal Peterek. Ten se snaží rozehrát další akci svého celku.
     
    50:14
    Útok Ocelářů končí už ve středním pásmu. Hosté vracejí puk k Vojtkovi.
     
    50:18
    Domácí se nedohodli v rozehrávce a poslali puk přes všechny čáry.
     
    50:43
    Adamský bojoval o puk s Hovorkou. Adamskému na pomoc přispěchal Lukáš Havel, který srazil Hovorku k ledu. Rozhodčí jeho faul posoudili jako útok na hlavu a posílají Havla na 2 + 10 minut na trestnou lavici. Dvouminutový trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    50:59
    V rohu domácí třetiny zůstal ležet kladenský Jiří Bicek. Rozhodčí přerušil hru, k Bickovi přispěchal lékař. Bicek už ale odjel na střídačku, to znamená že bude nejspíš v pořádku.
     
    51:30
    Květoň s Bonkem vybojovali puk a vydali se na zteč. Akci dvou třineckých útočníků zastavila hostující obrana kousek za modrou čárou.
     
    52:05
    Hostům se nedaří přechod modré čáry, domácí zatím skvěle brání své území.
     
    52:26
    Erik Hrňa se mohl vydat do akce. Jeho postup ale zastavil hlavní sudí pro přihrávku rukou.
     
    52:49
    Oceláři jsou kompletní, v útoku se i nadále nachází Kladno. Na Vojtka střílel Toman, kotouč netrefil branku.
     
    53:30
    Květoň s Bonkem bojují za brankou Kladna o puk. Hosté tam ale byli ve větším počtu a poslali hru na druhou stranu.
     
    53:48
    Kladnu se nakonec nepodařilo dostat do zakončení, Oceláři posílají puk do střední třetiny.
     
    54:25
    Tam jej sebrali hosté a obsadili pásmo Třince. Ke střele se nakonec dostal Hovorka, kotouč z jeho hole trefil beton Vojtka. Od něj se odrazil do hlediště.
     
    54:25
    Dnešní utkání sleduje 3992 diváků.
     
    54:54
    Hosté mohli vsítit pátou branku! To by ale v domácí brance nesměl stát Martin Vojtek, který dvěma bravurními zákroky zastavil hostující pokusy!
     
    55:12
    Nepřesná rozehrávka Třince znamená zakázané uvolnění.
     
    55:40
    Hosté mají puk na svých holích. Růžička hledá své spoluhráče, kotouče se však zmocnili domácí.
     
    55:52
    Od modré pálil Hrabal. Kotouč letěl do levého rohu hostující branky, tam ale byla lapačka brankáře Chábery.
     
    55:59
    Domácí mají snad poslední šanci na alespoň snížení stavu. Na trestnou lavici je poslán Jaroslav Kalla, který se provinil hákováním.
     
    56:10
    Od modré pálil Zíb, Chábera jeho pokus vyrazil. Hosté vyhazují puk.
     
    56:23
    Rozehrávka Martina Vojtka se dotkla tvrzeného skla a skončila mimo kluziště. Buly v pásmu Třince.
     
    56:34
    Oceláři se rychle dostali přes střední pásmo a nahodili puk na Cháberu. Hostující gólman raději přerušuje hru.
     
    57:12
    Oceláři kombinují před Cháberou, chybí jim však střela.
     
    57:27
    Napravit to chtěl Zíb, který pálil dvakrát od modré. Kotouč ani jednou netrefil branku.
     
    57:45
    Rozhodčí pískají vysokou hůl Kladna. Vhazovat se bude před Cháberou.
     
    58:03
    Jan Peterek v obrovské šanci! Po střele Cartelliho vypadl Cháberovi puk z lapačky! Peterek měl před sebou odkrytou branku, kotouč ale poslal jen do betonů brankáře Kladna!
     
    58:49
    Do konce utkání zbývá jedna minuta. Kladenští drží puk na svých holích u vlastní branky.
     
    59:30
    Před Cháberou doráželi Hrňa, Chovan i Adamský, ani jeden ale nepřekonal brakáře Kladna.
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:24:34)
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 18. Davison - 4. Hovorka (Hlaváč), 14. Bílek, 21. Patera (Bicek, Lipine), 23. Lukáč


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Davison, Lojek, Cartelli Seman, Hudec, Richter - Marosz, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Havel, Peterek, Chovan - Hrňa, Valčák, Orsava
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Kameš, Diviš, Růžička, Toman, Procházka, Piskáček, Lepine - Hlaváč, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Knotek, Kuchler - Bicek, Melka, Kafka - Lukáč.

    Rozhodčí: Husička, Minář - Bryška, Novák
    thejrc.org