Kometa Brno – Pardubice 1:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Kladno 1:4 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:5 (kon.)
Zlín – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 02.10.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:59
    Domácí mají snad poslední šanci na alespoň snížení stavu. Na trestnou lavici je poslán Jaroslav Kalla, který se provinil hákováním.
     
    50:43
    Adamský bojoval o puk s Hovorkou. Adamskému na pomoc přispěchal Lukáš Havel, který srazil Hovorku k ledu. Rozhodčí jeho faul posoudili jako útok na hlavu a posílají Havla na 2 + 10 minut na trestnou lavici. Dvouminutový trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    45:39
    Jan Hlaváč nestíhal Květoňovi, hostujícímu útočníkovi tak nezbývalo nic jiného, než Květoně zastavit faulem. Oceláři si zahrají další přesilovku.
     
    39:51
    Kladenským se ale nepovedla rozehrávka a puk končí mimo kluziště. Na trestnou lavici usedá Michal Lukáč, který odpálil puk z vlastní třetiny.
     
    34:37
    Aktivita domácích bude pozdržena. Na trestnou lavici byl poslán Michal Chovan, který podrazil Vítězslava Bílka. Dvouminutová přesilovka Kladna.
     
    32:01
    V příštích dvou minutách se hlavně bude hrát před Cháberou. Na trestnou lavici totiž usedl Antonín Melka, který držel protihráče.
     
    22:45
    Třinečtí se rychle vrátili před Cháberu. Tam se ale puku zmocnil Jan Piskáček, který jej vyhodil mimo mantinely. Rozhodčí mu udělili dvě minuty.
     
    18:59
    Třinecké útoky budou na chvíli pozdrženy. Na trestnou lavici byl totiž poslán Mario Cartelli, který podrazil unikajícího hráče Kladna.
     
    8:21
    Hosté pak pokračovali v útočné snaze, což jim přináší ovoce v podobě první přesilovky zápasu. Na trestnou lavici byl poslán Lukáš Zíb, který hákoval soupeře.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 18. Davison - 4. Hovorka (Hlaváč), 14. Bílek, 21. Patera (Bicek, Lipine), 23. Lukáč


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Davison, Lojek, Cartelli Seman, Hudec, Richter - Marosz, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Havel, Peterek, Chovan - Hrňa, Valčák, Orsava
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Kameš, Diviš, Růžička, Toman, Procházka, Piskáček, Lepine - Hlaváč, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Knotek, Kuchler - Bicek, Melka, Kafka - Lukáč.

    Rozhodčí: Husička, Minář - Bryška, Novák
    thejrc.org