Kometa Brno – Pardubice 1:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Kladno 1:4 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:5 (kon.)
Zlín – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 02.10.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Jan Peterek v obrovské šanci! Po střele Cartelliho vypadl Cháberovi puk z lapačky! Peterek měl před sebou odkrytou branku, kotouč ale poslal jen do betonů brankáře Kladna!
     
    55:59
    Domácí mají snad poslední šanci na alespoň snížení stavu. Na trestnou lavici je poslán Jaroslav Kalla, který se provinil hákováním.
     
    54:54
    Hosté mohli vsítit pátou branku! To by ale v domácí brance nesměl stát Martin Vojtek, který dvěma bravurními zákroky zastavil hostující pokusy!
     
    50:43
    Adamský bojoval o puk s Hovorkou. Adamskému na pomoc přispěchal Lukáš Havel, který srazil Hovorku k ledu. Rozhodčí jeho faul posoudili jako útok na hlavu a posílají Havla na 2 + 10 minut na trestnou lavici. Dvouminutový trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    45:39
    Jan Hlaváč nestíhal Květoňovi, hostujícímu útočníkovi tak nezbývalo nic jiného, než Květoně zastavit faulem. Oceláři si zahrají další přesilovku.
     
    39:51
    Kladenským se ale nepovedla rozehrávka a puk končí mimo kluziště. Na trestnou lavici usedá Michal Lukáč, který odpálil puk z vlastní třetiny.
     
    38:24
    Bonkovu chybu v rozehrávce se snažil využít Jiří Bicek. Hostující forward se dostal do sólového úniku, kotouč z jeho hole ale letěl jen do ochranné sítě.
     
    34:37
    Aktivita domácích bude pozdržena. Na trestnou lavici byl poslán Michal Chovan, který podrazil Vítězslava Bílka. Dvouminutová přesilovka Kladna.
     
    33:53
    Marek Hovorka mohl vsítit pátou branku Kladna! Hovorka se mezi dvěma obránci propracoval až do zakončení, v gólové radosti mu perfektním zákrokem zabránil Martin Vojtek.
     
    32:01
    V příštích dvou minutách se hlavně bude hrát před Cháberou. Na trestnou lavici totiž usedl Antonín Melka, který držel protihráče.
     
    26:55
    Velké věci před Vojtkem! Seman si nedal pozor na najíždějícího Kuchlera, ten se tak zadarmo dostal do šance! Vojtkovi stínili ve výhledu dva hráči, Kuchler tak mohl pálit do skrumáže! Rozhodčí nakonec pískají pro postavení útočníka v brankovišti.
     
    25:40
    Před Vojtkem se z ničeho nic zjevil Jan Eberle! Kladenský forward pálil z první, Vojtek vyrazil puk betonem!
     
    24:40
    Neskutečné! Od modré pálil Cartelli, před Cháberou doráželi Peterek s Chovanem! Ani jeden ale nepřekonal ležícího brankáře Kladna!
     
    22:45
    Domácí střídají gólmana. Do branky nastupuje Martin Vojtek.
     
    22:45
    Třinečtí se rychle vrátili před Cháberu. Tam se ale puku zmocnil Jan Piskáček, který jej vyhodil mimo mantinely. Rozhodčí mu udělili dvě minuty.
     
    22:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno kontruje a jde do tříbrankového trháku! Rychlý protiútok Rytířů zakončil přesnou střelou MICHAL LUKÁČ! Bez asistence.
     
    21:16
    Rob Davison mohl vsítit druhou branku! Domácí bek se ocitl sám před Cháberou, kotouč z jeho hole ale letěl jen do betonů brankáře Kladna! Davison pak přepadl přes Cháberu, rozhodčí vykazují hru do střední třetiny.
     
    20:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a vrací se do dvoubrankového vedení! Bickovu střelu Hamerlík vyrazil jen k PAVLU PATEROVI, který měl snadnou úlohu v podobě doťuknutí puku do odkryté branky! Asistence: Jiří Bicek, Jason Lipine.
     
    18:59
    Třinecké útoky budou na chvíli pozdrženy. Na trestnou lavici byl totiž poslán Mario Cartelli, který podrazil unikajícího hráče Kladna.
     
    18:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korigují na rozdíl jediné branky! Rychlý protiútok Třince končí brankou! Kotouč se dostal na modrou k ROBU DAVISONOVI, který vystřelil na branku! Puk propadl Cháberovou lapačkou a od tyče zapadl do branky! Davison vsítil svůj první extraligový gól! Bez asistence.
     
    17:35
    Parádní zákrok Petera Hamerlíka! Před slovenským gólmanem se zcela sám ocitl Pavel Patera! Hostující kapitán udělal kličku a bekhendem chtěl poslat puk pod Hamerlíkovými betony! Brankář Třince ale kotouč zastavil!
     
    16:54
    Dobrá akce v podání Ladislava Kohna! Třinecké křídlo se prodralo až před Cháberu, tam se Kohn snažil zakončit. Puk nakonec skončil pod Cháberovými chrániči!
     
    14:40
    Obrovské štěstí na straně Kladna! Po střele jednoho z domácích se kotouč od Chábery odrazil k Milanu Tomanovi! hostující bek jej nedokázal zpracovat na první pokus a málem jej poslal za bezmocného Cháberu! Naštěstí pro Kladno dokázal Toman zastavit puk před brankovou čárou!
     
    13:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A jejich snažení končí druhou brankou v Hamerlíkově síti! Kotouč se z rohu nakonec dostal k VÍTĚZSLAVU BÍLKOVI, který jej napálil přímo do třinecké svatyně! Bez asistence.
     
    12:11
    Vyložená šance pro Třinec! Josef Hrabal, coby falešný útočník, operoval za brankou. Hrabal pak našel najíždějícího Lukáše Zíba! Bek Ocelářů vystřelil, kotouč mu ale nesedl a letěl nad branku!
     
    8:21
    Hosté pak pokračovali v útočné snaze, což jim přináší ovoce v podobě první přesilovky zápasu. Na trestnou lavici byl poslán Lukáš Zíb, který hákoval soupeře.
     
    6:35
    Chovan s Peterkem útočí! Chovan poslal puk Peterkovi, ten ani nadvakrát nedokázal překonat brankáře Cháberu!
     
    3:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají stav zápasu! Jan Hlaváč našel volného MARKA HOVORKU, který z pravé strany poslal puk na branku! Kotouč se odrazil od tyče a zapadl do třinecké sítě! Asistence: Jan Hlaváč.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 18. Davison - 4. Hovorka (Hlaváč), 14. Bílek, 21. Patera (Bicek, Lipine), 23. Lukáč


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Davison, Lojek, Cartelli Seman, Hudec, Richter - Marosz, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Havel, Peterek, Chovan - Hrňa, Valčák, Orsava
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Kameš, Diviš, Růžička, Toman, Procházka, Piskáček, Lepine - Hlaváč, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Knotek, Kuchler - Bicek, Melka, Kafka - Lukáč.

    Rozhodčí: Husička, Minář - Bryška, Novák
    thejrc.org