Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (po s.n.) | Kladno – Slavia 1:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Litvínov – Třinec 0:4 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:5 (kon.)
po s.n.
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:1, 2:0, 0:1)
Berani Zlín
Úterý 04.10.2011, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Plzeň právě vstřelila branku! JIŘÍ HANZLÍK nic nevymýšlel a vystřelil Plzni druhý bod!
     
    48:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku! Svoboda sice vyrazil střelu od modré, kterou vyslal Hamrlík, ale BEDŘICH KÖHLER puk ještě ze vzduchu dorazil do nekryté branky! Asistence: Martin Hamrlík.
     
    39:19
    Plzeň právě vstřelila branku! Sice již po přesilovce, ale přece jen se domácí prosazují a otáčí! Druhý gól indiánů vstřelil JIŘÍ MARUŠÁK, který napřáhl kousek pod modrou čarou a nedal Horčičkovi sebemenší šanci! Asistence: Kratěna, Straka.
     
    26:38
    Plzeň právě vstřelila branku! PAVEL MRŇA srovnává na 1:1! Mladý útočník uháněl společně s Radkem Dudou na jediného obránce hostí, který si sice lehl do přihrávky, ale Duda se mu skvěle vyhl a Mrňa už musel jen trefit odkrytou část branky! Asistence: Radek Duda.
     
    10:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    BEDŘICH KÖHLER otevírá skóre zápasu! Z nenápadné situace za plzeňskou brankou padla první branka. Leška sice ještě ztroskotal na hokejce gólmana Svobody, ale Köhler si poradil a odkrytou branku trefil. Asistence: Petr Leška.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 27. Mrňa (Duda), 40. Marušák (Kratěna, Straka), 65. Hanzlík - 11. Köhler (Leška), 48. Köhler (Hamrlík)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Dresler, Jeřábek, St.Pierre, Hanzlík, Marušák, Růžička, Ruprecht - Heřman, Mrňa, Vostřák, Kratěna, Straka, Lev, Kovář, Dvořák, Duda, Hlinka, Petruška, Johnson, Stránský.
    Berani Zlín: Horčička - Tesařík, Řezníček, Matějíček, Galvas, Lučka, Linhart, Zámorský, Hamrlík - SSýkora, Köhler, Čech, Čajánek, Leška, Vlach, Ondráček, Kubiš, Finsterle, Holík, Veselý, Důras.

    Rozhodčí: Pešina, Turčan - Kajínek, Podrazil
    ocianews.com