Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (po s.n.) | Kladno – Slavia 1:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Litvínov – Třinec 0:4 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 04.10.2011, 18:30 • Tesla Arena, Praha - Holešovice • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Ještě jedno vyloučení. Žálčík vyloučen za hákování.
     
    59:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!Je dobojováno. Do prázdné brány se trefuje osmatřicet vteřin před koncem PETR KUMSTÁT. Asistence: Nosek
     
    49:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané znovu snižují na rozdíl jediné branky. Po střele od modré čáry Yorick Treille protečoval puk skrz brankoviště, kde jej do odkryté varské klece zametl TOMÁŠ RACHŮNEK. Asistence: Treille. Y.
     
    45:57
    První přesilová hra je u konce, ale vzápětí přichází další. Varští špatně střídali, na trestnou lavici jede odpykattrest za příliš mnoho hráčů na ledě Marek Bartánus. Sparta už musí skórovat.
     
    43:38
    Vyloučen další exsparťan Michal Gulaši. Krosček znamená dvouminutovou přesilovou hru pro Spartu
     
    39:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Patrně jsem to zakřiknul. Příchází gól do šatny. A po zaváhání domácí obrany jej dává PETR KUMSTÁT. Po přihrávce Pecha tak Kumstát zkompletoval hattrik, a je patrně po zápase. Asistence: Pech.
     
    38:57
    A mohlo být po zápase! Před Pöpperlem se octnul Rastislav Dej. V obrovské šanci nechal pouze vyniknout sparťanského brankáře. Aby ho to ale při cestě domů nemrzelo...
     
    37:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Po rozptýlení domácí obrany teď Vary potřetí udeřily! Náhodnou tečí Pechovy rány usměrnil puk do branky svým druhým gólem v dnešním střetnutí PETR KUMSTÁT. Co se tedy týče nějaké sparťanské psychické pohody, ta je právě fuč. Energetici se znovu ujímají vedení v zápase. Asistence: Pech, Nosek.
     
    35:36
    Nyní nás patrně čeká větší hokejové vzrušení, než v předchozích několika minutách. Na trestnou lavici se odebral Adam Lapšanský. Finální rozsudek: dvě minuty za hákování.
     
    32:54
    Hosté jsou nuceni střídat brankáře. Tvrdou střelu schytal Benda do citlivých partií a vzápětí zmizel v chodbě, vedoucí do kabiny. V brance už serozcvičuje mladík Tomáš Závorka.
     
    30:30
    Teď se však Pražané o vyrovnanou hru připravují sami. Podle rozhodčích špatně střídali. Na trestnou lavici pomalým krokem odjíždí Lapšanský. Provinění: Příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    28:20
    Sparťané se však musí probudit z euforie. Podobně vyrovnali i první domácí utkání s Libercem, nakonec však stejně prohráli 2:3. Nyní je vyloučen Philipp za podražení. Domácí se budou bránit ve čtyřech.
     
    27:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ovšem jen o pět vteřin po vypršení trestu se domácí dočkali vyrovnání! Petr Ton našel před brankou nehlídaného spoluhráče PETRA TENKRÁTA, který pohotovou střelou vyrovnal stav utkání na 2:2. Sparta je znovu zpět v zápase. Asistence: Ton.
     
    25:39
    A hned budou mít domácí příležitost k vyrovnání. Bartánus, bývalý hráč Sparty, odchází na dvě minuty za hákování.
     
    25:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak se přece domácí dočkali. Milam nabil na modré Sersenovi. Ten vyslal tvrdý projektil směrem na bránu, kde jej dorazil DOMINIK PACOVSKÝ. Domácí snižují na 1:2 a v hledišti to začíná vřít. Asistence: Sersen, Milam.
     
    23:58
    Michal Broš sice nicmoc nevymyslel, vykoledoval si však alespoň faul. Pavel Kuběna za velmi nápadný háček oslabí své mužstvo.
     
    13:31
    Hosté mají nyní šanci svůj náskok ještě navýšit. Za zdržování hry je vyloučen brankář Pöpperle. Trest za něj odpykává Ton.
     
    13:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Sám před Pöpperlem se teď octnul PETR KUMSTÁT a svou příležitostí nepohrdnul. Přesnou střelu poslal za záda sparťanského gólmana. 0:2. Asistence Lukáš Pech.
     
    9:50
    Teď to však s agresivitou jeden ze zelenobílých přehnal. Za vysokou hůl odchází pykat Kupec.
     
    7:00
    Početní výhodu si nyní vyzkouší i Energetici. Za držení si půjde na dvě minuty odpočinout domácí útočník Yorick Treille.
     
    4:52
    Domácí si zahrají první přesilovou hru. David Mocek vyloučen za nedovolené bránění.
     
    4:49
    Benda špatně rozehrál zpoza brány. Puk se octnul jen několik centimetrů od brankové čáry odkryté klece. Ani jeden z dvojice sparťanů jej však nedokázal uklidit na správné místo.
     
    1:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Studená sprcha pro domácí! U mantinelu získal puk Melenovský, naservíroval jej před bránu, kde jej na správné místo uklidil RASTISLAV DEJ. Hosté se tak velmi brzo ujímají vedení. Asistence Melenovský.
    Marken.cz

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 26. Pacovský (Sersen, Milam), 28. Tenkrát (Ton), 50. Rachůnek T. (Treille Y.) - 2. Dej (Melenovský), 14. Kumstát (Pech), 38. Kumstát (Pech, Nosek), 40. Kumstát (Pech), 60. Kumstát (Nosek)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Falter) – Sersen, Kasík, Kučný, Milam, Hanzlík, Phjlipp, Veselý – Rachůnek I. Broš (C), Pacovský - Ton, Bližňák, Tenkrát - Treille Y. Foster, Lapšanský, Přibyl, Žálčík, Rachůnek T., - Luňák.Trenéři: Josef Jandač, Richard Žemlička a Patrik Martinec.
    HC Energie Karlovy Vary: Benda (od 33. Závorka) - D. Nosek, Gulaši, Bombic, Gřegořek, Gründling, Prošek, M. Rohan, Mocek - Kumstát, Pech, Košťál - Skladaný, Melenovský, Dej - Zaťovič, Skuhravý, Bartánus - Kuběna, Kupec, Zucker. Trenéři: Baďouček, Pešout a Kněžický.

    Rozhodčí: Hodek, Kalivoda - Kis, Pouzar
    thejrc.org