HC Kladno – Slavia 2:1 (po s.n.) | Třinec – Olomouc 3:2 (po s.n.) | HC Litvínov – Chomutov 1:5 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Liberec – Písek 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 5:2 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:3 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:4 (kon.) | Berani Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:4 (0:2, 2:1, 7:1)
PZ Kladno
Čtvrtek 13.10.2011, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Domácí v poslední části konečně dokázali svoji převahu vyjádřit i gólově a papírově slabšího soupeře tak přes trápení v první polovině zápasu dokázali deklasovat. Určitě to ale nebyl zápas podle jejich představ. Kladenští musí zpytovat svědomí, protože po 40ti minutách hry vedli ještě 3:2, ale nakonec prohrávají rozdílem pěti gólů. (19:06:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Zřejmě poslední zákrok Čičmance v zápase.
     
    58:56
    Plzeň právě vstřelila branku! JOSEF ZIMMERMANN přidává druhý gól v zápase! Plzeňský útočník se od pravého mantinelu pustil přímo k brance hostí, udělal kličku jednomu obránci a vyhl se druhému a sám před gólmanem pohodlně zakončil. Bez asistence.
     
    57:24
    Hosté měli dobrou šanci po zaváhání Moravčíka, ale přečíslení pokazila špatná nahrávka.
     
    56:52
    Pro změnu ofsajd Plzně.
     
    56:08
    Icing domácích.
     
    55:43
    Jan Ryba po návratu z trestné zkusil prověřit kladenského gólmana, ten ale jeho nedůraznou střelu viděl a bez problémů chytil.
     
    54:04
    Plzeň právě vstřelila branku! I domácí se prosazují v oslabení! Tulačka odvedl velký kus práce, nejdříve sice jeho přihrávku nevyužil Kubalík, ale Tulačka puk opět vybojoval za brankou a našel na středu nepochopitelně nehlídaného DAVIDA NĚMEČKA, který střelou po zemi překonal Čičmance! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    53:21
    Jan Ryba (PLZ) vyloučen za podražení,
     
    52:03
    Plzeň právě vstřelila branku! JOSEF ZIMMERMANN přidává již sedmý gól! Dominik Kubalík nejdřív vypálil nad branku, ale odražený puk opět na středu sebral Zimmermann a zamířil přesně pod břevno! Asistence: Dominik Kubalík.
     
    51:04
    Plzeň dál pokračuje v útočné hře, teď ale nikdo nemířil dostatečně přesně. Sražená střela končí až v síti za brankou.
     
    49:54
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí využívají přesilovku a odskakují opět na rozdíl dvou branek! Šestou branku vstřelil po závaru před Čičmancem JIŘÍ UHLÍK! Asistence: Filip Mašek.
     
    49:32
    Až teď se indiáni dostávají do útoku, vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    49:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale okamžitě dávají branku v oslabení! Po rychlém protiútoku se prosadil NORAIR HOVSEPYAN! Asistence: Petr Veselý.
     
    48:49
    Krpelan (KLA) teď svému brankáři ale příliš nepomohl, odchází totiž na trestnou lavici.
     
    47:41
    Čičmanec ten drží hosty nad vodou. Valí se na něj jeden útok za druhým a domácí si dělají s obránci Kladna co chtějí. Hosté tak spoléhají na svého gólmana.
     
    45:46
    Plzeň právě vstřelila branku! Nedáš, dostaneš! Přesně to se teď povedlo sehrát indiánům - Kubalík zavezl puk rychle za Čičmancovu branku a zpětnou přihrávkou jej předložil JOSEFU ZIMMERMANNOVI, který z bezprostřední blízkosti zvýšil na 5:3! Asistence: Dominik Kubalík.
     
    45:32
    Fiala dobře vymíchal domácího brankáře, ale ten nakonec puk zastavil betonem!

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 26. Tulačka (Vlček), 37. Moravčík (Tulačka), 41. Moravčík (Kubalík, Tulačka), 44. Kubalík, 46. Uhlík (Kubalík), 50. Uhlík (Mašek), 53. Zimmermann (Kubalík), 55. Němeček (Tulačka), 59. Zimmermann - 7. Rajter (Fiala), 11. Fiala (Šroubek), 21. Šroubek (Zíma), 50. Hovsepyan


    HC Škoda Plzeň: Karafiát - Němeček, Šmíd, Jakubec, Lobo, Sladký, Moravčík, Mašek, Andrlík, Holý, Zimmermann, Kubalík, Uhlík, Tulačka, Vlček, Ryba, Kepka, Švarc.
    PZ Kladno: Čičmanec - Vrba, Dolgoš, Hanuš, Veselý, Hovsepyan, Rajter, Cigánik, Kobes, Hájek, Bakula, Macháček, Marks, Šroubek, Zíma, Fiala, Krpelan, Procházka.