Sparta – Litvínov 5:1 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Motor ČB – Zlín 4:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 16.10.2011, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:56
    Plzeň právě vstřelila branku! Hosté však prakticky okamžitě snižují na 1:4. Rychlý brejk trestá JAN STRÁNSKÝ, který v samostatném úniku bez problémů prostřeluje Růžičku v brance domácích. Asistence: Martin Heřman a Nicolas Johnson.
     
    41:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velmi rychlá využitá přesilovka dává domácím již čtyřbrankové vedení! Sičák od modré krásně našel volného JANA STARÉHO, který prudkou přízemní ranou prostřeluje Svobodu. Asistence: Vladimír Sičák a Petr Koukal.
     
    33:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácí již vedou o tři branky! Okno v hostující obraně využil k ideální přihrávce Buchtele, který našel rozjetého JANA KOLÁŘE I, jenž v samostatném úniku i s trochou štěstí zasouvá za Svobodu. Asistence: Jan Buchtele a Casey Borer.
     
    09:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita téměř okamžitě a domácí již vedou o dvě branky! Kolář dostal v útočném pásmu puk, posunul ho do strany na volného PETRA KOUKALA, který táhlou ranou pod horní tyč skóruje. Asistence: Jan Kolář a Jan Starý.
     
    07:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do vedení! Corey Elkins zatáhl kotouč po křídle a našel MARTINA BARTKA, který jeho nahrávku pohodlně zužitkoval. Asistence: Corey Elkins a Radovan Somík.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 8. Bartek (Elkins, Somík), 10. Koukal (Kolář, Starý), 34. Kolář I (Buchtele, Borer), 42. Starý (Sičák, Koukal) - 42. Stránský (Heřman, Johnson)


    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (Koutský) – Píša, Kolář II, Sičák, Kočí, Benák, Nakládal, Borer, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Elkins, Somík – Kousal, Zohorna, Rákos – Sim, Buchtele, Radil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Mazanec) – D. Růžička, Hanzlík, Jeřábek, St. Pierre, Marušák, Kinrade, Schnabel – Duda, Martin Straka, Kovář – Kratěna, Hlinka, Lev – Dvořák, Johnson, Pitule – Horna, Vostřák, Stránský – Heřman.

    Trenéři: Marian Jelínek, Milan Razým a Michal Straka.

    Rozhodčí: Minář, Salonen - Barvíř, Blümel

    Diváci: 8945
    bahis siteleri