Poprad – Žilina 7:3 (kon.) | HC Slovan – Košice 3:0 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Martin 3:2 (po s.n.) | Trenčín – Skalica 2:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
HK Skalica
sk Neděle 16.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Skončilo sa nám stretnutie medzi Duklou Trenčín a Skalicou, v ktorom hostia víťazia 4:2 po dobre zvládnutej úvodnej desaťminútovke. Neostáva mi preto nič iné, ako vás pozdraviť a popriať ešte príjemný zvyšok nedeľného večera. (19:07:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:22
    Jeden za druhým.
     
    59:04
    Skalica sa však veľmi úspešne bráni a vyhadzuje puky.
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretiny, zrejme aj celého zápasu.
     
    57:48
    Skalica, Jankovič, 2 min. hra so zlomenou hokejkou.
     
    57:08
    Chovano okamžite po vhadzovaní a triafa tyčku, avšak len z vonkajšej strany.
     
    56:55
    Pardavý na modrej zasekol puk, prihral Sojčíkovi do jazdy v pásme, ktorý zakončoval bekendom medzi Lakosilove betóny, tie však ostali po kope a zabránili gólu !
     
    54:57
    Pardavý zatiahol puk do pásma, obkorčuľoval bránku, prihral Hlubučekovi, no jeho nahodenie skončilo len v lapačke Lakosilovej.
     
    53:35
    Skalica dala gól!
    Nedáš - dostaneš dokonale potvrdené. Po menšom závare pred Kováčom sa k puku dostal TIBOR KUTÁLEK, ktorý prekonal ležiaceho Kováča. Asistencia: Michal Šátek.
     
    52:43
    Obrovské príležitosti Dukly ! Melichárek prekorčuľoval modrú, prihral Sojčíkovi, ktorý zmenil smer puku, no Lakosil sa vyznamenal ! Následne dorážal Hlubuček a opäť skvelý Lakosil ! Neskutočné, čo brankár Skalice teraz predvádza !
     
    51:22
    Kombinačnú akciu Trenčanov zakončoval Tybor, Lakosil puk chytá. Následne poslal k zemi po odpískaní Magušin Šťastného, ktorý mal na tvári stopy krvi po zákroku, no ani to neprinútilo hlavného rozhodcu k trestu.
     
    50:32
    Obrovská šanca Skalice, respektíve šance. Kováč zlikvidoval najskôr strelu Obdržáleka, následne už na zemi ležiaci dorážku Lušňáka !
     
    50:12
    Trenčania sa snažia dostať do pásma, no nedarí sa im to a sériou zakázaných uvoľnení prenášajú hru pred Kováča.
     
    49:03
    Trenčín dal gól!
    Aktivita Dukly v tretej tretine nakoniec znamená pretavenie do druhého gólu. Tvrdoň zaviezol puk do pásma, prihral pred bránu úplne voľnému ANDREJOVI ŠŤASTNÉMU, ktorý len nastavil hokejku a puk prešiel pomedzi betóny brankára Skalice. Asistencia: Roman Tvrdoň.
     
    48:35
    Pardavý tečoval nahodenie jedného zo svojich spokuhráčov, výborný reflex Lakosila ľavým betónom !
     
    48:09
    Hlubuček zaviezol puk až pred bránu Lakosila, kde sme videli niekoľko dorážiek, no brankár Skalice stále drží svoj tím nad vodou.
     
    46:25
    Tibor Višňovský odchádza z ľadu len za pomoci spoluhráčov po súboji v strednom pásme a nevyzerá to ružovo ani pri pohľade na striedačku.
     
    47:25
    Dnešné stretnutie sleduje 3650 divákov.
     
    47:01
    Opäť nápor na bránu Skalice. Filo sa pekne uvoľnil a ohrozoval skalického brankára, pred ktorým sa snažil tečovať puk Melichárek, no neúspešne.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 38. Bednár, 50. Šťastný (Tvrdoň) - 3. Lušňák (Obdržálek, Višňovský), 9. Hruška (Jankovič), 10. Klejna (Jabornik ), 54. Kutálek (Šátek)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Chovan, Hlubuček, Bolf, Trefný, Gábriš, Bednár, Štindl, Bendik - Melichárek, Šťastný, Pardavý, Tybor, Daňo, Tvrdoň, Mikula, Lelkeš, Sojčík, Filo, Koložváry, Kopecký. Tréner: D. Gregor
    HK Skalica: Lakosil - Vyrúbalík, Šmach, Kloz, Jankovič, Jabornik, Gula, Magušin, Bučka - Pálffy, Školiak, Hruška, Lušňák, Obdržálek, Višňovský, Kutálek, Klejna, Šátek, Holovič, Mikúš, Jurík. Tréner: P. Oremus

    Rozhodčí: Kubuš - Novák, Valach

    Diváci: 3650
    thejrc.org