Motor ČB – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Třinec – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:0 (kon.)
Litvínov – Plzeň 8:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 20.11.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Třinci je zřejmě hotovo. YORICK TREILLE si ve středním pásmu poklepal o led, dostal ideální pas, popojel před bránu a vykoupal Vojtka. Asistence: David Kočí, Petr Tenkrát.
     
    32:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jiří Kučný předložil od pravého mantinelu ideální pas PETERU JÁNSKÉMU, který v pádu nádherně zakončuje a zvyšuje již na tříbrankový rozdíl. Asistence: Jiří Kučný, Lukáš Žálčík.
     
    24:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hokej je vlastně docela jednoduchá hra. PETR TON projel středme hřiště, vypálil od modré a puk skončil v síti. Asistence: David Kočí.
     
    21:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ale předvedla rychlý brejk a jde znovu do vedení. Yorick Treille nejprve zakončil zprava s velkým důrazem, což vyvedlo Hamerlíka z míry, odražený kotouč už tak nebylo pro RADKA PHILLIPA příliš těžké zasunout do poloodkryté brány. Asistence: Yorick Treille, Alex Foster.
     
    14:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jan Peterek nejprve těsně zadovkou minul pravou tyč sparťanské klece, aby se následně kotouč dostal na modrou čáru k MARTINU RICHTEROVI, který přízemní střelou trefil nejpřeněji, jak to bylo jen možné. Asistence: Erik Hrňa.
     
    8:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí vyrobili neskutečnou hrubici, kteoru Sparta ihned trestá. Michal Broš spolu s IVANEM RACHŮNKEM ujeli v oslabení na jediného obránce. Prvně jmenovaný se rozhodl zakončit sám, což ještě brankou neskončilo, následná dorážka druhého jmenovaného ale již v síti skončila. Asistence: Michal Broš.
    Marken.cz

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 15. Richter (Hrňa) - 9. Rachůnek I. (Broš), 22. Philipp (Treille, Foster), 25. Ton (Kočí), 33. Jánský (Kučný, Žálčík), 48. Treille (Kočí, Tenkrát)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Zíb, Lojek, Davison, Cartelli, Hořava, Hrabal - Květoň, Bonk, Hampl - Orsava, Peterek, Hrňa - Chovan, Kohn, Polanský - Rufer, Klimenta, Ostřížek - McGregor.
    HC Sparta Praha: Pöpperle - Sersen, Husák, kasík, Kučný, Kočí, Milam, Hanzlík, Philipp - Broš, Rachůnek I., Pacovský - Blizňák, Ton, Tenkrát - Foster, Rachůnek T., Treille - Forman, Jánský, Žálčík.

    Rozhodčí: Šír, Hradil - Gebauer, Lederer
    thejrc.org