Poprad – Trenčín 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 2:3 (kon.)
HC Slovan – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.) | Košice – Žilina 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 20.11.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V poslednej tretine pridal gól Martin Kuľha a domáci zaslúžene podržali doma tri body, pričom Melicherčík ani raz neinkasoval. (19:12:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Domáci držia puk na hokejkách a užívajú si skandovaný potlesk svojich tribún.
     
    59:10
    Vandas sa medzi trojicou hráčov nepresadil, na druhej strane Melichárek dostal pred bránku iba puk, jeho hokejka ho tak nemohla z mínusového uhlu usmerniť.
     
    58:02
    Zakázané uvoľnenie hostí. Vyzerá to tak, že sa bude už iba dohrávať, časté prerušenia berú hokeju dynamiku.
     
    57:24
    Domáci sa sústreďujú na bránenie čistého konta svojho brankára, Svitana pekne nabral Kopeckého snažiaceho sa preniknúť popri mantineli.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2124 divákov.
     
    56:40
    Tybor hľadal pred bránkoviskom voľného Tvrdoňa, ktorý tečoval puk len na Melicherčíkove betóny, následná Tyborova strela zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    55:00
    Domáci si zatiaľ nevedia vyprodukovať potrebný tlak, pohyblivá obrana hostí si dobre stráži voľných hráčov a puky rýchlo odpaľuje kade ľahšie.
     
    53:29
    Hneď po buly vyletela hokejka Ivana Koložváryho do Hultovej tváre a hlavný rozhodca to aj na prekvapenie samotného Hulta videl.
     
    52:54
    Poprad dal gól!
    Ďalšia krásna akcia prvej formácie, Michael Vandas dobehol puk pri mantineli, Jooanas Koskinen na seba stiahol obrancu a prihrávku prenechal rozbhnutému MARTINOVI KUĽOVI, ktorý bekhendovou parádnou strelou z pravej strany prekonáva nešťastného Vladimíra Kováča. Asistencie: Jooanas Koskinen, Michael Vandas.
     
    51:00
    Na druhej strane sa zahanbiť nenechal Kováč, pred jeho bránkoviskom sa uvoľnila dvojica útočníkov a Vandas puk stiahol na bekhendový blafák, ktorým ale Kováča, výborne čítajúceho hru, nepreknal.
     
    50:43
    Sojčíka vychytal Melicherčík! Peter Sojčík narazil na betón domáceho brankára ako kosa na kameň, dostal síce prekrásnu prihrávku do priestoru, odkiaľ len málokto čakal, že neskóruje. Domáci môžu ďakovať expresne rýchlej pravej nohe svojho brankára, ktorý si dnes čisté konto zaslúži.
     
    48:20
    Kuľhovu jedovku sa ešte snažili jeho spoluhráči sklepnúť do priestoru Kováčovej bránky, no neúspešne a tak sa rozozvučalo plexisklo za hosťujúcou bránkou.
     
    47:29
    Šťastný s Fabianom si neudržali nervy na uzde. Štefan Fabian síce inkasoval viac úderov a z jeho dresu zostali len franforce, no tento 175cm vysoký obranca nakoniec 193cm vysokého Andreja Šťastného zložil na ľad a na slovenské pomery veľmi peknou bitkou táto dvojica okorenila toto stretnutie. Obaja dostávajú 2+do konca zápasu za hrubosť a 10min za zhodenie rukavíc, Šťastný však dostáva o dve minúty naviac a tak budú hrať domáci presiovú hru.
     
    47:20
    Rapáčovi sa prihrávka nepodarila, Kováč nemusel zasahovať ani pri nasledujúcom puku pred bránkovisko.
     
    45:40
    Trenčania strávili v útočnom pásme len chvíľu a Melicherčík ich strely s prehľadom povyrážal, na druhej strane si však nedali pozor na Škoviru, pre ktorého bude Kováčova lapačka nepríjemnou spomienkou na dnešný zápas - hosťujúci brankár už len ležal na ľade a ako poslednú šancu nastavil ľavú ruku na správne miesto.
     
    45:00
    Koskinen sa natlačil pred Kováča, vytiahol ho zo základného postoja, no pri zasúvaní puku si nevšimol hokejku hosťujúceho hráča pod svojimi nohami.
     
    44:00
    Trefný atakovaný pri prechode do útočného pásma, puk radšej vyslal na Melicherčíka a vôbec neurobil zle, domáci brankár mal šťastie, že jeho strela letela ponad jeho tri žrde.
     
    42:50
    Melicherčík puk radšej prikrýva, trenčianskemu útočníkovi totiž ušiel po príkope korčuľou.
    Branky a nahrávky: 20. Vandas (Koskinen), 27. Suchý (Rapáč), 36. Kovačevič (Vaic, Škovira), 39. Kuľha (Vandas, Suchý), 53. Kuľha (Koskinen, Vandas)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - D. Brejčák, Suchý, Novotný, Kovačevič, Šterbák, Hellström, Fabian, Kramár - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira, Kmiť, Vaic - Svitana, Hult, Rapáč - Kraft, Gellerstedt, Takáč. Tréner: Ladislav Svozil.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) - Chovan, Trefný, Hlubuček, Gabriš, Bobček, Bednár, Bolf, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný - Tybor, Daňo, Tvrdoň - Melichárek, Kopecký, Filo - Koložváry, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor.

    Rozhodčí: P. Grečko - Gajan, Mi. Grečko.

    Diváci: 2124
    thejrc.org