SHK Hodonín – Studénka 13:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
13:3 (3:1, 4:0, 6:2)
HC Studénka
Neděle 20.11.2011, 16:00 • ZS TEZA • Krajská liga juniorů
Partner:
     
    S konstatováním, že Drtiči hladce přehráli Studénku o 10 branek se s Vámi loučím a přeju hezký zbytek nedělního večera. (18:02:18)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Se závěrečnou sirénou Drtiči přidávají ještě třináctý zásah do branky hostů! MATĚJ CHARVÁT se ze všech nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci před brankou a dorazil puk k levé tyči Tenglera. Bez asistence.
     
    57:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z utkání se stala již exhibice. Mokráň našel přes celou útočnou třetinu ONFREJE HORINKU, který střelou tahem k pravé tyči zvyšuje na 12:3. Asistence: Mokráň.
     
    56:12
    Studénka právě vstřelila branku!
    Obrana domácích začíná polevovat v koncentraci a dovoluje vstřelit hostům třetí branku! Po střele Orszulíka stála před JANEM SOCHORKEM jen puk a prázdná brána. Tohle se dává i v přípravce. Asistence: Orszulík.
     
    54:39
    Studénka právě vstřelila branku!
    Nakonec i modro-žlutí se dočkali. Po brejku Sochorka se všichni útočníci sjeli k Ježovi a důrazně doráželi. Nakonec PETR ORSZULÍK dotlačil puk za záda hodonínského strážce svatyně. Bez asistence.
     
    53:42
    Po hrubce Horinky ujel Kotas, ale jeho střela mířila pouze do plexiskla nad Ježovou bránou.
     
    53:20
    Ofsajd hostů.
     
    50:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jakoby snad hokej hráče Studénky ani nebavil. Tomi kroužil ve třetině s pukem, nahrál MARTINU MIKLÍKOVI, k pravému mantinelu, který zprcoval puk a napálikl jej po zemi k pravé tyči Tenglerovy svatyně. Asistence: Tomi.
     
    48:38
    Sochorka vyslal do šance Tisovský, ten sice udělal kličku před ním stojícímu obránci, ale nezakončil přesně.
     
    45:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu pověstná desítka! Tomi opět projel za bránou Tenglera, podíval se před bránu, kam si najel JAN ČAVOJ, který v pádu zakončil pod víko brankáře Studénky a stří.lí již svůj pátý gól v zápase. Asistence: Tomi.
     
    44:51
    Šrámek ujel do brejku, ale nepovedl se mu blafák do bekhendu.
     
    44:33
    Přesto se Sochorek odhodlal k tvrdé střele příklepem, která mířila jen "do desítky" brankáře Ježe.
     
    43:58
    Hra se hraje už pouze na jednu branku, hosté fyzicky uplně odpadli.
     
    43:34
    Icing hostů.
     
    42:25
    Ofsajd na orbanné modré čáře Drtičů.
     
    40:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    O 16 sekund další branka Drtičů! Po buly se puk dostal k MARTINU MIKLÍKOVI, který všem v hledišti ukázal, jak projet celé hřiště a zavěsit. Bez asistence.
     
    40:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí začali jak se patří! Jejich akce jsou jako přes kopírák, přesto si s nimi hosté nedokáží poradit. Charvát zpoza branky našel JANA ČAVOJE, který nekompromisně zakončil pod vyrážečku. Asistence: Charvát.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 3. Čavoj (Charvát), 4. Čavoj (Charvát), 9. Polesný (Vrba), 22. Janás (Vrba), 33. Tomi (Miklík, Duchoslav), 33. Čavoj (Charvát), 39. Janás (Vrba), 41. Čavoj (Charvát), 41. Miklík, 46. Čavoj (Tomi), 51. Miklík (Tomi), 58. Horinka (Mokráň), 60. Charvát - 18. Opavský (Lukašík), 55. Orszuílk, 57. Sochorek (Orszulík)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (Luner) - Horinka, Polesný, Adamec, Miklík, Miklík, Kulyk, Mokráň - Charvát, Tomi, Čavoj - Janás, Vrba, Fojtík - Šrámek, Duchoslav, Buřič
    HC Studénka: Medek (Tengler) - Herman, Tisovský, Ertel, Kotas, Opavský, Mičulka, Mikula, Domes, Sochorek, Orszulík, Lukašík
    thejrc.org