Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:9 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 7:9 (kon.)
Písek – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:9 (0:3, 0:3, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 20.11.2011, 11:15 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Mountfield vítězí v Kotlině rozdílem třídy v poměru 9:1 a připisuje si cenné tři body do extraligové tabulky. Pro Rebely je cenou útěchy alespoň to, že vstřelili branku. Pokud bychom měli vybrat muže zápasu, na brodské straně by se jednalo o střelce jediné branky Lukáše Valu. Z řad Českých Budějovic vybíráme útočníka Ondřeje Šulka, který si připsal 5 kanadských bodů za 4 góly a 1 asistenci. To je pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost. Zanedlouho pro vás budu komentovat utkání juniorky Rebelů v derby Vysočiny proti Žďáru nad Sázavou. (13:21:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Brankář Vaněček ještě schovává pod svou lapačkou u pravé tyčky nahozený puk z levého kruhu. Buly proběhne za chviličku před jeho svatyní.
     
    59:05
    Do úniku se hnal rozjetý Šafář, ale havlíčkobrodští beci ho důrazně zastavili. Pomalu klouzající puk nakonec dojel do lapačky gólmana Vaněčka.
     
    58:34
    Osmík vypálil tvrdě od modré čáry, ale gólman Kadlec zasáhl pohotově svým ramenem a štiplavý projektil vyrazil. Hosté se okamžitě osvobozují.
     
    57:38
    Mountfield se osvobodil dlouhým vyhozením do Vaněčkovy blízkosti. Rebelové už ale zavezli puk zpět do útočných pozic a obléhají brankáře Kadlece.
     
    57:11
    Za podražení obdržel 2 trestné minuty Šergl (CEB).
     
    56:53
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A potupná desítka je v Kotlině na spadnutí! Už svou čtvrtou brankou blízka vsítil pohotovou střelou ONDŘEJ ŠULEK! Bez asistence.
     
    56:35
    Zápas už se spíše dohrává. Hosté se nikam nehrnou, spíše nechávají hrát soupeře. Rebelové se pokoušejí marně překonat pevnou českobudějovickou defenzívu.
     
    55:49
    Puk mají ve své moci beci Mountfieldu, které v hloubi jejich obranného pole neúnavně napadají brodští útočníci. Obrana Jihočechů však odolává tlaku bez problémů.
     
    54:33
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeský brankostroj neubírá na svých obrátkách, přinesl už osmý gól hostů! Střelu Jiřího Smejkala z bezprostřední blízkosti ještě gólman Vaněček vyrazil betony, ale pro odražený puk si dojel ONDŘEJ ŠULEK a zblízka zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    53:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějobice další vstřelenou brankou získávají zpět ztracený šestigólový náskok! Tomáš Jáchym vyhrál vhazování na ONDŘEJE ŠULKA, který překvapil svou střelou gólmana Vaněčka, jemuž puk u bližší tyčky zřejmě prošel do sítě mezi betony! Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    53:05
    Nguyen přihrál na paty ve středním pásmu Michálkovi. Ten nakonec zpracoval přihrávku a dostal se do útočného pásma, kde však nepřekonal bránící val Jihočechů.
     
    52:15
    Domácí přesunuli hru i s kotoučem do útočného pásma, ale jen na chvíli. Mountfield opět získal puk do své moci a pokračuje v obléhání gólmana Vaněčka.
     
    51:38
    Znovu se dostaly do akce Vaněčkovy betony, které tentokrát vyrazily kotouč vyslaný z prostoru pravého kruhu. Českobudějovická akce pokračuje.
     
    51:19
    České Budějovice přenesly postupnou kombinací hru až do útočného pásma, kde vypálil v prostoru mezi kruhy Jáchym. Puk z jeho hole však doplachtil jen do Vaněčkovy nachystané náruče.
     
    50:23
    Domácí si raději nekomplikovali život v obranném pásmu a vyhodili puk přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění. Buly před gólmanem Vaněčkem.
     
    50:15
    Jáchym chtěl vystřelit z mezikruží, jenže trefil jen nohy před sebou stojícího protihráče. Gólman Vaněček tak tentokrát zasahovat nemusel.
     
    49:35
    Již při hře 5 na 5 napřáhl v prostoru mezi kruhy Osmík a tvrdou ranou prověřil pevnost betonů gólmana Kadlece. Rebelové zůstávají u kotouče.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 44. Vala (Klofáč) - 10. Jáchym (Smejkal), 12. Fencl (Šafář), 15. Ondráček (J. Bárta), 24. Šulek (Smejkal, Jáchym), 29. Smejkal (Šulek), 38. Jáchym (Smejkal), 54. Šulek (Jáchym), 55. Šulek (Smejkal), 57. Šulek


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (od 21. Vaněček) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Klofáč, Vacek, Bláha (A), Mendl, Krajcigr (A), Němec, Michálek, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Cejpek, Mäki, Bancíř.
    Banes Motor České Budějovice: Sova (od 41. Kadlec) - Šergl, Matoušek, Dudek, F, Bárta, Křikava (C), J. Bárta, Smejkal, Brož, Šulek, Vavřík, Mašek, Ondráček, Šafář (A), Zajíc, Jáchym (A), Holub, Fencl.

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Filip Randa, Tomáš Sibera.
    bahis siteleri