SHK Hodonín – Nymburk 7:0 (kon.) | Přerov – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 6:4 (kon.)
Opava – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Nový Jičín – Karviná (Baník) 5:7 (kon.) | Havířov – Prostějov 6:3 (kon.)
Klatovy – Řisuty 4:3 (po pr.) | Bílina – Lev Benešov 7:4 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 2:4 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 03.12.2011, 17:00 • ZS Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    58:30
    Vsetín bez brankáře.
     
    57:46
    Minutu se bude hrát ve čtyřech pak budou chvíli hrát přesilovku domácí. Moc času už vsetínským nezbýva. Právě proto si také berou oddechový čas k poslední taktické poradě.
     
    57:10
    Hostující hráči závěr zápasu příliš nezvládají a teď svůj tým zbytečným sekáním posílá do tří velmi netakticky Bajtek.
     
    56:46
    Síly na ledě se vyrovnají, vyloučen Růčka za nedovolené bránění.
     
    55:42
    Po hrubém faulu Korčáka (Vse, 2 min, vražení na hrazení) neudržel nervy Bokroš (Val, 2 min. krosček) což rozhněvalo Hoďu, který si odpočine za hrubost. Bobři budou hrát 5na4.
     
    51:12
    Vsetín vstřelil branku!
    Pěknou tečí Fardovy střely se z besprostřední blízkosti prosazuje RENÉ KAJABA. Vsetín se tak dotahuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Jiří Farda.
     
    50:38
    Bude se hrát ve čtyřech. Domácí Ambruz vyloučen za sekání a hostující Petr Hruška za napadení.
     
    49:57
    Puk proskákal přes brankoviště k úplně volnému Bajtkovi, kterého skvělým zákrokem vychytal Slovák! Vsetín teď má drtivý tlak.
     
    48:59
    Úplně sám před Slovákem se zjevil Vaněk! Než si však stačil zpracovat puk byl u něj Martin Varga a důležitým obraným zákrokem nedovolil vsetínským dostat se na dostřel.
     
    48:07
    Čtyři body a čtyři vyloučení má na svém kontě dnes Milan Ovšák, který je tentokrát vyloučen za nedovolené bránění.
     
    46:12
    Obraně hostů opět ujel David Varga a předložil krásnou přihrávku Martinu Vargovi, kterého však velmi pěkným zákrokem vychytal Hromada a drží tak ještě naděje Vsetína v dnešním utkání.
     
    43:47
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka domácích Bobrů! Ti celou dobu kombinovali v pásmu hostů a po přihrávce zpoza brány od koho jiného než Milana Ovšáka překonává už pošesté Hromadu MIROSLAV VARGA. Asistence: Milan Ovšák, Martin Ambruz.
     
    42:46
    Pomoci jim v tom může přesilová hra. Za faul kolenem vyloučn Hrčka.
     
    40:27
    Vsetín si hned zkraje třetí třetiny zahraje přesilovku. Za zdržování hry vyloučen Ambruz.
     
    38:29
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín se dostal do úniku 2 na 1 a po přihrávce Sprušila překonal bezmocného Slováka DANIEL VANĚK. Asistence: Antonín Sprušil.
     
    38:04
    Vsetín si zahraje přesilovku čtyř proti třem. Vašut vyloučen za vysokou hůl.
     
    36:56
    Po vzájemné výměně názorů vyloučeni za hrubost za domácí Martin Varga a za hosty Mečiár.
     
    36:43
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Nejprve si Bobři vybojovali vhazování v útočném pásmu, když si Ovšák vychutnal tři hráče hostů a vyzkoušel Hromadu. Ihned po buly vypálil opět ovšák a puk pod ležícím brankářem hostů propasíroval do brány LUKÁŠ BOKROŠ. Asistence: Milan Ovšák, Martin Ambruz.
     
    34:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Další krásná souhra domácích hráčů a je to o dvě branky. Do dobré pozice se proháčkoval Ovšák, který však místo zakončení přiťuknul LUKÁŠI BOKROŠOVI, který z úhlu překonal Hromadu.
     
    34:02
    Bobři si v závěru přesilolvky vytvořili veliký závar, který skončil vyloučením Hoďi za sekání. Na ledě se to pak pošťuchovalo, ale rozhodčí zatím drobné potyčky řeší pouze domluvou.
     
    32:01
    Domácí obránci zapoměli na modré na úplně osamoceného Spitzera, který svou velkou šanci řešil střelou z vrcholu kruhů, což se neukázalo jako řešení nejlepší.
     
    28:41
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Když už se to hostům podařilo, tak si nerozuměli jejich beci a toho využil DAVID VARGA, který ujel obraně hostů a krásným blafákem si vychutnal Hromadu. Bobři se tak ve vlastním oslabení dostávají znovu do vedení. Bez asistence.
     
    27:38
    Na trestnou lavici míří už potřetí v dnešním zápase Ovšák, který je vyloučen za nedovolené bránění. Vsetín tak bude moci zužitkovat rozvíjející se tlak.
     
    25:54
    Vsetín vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Bobří se nechali rozhodit a před Slovákem byl úplně sám JIŘÍ FARDA, který tečí nahození od mantinelu překonává brankáře domácích. Asistence: Jiří Heš, Daniel Vaněk.
     
    25:07
    A Bobří jdou téměř okamžitě do tří! Za krosček vyloučen David Varga. Obrovská šance pro Vsetín na brzké vyrovnání.
     
    24:46
    Ihned po obdržené brance se vsetínští vrhli do útoku a i díky několika chybám obránců domácích se dostali k několika vyloženým šancím. Celá situace končí vyloučením Ambruze za napadení.
     
    23:55
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Po šťastném odrazu pro domácí Bobry od jednoho z beků hostů se před hromadou ocitli úplně osamocení dva domácí útočníci. Hromada možná očekával přihrávku, ale MICHAL VODNÝ se rozhodl pro střelu pod víko, která skončila v síťi. Asistence: Marek Knebl.
     
    20:27
    Miroslav Varga mohl poslat Bobry do vedení! Martinu Ambruzovi při situaci 1na1 vypíchl obránce puk, ale jen k Miroslavu Vargovi, který sám před Hromadou trefuje vsetínského gólmana do hrudi.
     
    18:10
    Pěkná akce Vsetína, Vaněk si krásně najel na přihrávku mezi beky a tváří v tvář Slovákovi těsně minul levou tyč.
     
    16:19
    Ovšák na ledě moc dlouho nepobyl a už je opět vyloučen a to za nedovolené bránění. Společně s ním pak Vítek, který se po něm ohnal. Hraje se ve čtyřech.
     
    13:57
    První přesilovka pro hosty, Ovšák vyloučen za sekání.
     
    8:16
    Další přesilovka pro Bobry. Na trestné lavici sedí Hoďa za hákování,
     
    4:47
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Bobrů. Po sérii přihrávek na jeden dotek skrze celé pásmo se zjevil před Hromadou úplně osamocený MILAN OVŠÁK, který si objel do protipohybu Hromadu a zasunul do prázné brány. Asistence: Martin Ambruz, Lukáš Bokroš.
     
    3:58
    Bobři si zahrají přesilovku. Střelec první branky Heš vyloučen za zdržování hry.
     
    2:33
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínu teď byla darována obrovská šance, když čárový sestřelil obránce Bobrů, který vykrýval útočícího Vaňka. Vsetín se tak dostal do přečíslení ze kterého po přihrávce Daniela Vaňka posílá hosty do vedení JIŘÍ HEŠ. Asistence: Daniel Vaněk, František Zúbek.

    David Fabián

    Branky a nahrávky: 5. Ovšák (Ambruz, Bokroš), 24. Vodný (Knebl), 29. Varga D., 35. Bokroš (Ovšák), 37. Bokroš (Ovšák, Ambruz), 44. Varga Mir. (Ovšák, Ambruz) - 3. Heš (Vaněk, Zúbek), 26. Farda (Heš, Vaněk), 39. Vaněk (Sprušil), 52. Kajaba (Farda)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Vlachýnský) - Ambruz, Balga, Blažek, Bokroš, Dostál, Dvořák, Hartmann, Knebl, Martiník, Mikel, Novosad, Ovšák, Růčka, Varga D., Varga Mar., Varga Mir., Vašut, Vodný
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Farda, Heš, Spitzer, Mečiár, Hrčka, Hoďa, Šimek, Žabčík, Zúbek, Vaněk, Sprušil, Korčák, Hruška O., Vítek, Kajaba, Bajtek, Hruška P., Holý, Dědek, Hambánek

    Rozhodčí: Škach - Novotný, Šimčík.
    thejrc.org